Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta lotul lui FCSB în sezonul viitor: „Îl avem structurat!”. Câţi jucători vin şi cine pleacă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 mai 2022, 23:41 / Actualizat: 18 mai 2022, 0:43

Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta lotul lui FCSB în sezonul viitor: „Îl avem structurat!. Câţi jucători vin şi cine pleacă

Gigi Becali, contre cu Mihai Stoica

Gigi Becali şi Mihai Stoica / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta lotul lui FCSB în sezonul viitor. Roş-albaştrii au pierdut lupta cu CFR Cluj pentru titlul din Liga 1, dar nu sunt dispuşi să facă transferuri importante în această vară. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit care sunt cei trei jucători care nu vor mai continua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu a mai fost campioana României din 2015, iar Gigi Becali nu este dispus să mai bage mâna adânc în buzunar. Paulo Vinicius, Claudiu Keşeru şi Andrei Burlacu sunt OUT de la echipa din Berceni. La capitolul veniri se pot adăuga numai jucătorii care au fost împrumutaţi şi se întorc la FCSB.

Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta lotul lui FCSB în sezonul viitor

Denis Haruţ, Dragoş Nedelcu, Gabriel Simion, Cristian Dumitru şi Alexandru Pantea sunt cei cinci jucători pe care MM îi aşteaptă înapoi la vicecampioană.

E devreme, dar nu e devreme, adică îl avem structurat (n.r. lotul). Nu prea cred că vor fi achiziţii. Nu consider că avem nevoie, considerăm, de la patron până la mine.

Deci termină contractele Vinicius, Keşeru, Burlacu. (n.r. pleacă?) Da. Vin Nedelcu şi Haruţ, se reîntorc şi amândoi vor concura cu Cristea şi Miron, care are contract doar până în iarnă, Miron. (n.r. nu i se oferă prelungirea?) O să vedem, ştiu că şi el îşi dorea să plece prin străinătate. O să vedem, nu că nu i se propune, nu ştim. Acum nu i se propune.

Reclamă

Avem patru fundaşi centrali cu Nedelcu şi Haruţ. Haruţ a jucat ultimele meciuri la Botoşani fundaş central, şi la Craiova probabil o să îl vedem fundaş central. O să îl vedem cu Sepsi sau Craiova. Nedelcu şi Haruţ vin absolut ca fundaşi centrali. Pantea vine şi dublează poziţia de fundaş dreapta şi stânga, poate juca ambele.

Eu chiar mi-aş dori ca Pantea să joace, să prindă minute, iar noi pe 25 august să semnăm o nouă calificare în grupele unei competiţii europene. Mai e Simion care se întoarce de la Aris Limassol, ar mai fi Cristi Dumitru, vedem ce facem cu el, e jucătorul nostru. Cam aştia sunt jucătorii care vin, cred că suntem destul de bine. De la anul sper să se audă mult mai mult de Musi. Meciurile astea au fost considerate prea importante, iar el e prea crud. Cred că poate să joace titular la noi acum”, a declarat MM Stoica, pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta lotul lui FCSB în sezonul viitor şi a fost completat de Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a vorbit despre ceea ce se va întâmpla la FCSB. L-a dat ca şi plecat pe Paulo Vinicius şi a anunţat că are nevoie de doi fundaşi centrali. Le-a transmis un avertisment lui Andrei Miron şi Iulian Cristea.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, nemulţumit de fundaşii centrali de la FCSB

O să plece Vinicius. Degajează portarul… îţi dai seama dacă degajează portarul şi iei gol. Îţi dai seama ce fundaşi centrali avem. Îmi trebuie doi fundaşi centrali.

Eu nu ştiu, nu mai cheltui bani. Fundaşi centrali trebuie să luăm. Dacă Cristea dă ăla cu capul în faţa lui, Miron se uită la el. Trebuie şi atacant.

Vinicius a venit cu accidentare, nu avea meciuri în picioare. Dacă eram deştepţi la 2-1 îl băgam pe Vinicius şi trecea Cristea în faţă. Dar dacă am luat gol din offside”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

FCSB mai are de jucat un singur meci din această ediţie de campionat. Pentru roş-albaştri urmează meciul cu CFR Cluj, care nu mai are miză în lupta pentru titlu. Echipa lui Dan Petrescu a învins-o pe Universitatea Craiova şi şi-a asigurat matematic primul loc.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și