Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit de ce a picat transferul lui Billel Omrani la FCSB! Echipele cu care poate semna fostul atacant de la CFR Cluj

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iulie 2022, 11:02

Mihai Stoica a dezvăluit de ce a picat transferul lui Billel Omrani la FCSB! Echipele cu care poate semna fostul atacant de la CFR Cluj

Mihai Stoica este manager general la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit de ce a picat transferul lui Billel Omrani la FCSB. Gigi Becali l-a dorit pe atacantul francez la FCSB, însă nu s-a înţeles la bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Billel Omrani a jucat pentru CFR Cluj 210 partide, a marcat de 47 de ori și a dat şi 42 de pase decisive. A venit în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille. Prestaţiile sale i-au atras atenţia şi lui Gigi Becali, care l-a ofertat oficial.

Mihai Stoica a dezvăluit de ce a picat transferul lui Billel Omrani la FCSB

Omrani a cerut un salariu de 600.000 de euro pe an. Becali dorea să îi ofere 480.000 de euro pe an. Acesta a fost şi motivul pentru care Omrani nu a amai ajuns la FCSB.

”I-am făcut o ofertă normală. Nu aveam cum să oferim salariul pe care îl cerea”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Billel Omrani, dorit în Turcia şi în Arabia Saudită

Totuşi, atacantul cotat la 1.6 milioane de euro nu vrea să mai audă de Liga 1. Potrivit haberdairesi.com, acesta se află în negocieri avansate cu Konyaspor, ocupanta locului 3 în Turcia sezonul trecut. Turcii se află în căutarea unui atacant pentru sezonul următor, când vor ataca titlul, dar şi un parcurs cât mai bun în Conference League.

Reclamă

De asemenea, cursa citată notează că şi Al-Faisaly, din Arabia Saudită, este interesată de serviciile lui Omrani. Totuşi, şansele unui transfer sunt mici pentru că atacantul vrea să rămână în Europa.

Billel Omrani s-a despărțit oficial de CFR Cluj în această vară

Billel Omrani (29 ani) s-a despărțit oficial de CFR Cluj. Atacantul francez, care este preferatul lui Gigi Becali, a avut pe masă de la FCSB, vicecampioana României.

”Mulțumim pentru tot, Billel Omrani! CFR 1907 Cluj anunță despărțirea de Billel Omrani, atacant al cărui contract a ajuns la final! Fotbalistul de 29 de ani a venit în Gruia în septembrie 2016, perioadă în care a marcat nu mai puțin de 47 de goluri în 208 meciuri pentru echipa noastră și a intrat în top 3 marcatori din istoria clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Golurile sale de pe Celtic Park, reușita de trei puncte cu Lazio, hattrick-ul din Gruia cu Astana, sunt doar câteva dintre reușitele remarcabile ale lui Omrani în tricoul „alb-vișiniu”, amintiri ce vor rămâne mereu în memoria suporterilor CFR-iști! Îți mulțumim pentru tot Billel Omrani și îți dorim multă baftă mai departe în carieră!”, a anunțat CFR Cluj.

Atacantul francez a avut un mesaj emoționant de despărțire pentru fanii din Gruia.

“Sunt extrem de recunoscător pentru toți acești ani petrecuți la CFR. A fost o experiență extraordinară pentru mine. Tot ceea ce am trăit împreună cu colegii, antrenorii, conducerea, suporterii, sunt amintiri pe care o să le port cu mine mereu.

Am crescut ca om, dar și ca jucător și pentru asta vă mulțumesc mult tuturor. Vă țin pumnii pe mai departe și sper să ne revedem într-o zi! Cluj, o să îmi lipești!”, a transmis acesta.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și