Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit numele jucătorului, din Liga 1, pe care FCSB a încercat să-l transfere: „Face sezonul vieţii!”

Cosmin Olteanu Publicat: 18 martie 2023, 18:16

Mihai Stoica a dezvăluit numele jucătorului, din Liga 1, pe care FCSB a încercat să-l transfere: Face sezonul vieţii!”

Jucătorul remarcat de Mihai Stoica, după Farul - Rapid 1-1

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

  • Mihai Stoica a dezvăluit numele jucătorului, din Liga 1, pe care FCSB a încercat să-l transfere

Mihai Stoica a dezvăluit numele jucătorului, din Liga 1, pe care FCSB a încercat să-l transfere! Managerul general de la FCSB susține că formația bucureșteană a încercat, în trecut, să-l transfere pe Vitalie Damașcan, atacantul celor de la FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vitalie Damașcan se află la FC Voluntari, sub formă de împrumut, de la Sepsi. În acest sezon, atacantul, în vârstă de 24 de ani, a marcat nouă goluri și a oferit două pase decisive.

Mihai Stoica a dezvăluit numele jucătorului, din Liga 1, pe care FCSB a încercat să-l transfere

Mihai Stoica susține că, în trecut, FCSB a încercat să-l transfere pe Vitalie Damașcan, însă, din cauza sumei cerute, mutarea nu s-a concretizat.

Reclamă

„Damaşcan face sezonul vieţii. 99′ născut, da. Damaşcan… îl ştiu de când era în Republica Moldova. Şi chiar ne-am interesat şi noi la un moment dat, pentru că începuse bine, era foarte mic atunci.

(n.r. aţi vrut să îl cumpăraţi?) Da, a fost o discuţie. Ţin minte că am vorbit cu Leonid Istrati, un agent… un om foarte serios din Republica Moldova. Şi a plecat la Torino, l-a cumpărat Torino atunci.

Reclamă

Plătise o sumă destul de mare. (n.r. v-au cerut bani mulţi?) Nu am ajuns să discutăm… auzisem că sunt bani mulţi şi ne-am retras”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

FCSB o întâlnește pe Universitatea Craiova

În prima etapă din play-off, FCSB o va întâlni, acasă, pe Universitatea Craiova. Meciul este programat astăzi, de la ora 20:00, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

„E început de play-off, toate meciurile din play-off sunt importante pentru noi, pentru că avem un handicap de recuperat pentru tot ce ni s-a întâmplat în campionatul regulat.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul ăsta cu FCSB e mai important ca niciodată. Întotdeauna au fost meciuri speciale între noi. Plecăm de pe poziția asta.

Nu comentez (n.r. faptul că FCSB nu are antrenor), noi trebuie să ne ajutăm singuri. Ceea ce ni se întâmplă la ora actuală se întâmplă din cauza noastră, nu din cauza adversarilor. Noi am fost, de multe ori, adversarii noștri.

Nu sunt niște puncte foarte multe, care nu pot fi recuperate. Depinde cât ești de responsabil pentru fiecare meci. Una peste alta, suntem o echipă cu un lot bun de jucători.

Am avut și evoluții bune și evoluții contradictorii. Suntem pe un loc în play-off, avem niște șanse, dar ne-am fi dorit să fim pe primul loc, sau pe al doilea.

Obiectivele noastre, stabilite la începutul campionatului, sunt să luăm titlul și cupa. Din păcate, din Cupă am ieșit, dar rămânem cu șansa asta, totuși, chiar dacă nu avem atât de multe procente cum au Farul și CFR, dacă nu, cupele europene.

Trebuie să tindem sus. Măcar locul trei, doi sau la baraj. Absolut (n.r. nu mai acceptă o ratare a calificării în grupe), absolut, dar așa a fost situația, cu schimbări de antrenori, au fost niște divergențe, care s-au resimțit în clasament”, a declarat Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, despre meciul cu FCSB, pentru playsport.ro.

FCSB se află pe locul 3 din play-off, cu 29 de puncte obținute.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:30 LIVE SCOREU Cluj – Petrolul 0-0. „Șepcile roșii” atacă prima poziție din playout. Duel „încins” pe Cluj Arena 21:27 Ucraina – România 2-1, în Billie Jean King Cup. Ana Bogdan, victorie mare contra Elinei Svitolina 21:23 „Asta e România!” Dorinel Munteanu s-a certat cu Robert Niță la Voluntari – Oțelul 1-1! Ce i-a fost strigat din tribune 21:09 Novak Djokovic, eliminat de Casper Ruud în semifinale la Monte Carlo! Ruud – Tsitsipas e finala turneului 21:00 FotoWrexham a promovat în Liga a 3-a din Anglia, iar fanii au declanșat nebunia! Imagini incredibile de la marea sărbătoare 20:55 LIVE VIDEOFC Porto – Famalicao e ACUM în AntenaPLAY. Alex Dobre e rezervă la oaspeţi. Gil Vicente – Sporting a fost 0-4 20:36 Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal 20:21 „Normal că îmi e teamă de retrogradare!” Eugen Trică, despre situația incredibilă în care a ajuns FCU Craiova 19:54 Reacţia lui Zeljko Kopic după ce s-a spus că s-a bătut cu portarul lui Dinamo, Adnan Golubovic! 19:42 „Sunt cel mai suspendat antrenor!” Dorinel Munteanu a răbufnit după Voluntari – Oțelul 1-1. Ce a spus despre arbitraj Vezi toate știrile
Pe același subiect
FC Voluntari – Oţelul Galaţi 1-1. Gălăţenii au obţinut remiza cu un gol marcat în minutul 90+4!
Liga 1 • 19:09
FC Voluntari – Oţelul Galaţi 1-1. Gălăţenii au obţinut remiza cu un gol marcat în minutul 90+4!
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj
Liga 1 • 17:27
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj! Elias Charalambous a făcut anunțul
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB!
Liga 1 • 16:30
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională
Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: "Are tot ce îi trebuie"
Liga 1 • 15:26
Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Are tot ce îi trebuie”
Ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 12:43
FOTO
Ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar. Adevăratul motivul din spatele deciziei de a pleca de la FCSB