Închide meniul

Mihai Stoica a dat din casă: „Am prins o ceartă între Tamaș și Enache…”. Dezvăluire uluitoare din vestiarul FCSB-ului

Cosmin Cioboată Publicat: 10 ianuarie 2023, 22:40

Reclamă
Mihai Stoica a dat din casă: „Am prins o ceartă între Tamaș și Enache…. Dezvăluire uluitoare din vestiarul FCSB-ului

Mihai Stoica i-a băgat în şedinţă pe jucătorii de la FCSB

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a dat din casă. Managerul general de la FCSB a dezvăluit un conflict petrecut mai demult în vestiarul echipei, între Gabi Tamaș și Gabi Enache. MM consideră că astfel de certuri între jucători sunt inevitabile în viața unui club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a fost întrebat despre atmosfera de la antrenamentele FCSB-ului, în cantonamentul din Antalya din această iarnă.

Mihai Stoica a dat din casă: „Am prins o ceartă între Tamaș și Enache…”

Inițial, oficialul vicecampioanei a transmis o ironie uriașă la adresa rivalelor din Liga 1.

„Noi am făcut concursuri ca să se bucure fanii. Noi avem suporteri care se uită la o miuță de-a noastră în număr mai mare decât au alții la meciurile lor”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Ulterior, MM a vorbit despre certurile care au apărut între jucătorii FCSB-ului, de-a lungul timpului. Mihai Stoica este de părere că unele incidente sunt beneficie pentru eliberarea tensiunii din vestiar și a oferit ca exemplu pozitiv un incident petrecut între Gabi Tamaș și Gabi Enache.

Reclamă

Totuși, managerul general al roș-albaștrilor nu este de acord cu gesturile duse la extrem. Aici, MM s-a referit la scandalul dintre Sulley Muniru și Florin Tănase.

„Eu am prins o ceartă între Tamaș și Enache și am apreciat că Enache nu a dat înapoi. Nu s-au bătut, s-au oprit, dar asta am apreciat.

Am prins și bătăi și am închis ochii, sunt bărbați… ce să facă, să se zgârie pe ochi? La antrenamente e ok, te descarci.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt de acord cu descărcări, nu și cum a fost Muniru care l-a lovit pe Tănase când Tănase stătea pe scaun, după ce se semi-certaseră. Asta nu, îți iei zborul”, a spus Mihai Stoica, pentru sursa citată.

Gabi Tamaș și Gabi Enache au jucat împreună la FCSB un sezon și jumătate, în perioada 2016-2017. De cealalată parte, Sulley Muniru și Florin Tănase au fost colegi la clubul lui Gigi Becali în sezonul 2016/2017. Becali s-a enervat după conflictul dintre Muniru și Tănase și l-a dat afară pe jucătorul african.

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre Leo Strizu

Tot în această seară, Mihai Stoica a făcut un anunţ de ultimă oră despre Leo Strizu, antrenorul de la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că tehnicianul ar putea continua pe banca echipei, chiar şi după ce nu a mers în cantonamentul din Antalya.

FCSB desfăşoară un stagiu de pregătire în Turcia, în vederea pregătirii pentru a doua parte a sezonului. Leo Strizu lipseşte din cantonamentul echipei, iar Mihai Stoica a dezvăluit motivul real pentru care antrenorul a fost lăsat acasă.

După ce a declarat iniţial că Leo Strizu ar putea pleca de la FCSB, după ce echipa se va întoarce din cantonament, Mihai Stoica a revenit asupra declaraţiilor sale. Managerul roş-albaştrilor susţine că tehnicianul ar putea rămâne la echipă, totul urmând a se decide la finalul stagiului de pregătire.

Totodată, MM a dezvăluit că Strizu nu a mers în Turcia alături de echipă deoarece se confruntă cu probleme personale.

„Din informațiile pe care le am, strategia pe care a implementat-o Leo Strizu ar putea da roade. Și ar putea continua ca antrenor principal. La finalul cantonamentului vom lua o decizie.

Reclamă

Strizu nu ar fi făcut deplasarea în cantonament nici dacă decizia îmi aparținea. De ce? Are probleme mari. Părinții lui sunt bătrâni și bolnavi”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Totodată, Mihai Stoica a oferit declaraţii şi despre posibilele probleme pe care ar putea să le aibă FCSB, ca urmare a faptului că Leo Strizu a fost lăsat acasă. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că se respectă regulamentul cu stricteţe.

„Noi respectăm regulamentele cu o strictețe demne de o cauză mai bună. Vom avea licență PRO pe bancă, indicațiile vor fi date de cineva cu licență PRO. Și nu doar atât, vom avea unul care a terminat «prestigioasa școală de antrenori din România». Să fim serioși…”, a mai spus Mihai Stoica, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și