Închide meniul

Mihai Rotaru, scenariu de coșmar pentru Gigi Becali: „Îi va fi greu să ia titlul! Zero! E treaba lor!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 martie 2024, 20:13 / Actualizat: 2 martie 2024, 18:28

Mihai Rotaru, scenariu de coșmar pentru Gigi Becali: „Îi va fi greu să ia titlul! Zero! E treaba lor!

Mihai Rotaru, scenariu de coşmar pentru Gigi Becali

Mihai Rotaru, într-o conferinţă de presă

Mihai Rotaru a anunţat un scenariu de coșmar pentru Gigi Becali. Rotaru spune că marele dezavantaj al celor de la FCSB în lupta la titlu este că nu au o bancă de rezerve puternică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru e de părere că, în cazul în care Florinel Coman se va accidenta, FCSB nu va avea cu cine să îl înlocuiască.

Mihai Rotaru, scenariu de coșmar pentru Gigi Becali

„Cred că îi va fi foarte greu să ia titlul, nu au bancă, au zero, adică nu au de nivelul primului 11. Dacă iese Coman, cine intră? Dar Olaru sau Băluță? Au probleme cu underul, cu Pantea. Mai sunt 12 meciuri și asta o să își spună cuvântul. O să vedeți, dar e treaba lor.

E un meci pe care trebuie să îl câștigăm. Noi avem obiectiv să trecem peste CFR și Rapid, deci trebuie să câștigăm”, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Gigi Becali s-a convins şi îl cere la naţională pe starul Craiovei. Sfat pentru Mihai Rotaru

„Alex Mitriţă e Messi de România!”, a fost declaraţia surprinzătoare a lui Gigi Becali. Patronul FCSB-ului l-a lăudat pe starul Universităţii Craiova şi l-a sfătuit pe Edi Iordănescu să îl convoace la EURO 2024.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera i-a dat dreptate lui Mihai Rotaru, cel care şi-a comparat atacantul din Bănie cu Lionel Messi. Gigi Becali a avut şi un sfat pentru finanţatorul oltenilor. I-a transmis ce trebuie să facă pentru a câştiga derby-ul cu Rapid, de etapa viitoare.

Aşa este, Mitriţă este Messi de România! Numai că eu l-aş îndruma pe Mitriţă să fie puţin mai combinativ. Îi dau sfat pe bune. Să fie mai combinativ, adică driblezi unul, doi… nu mai intra în cinci. Când îl vezi pe ăla singur, driblează-l, că poţi. Dacă vezi că sunt doi, driblează-i, dar dacă vezi că sunt cinci… treci tu prin zid?

Eu cred că dacă echipa aia e făcută bine, nu îi poate bate nimeni. Dacă ei joacă cum trebuie să joace, cu Screciu şi cu Creţu la mijloc… Ivan e fotbalist, cum să-l ţii pe bancă. Ivan, Mitriţă, Baiaram în dreapta… şi Markovic atacant, nu văd cine poate să îi bată. Îi spulberă pe feroviari, dar să vedem dacă joacă aşa. Bine, n-au fundaş dreapta şi nu au fundaş central. Ce să faci cu Căpăţână?

Reclamă 4 / 0/3

Ei puteau pune probleme, dar e prea mare diferenţa. Ştiţi că mie de ei îmi era frică, dar acum e prea mare diferenţa. Sunt 8 puncte înjumătăţite, nu mai au cum. Dacă era să fie la 5 puncte înjumătăţite, cu ei era o problemă pentru că au jucători valoroşi. Dar dacă jucătorii ăia nu îi aşezi bine şi joci cu Screciu fundaş central… ce să mai?! Eu îi învăţ ca să poată să îi bată pe feroviari, altfel nu le spuneam secretul.

Pe Mitriţă trebuie să-l laşi acolo, dacă e decar. Să îl laţi acolo dacă e Messi. Păi ce, venea Messi, era inter Messi? Messi făcea ce voia„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Gigi Becali e convins că Mitriţă nu are voie să fie lăsat în afara lotului României la EURO 2024. Mai mult, şi-ar dori ca extrema stânga de 29 de ani să joace din primul minut, chiar dacă e pe acelaşi post cu Florinel Coman.

(Are loc la naţională Mitriţă?) Băi, Mitriţă e fotbalist. Adică dacă eu sunt la echipa naţională, nu încep fără Mitriţă. E fotbalist, dar vezi… Mitriţă ştie să cânte la pian, dar trebuie să îi dai şi cine trebuie să care pianul. Şi partitura, şi cine să care pianul„, a precizat milionarul român.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu Vezi toate știrile
Citește și