Închide meniul

Mihai Stoica a avut un remarcat-surpriză după FCSB – FC Botoşani 3-2: „Fără greşeală, a fost peste Olaru şi Coman”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 26 februarie 2024, 23:26

Mihai Stoica a avut un remarcat-surpriză după FCSB – FC Botoşani 3-2: „Fără greşeală, a fost peste Olaru şi Coman

Mihai Stoica a avut un remarcat-surpriză după FCSB - FC Botoşani 3-2

Mihai Stoica / Hepta

Mihai Stoica a avut un remarcat-surpriză după FCSB – FC Botoşani 3-2. Preşedintelui Consiliului de Administraţie de la FCSB i-a plăcut cel mai mult Tavi Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a declarat că Tavi Popescu a fost cel mai bun jucător de pe teren. Tavi Popescu a jucat în centrul atacului în meciul cu Botoşani. El a fost înlocuit în minutul 82 al partidei cu Ovidiu Popescu.

Mihai Stoica a avut un remarcat-surpriză după FCSB – FC Botoşani 3-2: „Fără greşeală, a fost peste Olaru şi Coman”

Octavian Popescu, pentru mine, a fost cel mai bun jucător de pe teren. A jucat fără greșeală! Peste Olaru și Coman, el a jucat fără greșeală.

A jucat numai din prima, a avut niște realizări excepționale. Îmi pare rău că nu a reușit să marcheze. A jucat excepțional în rest. Pentru mine a fost numărul 1”, a spus Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica a criticat şi el arbitrajul de la meciul FCSB – FC Botoşani 3-2. El a susţinut că Nana Antwi şi Darius Olaru nu ar fi trebuit eliminaţi.

Reclamă

„De ce a intervenit VAR? Nu e o situație clară”

E o eroare tehnică. A jucat puțin timorat, nu cred că a fost obișnuit să joace cu atât de mulți spectatori. VAR trebuie să intervină când e o eroare flagrantă a arbitrului. Dacă nu a intervenit în Giulești, când Onea a intrat la Coman, de ce a intervenit acum? Eu nu zic că e o situație clară.

La al doilea roșu, al lui Olaru, eu zic că este fault la Șut. E primul cartonaș roșu pe care îl ia pentru o intrare în toată cariera. Nu e problemă de disciplină la Olaru. Doar cei care nu au nicio legătură cu fenomenul nu înțeleg anumite chestii. Era minutul 87, prin ce faze trecuseră jucătorii noștri?

Atât am eu să le imput, că au fost puțin superficiali până a luat Nana roșu. Au alergat de au rupt. Când ești pe final și ai un meci de acest gen, cu adrenalina la maxim, se poate întâmpla orice. Intrarea lui poate duce la eliminare, dar este infinit mai puțin gravă decât intrarea lui Onea la Coman. Dacă cineva îmi spune că nu e așa…”, a mai declarat Mihai Stoica pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia FRF după derapajul sexist al lui Gigi Becali! Ce îl aşteaptă pe patronul FCSB-ului

Iată decizia FRF după derapajul sexist al lui Gigi Becali! FRF s-a autosesizat după declaraţiile făcute de patronul FCSB-ului, iar acesta urmează să ajungă iar la Comisii.

Gigi Becali a făcut declaraţii reprobabile despre Cristina Mariana Trandafir, arbitru care s-a aflat în camera VAR la meciul FCSB – FC Botoşani 3-2.

Federația Română de Fotbal a luat act de declarațiile menționate și acestea vor face obiectul unui caz la Comisia de Disciplină și Etică”, a transmis Biroul de Comunicare al FRF, potrivit iamsport.ro.

Gigi Becali a făcut şi în trecut declaraţii sexiste, referindu-se la un alt arbitru care este femeie, Iuliana Demetrescu.

Gigi Becali i-a recomandat astăzi arbitrei Cristina Mariana Trandafir să meargă la fotbalul feminin. Becali a susţinut, totodată, că „femeia nu poate interveni peste bărbat”, derapaj evident sexist.

Lasă, mă, femeile la femei și bărbații la bărbați”

Să se lase de arbitraj sau să arbitreze la femei. Să nu mai arbitreze bărbații. Și o va ajuta Dumnezeu, că știe ea la ce mă refer, că ea vine la biserică la noi (n.r. la bază). Dar vezi ce chestiune? Cum să mai apară ea acum acolo? Deși nu e supărat nimeni. Vine femeia la biserică, se împărtășește cu noi, e sora noastră. Asta este, a greșit și ea. Numai că este o greșeală de două ori. Am văzut la Nana.

Bă, ce înseamnă roșu? Înseamnă minge în control. Bă, unde era mingea în control? Mingea era în control la Nana, numai că el a dat lumânare. A atins ăla mingea? Cum era ăla în control? Vine o femeie și zice că e roșu. Bă, esti nebun la cap? Lasă, mă, femeile la femei și bărbații la bărbați. Ați înnebunit cu toții? Lupta la jocuri o arbitrează bărbații, bă, nebunilor. Ea, săraca, nu-și dă seama că n-are voie să intervină peste bărbat”, a declarat Gigi Becali la palat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și