Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat că Octavian Popescu nu va juca cu Sepsi: „E o entorsă, dar una ușoară! Sunt şanse să revină cu CFR Cluj”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 aprilie 2023, 22:04

Mihai Stoica a anunţat că Octavian Popescu nu va juca cu Sepsi: „E o entorsă, dar una ușoară! Sunt şanse să revină cu CFR Cluj

Octavian Popescu nu va juca în partida cu Sepsi

Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB

Mihai Stoica a anunţat că Octavian Popescu nu va juca cu Sepsi, după ce a suferit o entorsă în partida pe care România a câştigat-o cu Belarus, scor 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu nu a făcut deplasarea pentru meciul cu Sepsi, dar Mihai Stoica e încrezător că va reveni pentru partida cu CFR Cluj.

Mihai Stoica a anunţat că Octavian Popescu nu va juca cu Sepsi

„De data asta, chiar nu aveam nimic de reproșat (n.r – de modul în care s-au pregătit jucătorii la loturile naționale). Accidentarea lui Tavi Popescu se putea întâmpla oricui. Nu e în lot pentru meciul ăsta, va rămâne acasă, dar sunt șanse foarte mari să fie în lot la meciul cu CFR Cluj. E o entorsă, dar una ușoară.

Nu are nimeni nicio vină. Chiar am apreciat transparența FRF. Au venit jucătorii monitorizați, sunt ok. Șut a venit bine, Olaru a venit bine. Chiar s-au antrenat foarte bine. Până acum, da, veneau unii nemulțumiți, dar acum au venit toți bine„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali l-a scos pe Octavian Popescu din prima echipă de la FCSB

Gigi Becali l-a scos pe Octavian Popescu din prima echipă. Patronul de la FCSB a spus că „perla” sa nu va mai juca în primul 11. Gigi Becali taie în carne vie după egalul cu Universitatrea Craiova. Patronul de la FCSB a spus că Octavian Popescu va fi rezerva lui Florinel Coman în meciurile din play-off.

Reclamă

Jocul mă încurajează. În prima repriză cu Craiova a fost una mai slabă pentru că nici Olaru nu era în apele lui şi nici Coman, când a ieşit, a avut o mică problemă la nu ştiu ce muşchi. Dacă făceam echipa corect…Până acum trebuia să facem bani din jucători. Acum s-a terminat.

Vrem să facem bani din Liga Campionilor. Acum joacă cine trebuie să joace. Va juca Florinel Coman în stânga, că acolo e postul lui şi îl va înlocui dacă e nevoie, de pe bancă, Tavi Popescu. Tavi Popescu nu va mai juca titular. Acum e altceva. L-am forţat, că îl vede Anglia, Franţa, Germania şi Italia pe Tavi. Dacă făceam echipa corect cu Cordea şi cu Coman, era alta situaţia. Gata, acum. Facem ce trebuie să facem”, a spus Gigi Becali.

Şi Mihai Stoica a admis că Florinel Coman are o eficienţă mai mare în prima echipă a celor de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Tavi Popescu, nu ştiu dacă merită să fie rezervă. Dar astăzi, marţi, 21 martie 2023, cred că Florinel Coman este mai eficient pe poziţia de atacant lateral stânga, în 4-3-3. Că Tavi poate acoperi şi alte poziţii, o pot spune cu convingere de foarte multe timp. Chiar dacă el consideră, la momentul ăsta, că poziţia lui cea mai bună este în partea stângă. Am spus-o şi o repet: Tavi Popescu este un jucător cu viziune. Şi când trimiţi în bandă un jucător de viziune, îi iei din calităţi.

Tavi are viziune, un pas excepţional. Am marcat goluri din pasele lui. Saltă mingea peste apărarea adversă cum rar vezi. Doar la jucătorii de geniu. Are un şut foarte bun. Cred că anul trecut este printre primii jucători cu goluri marcate din afara careului. El va vedea cu timpul că acolo este locul lui.

(n.r. – dacă are loc ca inter) Noi nu jucăm 4-2-3-1, jucăm 4-3-3. La momentul ăsta, atacanţii noştri laterali sunt sunt Cordea şi Miculescu în partea dreaptă, Coman şi Popescu în partea stânga. Interi titulari sunt Olaru şi Edjouma”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Recomandări
  • Mihai Stoica a anunţat că Octavian Popescu nu va juca cu Sepsi
  • Ce accidentare a suferit Octavian Popescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și