Închide meniul
Foto

Mihai Rotaru şi Mihai Stoica, întâlnire de „gradul zero” în Antalya! Oficialii FCSB, prezenţi la amicalul Universităţii Craiova

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 ianuarie 2024, 17:04

Mihai Rotaru şi Mihai Stoica, întâlnire de „gradul zero” în Antalya! Oficialii FCSB, prezenţi la amicalul Universităţii Craiova

Mihai Rotaru şi Mihai Stoica, întâlnire de "gradul zero" în Antalya

Mihai Rotaru şi Mihai Stoica/ AntenaSport

Mihai Rotaru şi Mihai Stoica au avut o întâlnire de „gradul zero” în cantonamentul din Antalya. Oficialii celor de la FCSB, în frunte cu MM Stoica, au asistat la amicalul Universităţii Craiova, acolo unde au dat şi peste patronul oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova se duelează cu Slovacko, într-un amical din cantonamentul din Antalya. Şi FCSB a disputat, tot astăzi, o partidă amicală, câştigată cu 3-1 în faţa celor de la LASK Linz.

Mihai Rotaru şi Mihai Stoica, întâlnire de „gradul zero” în Antalya

Mihai Rotaru nu putea lipsi de la amicalul echipei sale, din cantonamentul din Turcia. Patronul Universităţii Craiova a privit din tribune jocul echipei sale, alături de oficialii rivalei FCSB.

Mihai Stoica, Vlad Chiricheş, Mihai Pintilii şi Elias Charalambous au mers să-i „spioneze” pe rivalii olteni. MM a stat chiar câteva minute de vorbă cu Mihai Rotaru, şi ulterior a privit partida oltenilor, alături de ceilalţi membrii ai staff-ului roş-albaştrilor.

Echipa de start a Universităţii Craiova, în amicalul cu Slovacko: Popescu – Soiri, Zajkov, Badelj, Bancu – Crețu, Houri, Căpățînă – Baiaram, Koljic, Ivan.

Reclamă

Rezerve: Lazar, Vlădoiu, Tomasec, Silva, Maldonado, Benga, Mateiu, Ișfan, Markovic, Lăpădătescu, Trică, Gașpar, Bană, Barbu.

Duelul amical cu Slovacko este ultimul pentru Universitatea Craiova, din cantonamentul din Antalya. Oltenii au mai disputat un amical, cu Greifswald, formaţie din Germania. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, golul formaţiei din Bănie fiind marcat de Andrei Ivan, din penalty.

Mihai Stoica, revedere spectaculoasă cu Cosmin Moţi!

Mihai Stoica a avut o revedere spectaculoasă cu Cosmin Moţi la meciul FCSB – LASK Linz 3-1, din Antalya. Oficialul FCSB-ului l-a luat în braţe pe fostul jucător al lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Cosmin Moţi, în vârstă de 39 de ani, e în prezent directorul tehnic al lui Ludogoreţ Razgrad, echipă pentru care a jucat în trecut.

Mihai Pintilii şi Mihai Stoica s-au întreţinut mai multe momente cu Cosmin Moţi, care a venit să urmărească partida FCSB-ului din Antalya.

Cosmin Moţi a evoluat pentru Dinamo în perioada 2005-2012. El a luat un titlu cu „roş-albii”, în sezonul 2006-2007, o Cupă a României (2012) şi o Supercupă a României (2005).

Moţi mai are în palmares 4 titluri de campion al Bulgariei, o Cupă a Bulgariei şi două Supercupe ale Bulgariei, cucerite cu Ludogoreţ Razgrad.

Pe 27 august 2014, Moți a fost protagonistul unor momente incredibile chiar contra celor de la FCSB. El a intrat în poarta lui Ludogoreţ în play-off-ul pentru Liga Campionilor, apărând la penalty-uri cu „roş-albaştrii”. La loviturile de departajare, Moţi a înscris şi ulterior a apărat două lovituri de la 11 metri, calificându-se cu Ludogoreţ în Liga Campionilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! Vezi toate știrile
Citește și