Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat noul decar de la FCSB: „L-a spulberat pe Declan Rice! Nu este un jucător slab!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 iunie 2024, 12:46

Reclamă
Mihai Stoica a anunţat noul decar de la FCSB: „L-a spulberat pe Declan Rice! Nu este un jucător slab!

Mihai Stoica a anunţat noul decar de la FCSB:

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica a anunţat noul decar de la FCSB. Oficialul campioanei a spus că Malcom Edjouma are toate calităţile necesare pentru a fi adevăratul „decar” al echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma a revenit la FCSB, după ce a fost împrumutat la Bari, în Serie B. Mihai Stoica a spus că Edjouma poate fi unul dintre jucătorii de bază în noul sezon.

Mihai Stoica a anunţat noul decar de la FCSB

„Edjouma e decar! Număr 6 nu este niciodată! Nu este un jucător slab. Niciun fotbalist din România nu a făcut-o în Europa la nivelul la care a fost Edjouma. L-a spulberat pe Declan Rice! A marcat cu Saburtalo, a dat gol la Stavanger. Cu concentrare maximă, poate să fie un jucător foarte bun, mai ales în Europa„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro, citat de spotmedia.ro.

Malcom Edjouma a fost transferat de FCSB de la Botoşani, în iarna lui 2022. Gigi Becali a plătit în schimbul său suma de 330.000 de euro. Mijlocaşul a bifat 61 de meciuri la formaţia roş-albastră, reuşind să marcheze în total 14 goluri şi să ofere patru pase decisive, în toate competiţiile.

Ce jucători de la FCSB au fost prezenţi la vizita medicală

Ce jucători de la FCSB au fost prezenţi la vizita medicală. Unul dintre absenţi a fost Nana Antwi. Fundaşul nu a ajuns în România pentru că a pierdut avionul. Fără cei 4 jucători de la EURO, jucătorii celor de la FCSB au revenit din vacanţă şi au făcut vizita medicală. la vizita medicală a fost prezent şi una dintre achiziţii, Daniel Popa.

Reclamă
Reclamă 4

Astfel, la vizita medicală au fost prezenţi: Udrea, Rădulescu, Creţu, Panţîru, Dawa, Haruş, Miculescu, Daniel Popa, Lixandru, Pandele, Chiricheş, Toma, Băluţă, Musi, Radaslavescu, David Popa, Denis Colibăîşanu, Matyas Laszlo, Ricardo Pădurariu, Malcom Edjouma, Baba Alhassan şi Luis Phelipe.

Cea mai recentă achiziţie a lui Gigi Becali, Marius Ştefănescu, a lipsit de la vizita medicală.

Gigi Becali a anunţat cum l-a transferat pe Marius Ştefănescu

Patronul FCSB-ului a recunoscut suma exactă pe care a plătit-o pentru Ştefănescu şi a avut un răspuns pentru rivalii de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu îl acuzaseră pe golgheterul lui Sepsi că nu îşi apără corect şansele cu roş-albaştrii.

Reclamă

Negocierile au fost de durată, nu dure, negocierea e cam de două săptămâni.

1.310.000 euro am plătit pentru Ștefănescu. E problema lor (n.r. – Dan Șucu și Victor Angelescu), fiecare comentează în felul lui ce vrea. Atunci a fost un comentariu urât, care nu se face.

Nu mai există așa ceva (n.r. aranjamente). Poți să mai zici de anumiți conducători, dar de jucători.. Pe vremea când se făceau aranjamente, jucătorii mai rar… fiecare face ce vrea.

Cred că nu mai e nevoie de comentarii, prezentări atunci când vorbim despre Ștefănescu”, a declarat Gigi Becali.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:51

Corvinul îşi află adversara din turul 1 preliminar al Europa League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 16:00

15:29

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

15:12

VIDEODenis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0. Ce i-a arătat pe telefon un jurnalist turc

15:08

Programul complet al Marelui Premiu de la Barcelona! Cursa e duminică, în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY (16:00)

14:55

BREAKING NEWSFCSB – Virtus, în primul tur preliminar din Champions League! Tragere la sorţi facilă pentru campionii României

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și