Închide meniul

Mihai Rotaru, „săgeţi” către rapidişti: „Şucu a cerut sondajul”. Ce l-a nemulţumit la sondajul echipelor cu cei mai mulţi fani

Alex Masgras Publicat: 15 februarie 2024, 22:49

Reclamă
Mihai Rotaru, „săgeţi către rapidişti: „Şucu a cerut sondajul. Ce l-a nemulţumit la sondajul echipelor cu cei mai mulţi fani

Mihai Rotaru, "săgeţi" către rapidişti: "Şucu a cerut sondajul". Ce l-a nemulţumit la sondajul echipelor cu cei mai mulţi fani

Dan Şucu şi Mihai Rotaru / Colaj Hepta şi Antena Sport

Mihai Rotaru a trimis săgeţi către rapidişti, după ce a văzut topul echipelor din Liga 1 cu cei mai mulţi fani. FCSB este echipa cu cei mai mulţi fani, potrivit sondajului INSCOP, realizat la comanda news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formaţia roş-albastră se află pe primul loc, la mare distanţă de celelalte echipe din Liga 1. FCSB este urmată de Dinamo, Rapid şi Universitatea Craiova, dar Mihai Rotaru, patronul formaţiei din Bănie, a pus la îndoială sondajul.

Mihai Rotaru, „săgeţi” către rapidişti: „Şucu a cerut sondajul”. Ce l-a nemulţumit la sondajul echipelor cu cei mai mulţi fani

Mihai Rotaru susţine că Rapid nu poate avea mai mulţi suporteri decât Universitatea Craiova şi a explicat rezultatele sondajului respectic pot avea rezultate greşite:

„Eu cred că domnul Șucu a cerut sondajul. Trebuie să ne uităm cum poți avea rezultate greșite într-un sondaj. Ar fi construirea greșită a eșantionului reprezentativ. Eu am construit chestionare și știu că pot apărea probleme.

A doua, interpretarea datelor. Eu știu că Rapidul nu poate avea niciodată suporteri mai mulți decât noi. Lumea e supărată pe noi pentru că în ultimii ani am stagnat. Anul trecut, chiar am coborât ștacheta.

Reclamă

După anul 2020, suporterii noștri se așteptau să creștem. Suporterii sunt supărați pe noi. Acum câțiva ani vă spuneam că avem un raport de 8-2 în favoarea noastră, față de cealaltă echipă din Craiova. Sondajul arată un raport de 9-1″, a declarat Mihai Rotaru, la digisport.ro.

Jalen Blesa, primul interviu pentru Universitatea Craiova! Ce a declarat atacantul care a fost dorit şi de Gigi Becali

Jalen Blesa a oferit primul interviu pentru Universitatea Craiova! Atacantul cu dublă cetăţenie, spaniolă şi engleză, a fost dorit şi de Gigi Becali. Mihai Rotaru a reuşit să îl transfere chiar dacă perioada de mercato se încheiase. Universitatea Craiova a avut nevoie de o derogare de la FIFA.

„Sunt foarte nerăbdător, vin la un club foarte mare din România, aşa că sunt foarte fericit.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r: Cum au decurs negocierile pentru venirea la Craiova?) A fost un lucru de ultim moment, dar, având în vedere interesul din partea antrenorului şi ştiind cât de important este acest club de fotbal în România, a fost o alegere uşoară pentru mine.

(n.r: Care sunt cele mai importante lucruri pe care le ştiai despre oraş şi echipă, înainte de a ajunge aici?) Ştiam că acest club are o istorie foarte bună, cu multe trofee, iar în acest sezon are un lot puternic, se descurcă foarte bine şi vom încerca să luptăm pentru titlu.

(n.r: Care sunt obiectivele tale cu echipa?) Cum am mai spus, să câştig campionate, să mergem în Europa, să dau tot ce am mai bun pentru această echipă.

(n.r: Care este opinia ta în ceea ce priveşte campionatul României?) Este o ligă plină de provocări, un campionat foarte dificil”, a spus Jalen Blesa într-un interviu pentru Universitatea Craiova, publicat de olteni pe contul de Facebook al clubului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și