Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat ce fundaşi centrali a ofertat Gigi Becali: „Sunt din afara ţării!” Condiţia esenţială pusă

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 iunie 2022, 22:21

Mihai Stoica a anunţat ce fundaşi centrali a ofertat Gigi Becali: „Sunt din afara ţării! Condiţia esenţială pusă

Mihai Stoica, ultimele detalii despre transferul lui Andrei Cordea în MLS

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului / Profimedia

Mihai Stoica a anunţat ce fundaşi centrali a ofertat Gigi Becali. Managerul general al FCSB a spus că aceştia sunt liberi de contract şi că sunt din afara ţării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a rămas fără fundaşi centrali, după ce Andrei Miron şi Paulo Vinicius au plecat. Cei doi nu şi-au mai prelungit contractul cu vicecampioana. Iulian Cristea s-a accidentat la naţională, în meciul cu Muntenegru, şi a fost nevoit să se opereze.

Cristea va lipsi aproximativ 6 luni de pe teren. Cristea a fost operat la Clinica Vila Stuart din Roma de celebrul doctor Pier Paolo Mariani. Este unul dintre cei mai cunoscuţi chirurgi ortopezi din Italia. De-a lungul timpului, acesta a mai operat şi alţi jucători de la vicecampioana României care s-au „rupt”. Printre aceştia sunt Florin Tănase, Ionuţ Panţîru şi Dragoş Nedelcu.

În acest context, singurele soluţii pentru postul de fundaş central ar fi Denis Haruţ şi Dragoş Nedelcu. Totuşi, niciunul dintre aceştia nu sunt fundaşi centrali de meserie.

Mihai Stoica a anunţat ce fundaşi centrali a ofertat Gigi Becali

Suntem în căutări de fundaşi centrali. Am început să facem oferte, nu e mare presiunea acum, dar o să înceapă. Cristea s-a operat azi. Vorbim despre Mariani, care e o somitate în domeniu. Panţîru a avut o accientare foarte complicată. Plătim noi pentru Cristea.

Reclamă

Am încredere în Codorean, deplină. Eu aş recomanda oricărui jucător să se opereze la Codorean, dar nu pot opri un jucător să se opereze în Italia. Din afara ţării (n.r. fundaşii ofertaţi), da. Mai sunt şi români din afara ţării. Rus e sub contract, nu dăm bani.

Nu dăm bani pentru niciun jucător. Cine zice că are ofertă de la Steaua, FCSB, minte!”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica a anunţat că Toni Petrea a semnat un nou contract cu FCSB

Gigi Becali s-a liniştit în privinţa antrenorului. Toni Petrea a semnat un nou contract şi va rămâne încă un sezon la FCSB. Dezvăluirea făcută de Mihai Stoica a fost făcută în contextul în care se vorbea despre o posibilă revenire a lui Laurenţiu Reghecampf la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

”A semnat, îţi zic eu, alaltăieri (n.r. – vineri), facem anunţul marţi, nu trebuie să facem anunţul când vreţi voi, facem marţi, când începem pregătirea.

Sunt şi eu aici şi nu e normal să discutaţi… e lipsă de respect faţă de Petrea. Ţi-am spus clar că e făcută şi chiar dacă nu semnase era făcută. Nu era normal să întrebi, e un pic de lipsă de respect faţă mine şi faţă de Petrea. Chiar dacă nu a fost anunţul, nu era normal să întrebi.

Uite, îţi zic eu acum, anunţ că a semnat Petrea. Era clar că ne-am înţeles, am spus de mai multe ori că ne-am înţeles. A fost omul plecat, nu am vrut să semneze pe mail. Da, a semnat Petrea, cu acelaşi staff, posibil să mai aibă un secund. Un an a semnat.

Nu există obiectiv în contractele noastre cu antrenorii, din moment ce e de un an de zile, se discută de continuare când se termină”,  a anunţat Mihai Stoica la pentru sursa mai sus citată.

Recomandări
  • Mihai Stoica a anunţat ce fundaşi centrali a ofertat Gigi Becali
  • FCSB caută fundaşi centrali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și