Închide meniul

Mihai Rotaru vrea să dea lovitura verii! Negociază cu un jucător deţinut de şeicii care controlează Manchester City!

Bogdan Stănescu Publicat: 14 iulie 2023, 16:40

Reclamă
Mihai Rotaru vrea să dea lovitura verii! Negociază cu un jucător deţinut de şeicii care controlează Manchester City!

Mihai Rotaru vrea să dea lovitura verii!

Mihai Rotaru / Hepta

Mihai Rotaru vrea să dea lovitura verii. Patronul Universităţii Craiova negociază cu un jucător deţinut de şeicii care controlează Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru îl vrea pe mijlocaşul bulgar Filip Krastev (21 de ani), care evoluează la echipa belgiană Lommel, informează fanatik.ro. Lommel face parte din City Group, grupul care deţine şi Manchester City.

Mihai Rotaru vrea să dea lovitura verii!

Mihai Rotaru şi-ar dori să îl împrumute pe jucătorul bulgar, care este cotat de site-ul transfermarkt.com la 4 milioane de euro.

Mijlocaşul central, care poate evolua atât în ofensivă, cât şi în defensivă a fost cumpărat de Lommel cu 2,3 milioane de euro în 2020. El a fost ulterior împrumutat la Troyes, Cambuur şi Levski Sofia.

În sezonul trecut Filip Krastev a înscris 9 goluri şi a dat 6 pase de gol. Tânărul de 21 de ani este văzut ca o mare speranţă a fotbalului bulgar.

Reclamă
Reclamă

Mihai Rotaru anunţă că vrea să iasă din fotbal: „Mi-am depus mandatul, să vină alţi investitori”

Mihai Rotaru a făcut un anunţ surprinzător după ce a câştigat astăzi palmaresul echipei istorice a Craiovei. Decizia nu este definitivă, iar Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, o poate contesta.

Patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a declarat că este gata să facă un pas în spate şi să cedeze clubul altor investitori.

Nu e victoria mea, e victoria Craiovei. Este o satisfacţie, cea mai importantă după câştigarea stemei şi după câştigarea denumirii Universitatea Craiova.

Reclamă

Mi-am depus mandatul. Alţi investitori să vină în locul meu. Să plec acum ar însemna insolvenţă. Eu am reuşit să creez o echipă bună, pe alocuri foarte bună. Nu am reuşit să creez o echipă mare.

Dacă cineva ar veni şi mi-ar spune că ia Universitatea Craiova, va face o echipă mare, dar să las banii investiţi, cei 20 de milioane de euro, aş da-o.

(n.r.: despre posibilitatea ca Şumudică să vină antrenor la Universitatea Craiova) Noi avem antrenor în momentul de faţă. Dar da, cred că la un moment dat Marius Şumudică va antrena şi Universitatea Craiova”, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Mihai Rotaru: „Am anunţat partenerii”

Eu nu iau deciziile importante în funcție de ce se întâmplă azi sau mâine. Eu mi-am depus mandatul. Mi-am propus să stau în fotbal 10 ani. Orașul Craiova merită să aibă o echipă mare. Eu am încercat să cresc o echipă mare la Craiova.

Am anunțat partenerii. Am anunțat că trebuie să găsească alte soluții. Trebuie să avem și soluții. Eu tot timpul voi aduce un aport financiar la club. Un milion pot da oricând. Nu voi lăsa Universitatea Craiova să moară.

Craiova e pe un deficit financiar de 5 milioane de euro anual. Sunt oameni care vor să vină și sigur vor veni. Ca să plec pur și simplu, ar fi însemnat insolvența și, ulterior, falimentul. Nu putem să ne batem joc de suporteri.

Dacă noi am fi luat acel campionat, cred că ar fi schimbat perspectiva. La ce am investit, nu am făcut rezultate. Nu vreau ca Universitatea Craiova să scadă ștacheta. Craiova nu trebuie să aparțină unei singure persoane. Am discuții avansate, să vină fiecare după posibilități, 10 investitori”, a declarat Mihai Rotaru pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii

23:48

„Sunt prins la mijloc!” Mihai Pintilii, detalii despre „războiul” dintre Gigi Becali şi Vlad Chiricheş: „Se consumă foarte mult”

23:20

Presa din Spania, val de laude pentru Andrei Rațiu! Ce notă a primit românul după ce a fost integralist în Girona – Rayo 0-0

23:18

Fanii lui Galatasaray şi cei ai lui PAOK s-au încăierat! Suporterii greci au fost scoşi de poliţie în afara stadionului!

23:00

Elena Zaharia şi Eduard Ionescu joacă azi, în calificările China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

22:36

EXCLUSIVRetras pentru o singură zi, Adi Petre visează cu ochii deschişi la naţională: „De ce nu?”. Cum l-a ajutat Gabi Tamaş

1 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 2 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 3 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 4 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou 5 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia 6 Ce a spus Răzvan Lucescu despre PAOK, înainte de meciul cu Galatasaray din Europa League
Citește și