Închide meniul

Mihai Stoica a anunțat că Joonas Tamm e dorit de CFR și Rapid! ”Are pretenții foarte mari”

Dan Roșu Publicat: 15 iunie 2023, 8:21

Reclamă
Mihai Stoica a anunțat că Joonas Tamm e dorit de CFR și Rapid! ”Are pretenții foarte mari”

Mihai Stoica a anunțat că Joonas Tamm e dorit de CFR și Rapid

Joonas Tamm, la FCSB / Hepta

Mihai Stoica a anunțat că Joonas Tamm e dorit de CFR și Rapid. Gigi Becali nu i-a prelungit contractul fundașului, dar acesta ar putea rămâne în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asta dacă îi vor fi satisfăcute cerințele salariale. La FCSB, Tamm câștiga lunar 13.000 de euro. Dacă ar fi prelungit contractul, ar fi ajuns la 16.000 de euro pe lună.

Mihai Stoica a anunțat că Joonas Tamm e dorit de CFR și Rapid

”Ştiu că a fost interesată, dar Tamm are pretenţii salariale foarte mari. Ştiu că şi CFR s-a interesat. Rapid nu ştiu sigur, dar aşa am înţeles. Are pretenţii foarte mari salariale Tamm”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Fundaşul în vârstă de 31 de ani a explicat care au fost motivele pentru care a plecat de la vicecampioana României. A ţinut să asigure că decizia i-a aparţinut, în totalitate, lui Gigi Becali.

Joonas Tamm a rupt tăcerea după plecarea de la FCSB

Fundaşul central a rezistat mai puţin de un an în tricoul roş-albastru. Tamm a adunat 35 de partide în tricoul FCSB şi a marcat 3 goluri.

Reclamă

Tamm anunţă că atât Elias Charalambous, cât şi Mihai Stoica, şi-ar fi dorit ca el să rămână pentru încă un sezon la FCSB. Gigi Becali s-a împotrivit şi l-a lăsat să plece pe jucătorul care are 53 de selecţii la naţionala Estoniei.

„După sezonul regulat, am jucat foarte bine în play-off, iar statisticile au arătat asta – am fost primul la majoritatea categoriilor. După toate astea, au decis să aducă jucători noi din nou. A fost decizia patronului. Antrenorii şi directorul sportiv (n.r. Mihai Stoica) şi-ar fi dorit ca eu să rămân, dar patronul are alte planuri.

E ceva normal. Puţin diferit, dar în acelaşi timp, la un club mare, dacă nu ai rezutate, tot vor exista critici dintr-o anumită direcţie. Toată lumea era obişnuită cu asta. Poate nu este ceva normal în Estonia, dar în România cu siguranţă este.

Reclamă 4 / 0/3

Aştept cu calm ce va urma. Mi-aş dori o variantă foarte bună, nu vreau să mă grăbesc. Cu siguranţă aş vrea un contract mai mare, pe doi ani. Ar fi mai bine pentru familie, deoarece este greu să ne mutăm an de an. Prea multă agitaţie. De asemenea, şi salariul trebuie să fie unul atractiv.

Mi-ar plăcea să joc într-o ligă de top a Europei dacă voi avea şansa, dar nu mai reprezintă un scop primordial pentru mine„, a declarat Joonas Tamm pentru presa din Estonia, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și