Închide meniul

Mihai Stoica a făcut o dezvăluire importantă despre plecarea lui Adrian Mutu: „O să fie salarii cu 7 cifre”

Alex Ioniță Publicat: 7 iulie 2023, 22:28

Reclamă
Mihai Stoica a făcut o dezvăluire importantă despre plecarea lui Adrian Mutu: O să fie salarii cu 7 cifre”

Verdictul lui Mihai Stoica după meciurile echipelor româneşti din Conference League

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a făcut o dezvăluire importantă despre plecarea lui Adrian Mutu. Managerul general de la FCSB vorbit despre puterea financiară a celor de la Neftci Baku.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu s-a înțeles cu formația azeră Neftci Baku, echipă care a fost antrenată de Laurențiu Reghecampf. Tehnicianul o va părăsi pe Rapid și se va deplasa în Rusia, în cantonamentul azerilor, acolo unde va semna și contractul cu echipa.

Mihai Stoica a făcut o dezvăluire importantă despre plecarea lui Adrian Mutu. „Briliantul” ar urma să primească un salariu mult mai mare

Mihai Stoica a dezvăluit că are informații conform cărora Adrian Mutu ar urma să încaseze un salariu impresionant la Baku. Managerul general de la FCSB a spus că salariul acestuia va fi compus din șapte cifre.

„S-au întâmplat schimbări masive, foarte, foarte mulţi bani. Am informaţii. La momentul ăsta o să fie salarii, am vorbit cu cineva care este apropiat, şi o să fie salarii cu 7 cifre! Sunt mult mai mulţi bani pentru Mutu, pentru staff. Nu ştiu dacă se duce, dar pentru cine o să meargă o să fie bani mulţi”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Helmut Duckadam crede că plecarea lui Adrian Mutu o va slăbi pe Rapid. Fostul portar crede că „Briliantul” a făcut totuși o alegere bună

Fostul mare portar al Stelei este de părere că Adrian Mutu a făcut o alegere bună și că experiența din străinătate îi va prinde bine. De asemenea, acesta a vorbit și despre situația actuală de la Rapid. „Eroul de la Sevilla” crede că echipa de sub Podul Grant va avea de suferit din cauza faptului că a rămas fără antrenor, chiar înainte de start-ul sezonului.

Reclamă

„Plecarea lui Mutu poate fi un minus pentru Rapid, în condiţiile în care el a făcut lotul, cantonamentul cu echipa, iar venirea unui nou antrenor înseamnă probabil şi o altă strategie, schimbări. Nu cred că Mutu pleacă din Giuleşti de teama unei presiuni, pentru că să fim serioşi! Rapid îşi propune cupele europene, nu neapărat câştigarea campioatului. Aşa, de propus, mulţi îşi propun

Faptul că a acceptat să semneze un contract într-un campionat străin… Cred că este vorba şi despre bani, şi despre faptul că îi va putea creşte şi cota ca antrenor. E un antrenor tânăr, care doreşte să se afirme, să crească tot mai mult şi o echipă din afara ţării poate să-l ajute în acest sens”, a spus Helmut Duckadam, pentru sursa citată anterior.

Conducerea Rapidului, mesaj ferm pentru Adrian Mutu

„Este pe lista lui Neftchi Baku şi există negocieri! Nu ştiu exact care este stadiul pentru că nu suntem noi implicaţi! Va pleca sigur cu clauza. Dacă pleacă, clauza va trebui să fie achitată. Avem tot timpul variante, dar nu pot să comentez în acest moment. Doar în momentul în care se va întâmpla”, a spus Victor Angelescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY 18:34 „Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică 18:03 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024 17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 17:43 Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!” 17:20 NEWS ALERTMarius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” 16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” 16:39 Bayer Leverkusen – AS Roma şi Atalanta – Marseille LIVE SCORE (22:00). Vom afla finalele Europa League şi Conference League 15:41 Irina Begu s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma 15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și