Închide meniul

Mihai Stoica a numit cel mai bun fotbalist român: „Unii văd că îl ironizează!”

Cosmin Olteanu Publicat: 9 mai 2023, 21:46

Reclamă
Mihai Stoica a numit cel mai bun fotbalist român: Unii văd că îl ironizează!”

Mihai Stoica a numit cel mai bun fotbalist român

Mihai Stoica, la un meci / Profimedia Images

Mihai Stoica a numit cel mai bun fotbalist român! Oficialul celor de la FCSB spune că Darius Olaru, căpitanul echipei antrenate de Elias Charalambous, este cel mai în formă jucător român, la ora actuală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În actualul sezon, Darius Olaru a dat un gol și șapte pase decisive, în 44 de partide bifate pentru FCSB.

Mihai Stoica a numit cel mai bun fotbalist român

Mihai Stoica a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Darius Olaru, despre care spune că, în momentul de față, este cel mai bun fotbalist român.

„Eu aş vrea să fac referire la un fotbalist de care se vorbeşte prea puţin, unii văd chiar că îl ironizează. Lovitura liberă de la primul gol a fost în urma unui fault asupra unui fotbalist, fotbalist care a pasat decisiv la prima ocazie imensă a lui Sorescu, care a alunecat, acelaşi fotbalist care a pasat la penalty-ul obţinut de Sorescu.

Acelaşi fotbalist care a oferit un assist la golul excepţional marcat de Ovidiu Popescu şi acelaşi fotbalist, ironizatul, care a făcut o intercepţie la 2-1 şi i-a pasat lui Coman, care i-a oferit assist-ul lui Cordea. Acest fotbalist e căpitanul acestei echipe, Darius Olaru, fotbalist care e de departe cel mai bun fotbalist român la ora actuală, în opinia mea.

Reclamă

(n.r. mai bun decât Coman?) Da, e cel mai bun fotbalist român, pentru că el e capabil, din primul până în ultimul minut, şi de regulă prinde toate minutele în teren, să sprinteze, să acopere toate zonele terenului, să îşi ajute colegii să îşi pună în mare dificultate adversarii.

Dar unii nu văd asta, văd că nu are cifre. Păi cred şi eu că nu are cifre, dacă… Radunovic a ratat de la 11 metri şi nici atunci nu avea cifre, pentru că nimeni nu ţinea cont de cum s-au descurcat Coman şi Olaru în faza respectivă.

Au făcut un un-doi fantastic, plecând de la 20 de metri de poarta noastră, iar assist-ul cu piciorul stâng… nimeni nu ştie la ora actuală dacă Olaru e stângaci sau dreptaci”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica: „Unii văd un fotbal altfel decât văd eu!”

„Ok, nu marchează, nu a marcat anul ăsta goluri, nu a oferit foarte, foarte multe assist-uri, are vreo şase, dacă nu mă înşel, dar astea sunt assist-uri, nu «tanca-fleanca», am aruncat o minge în careu, sare unul pe sub ea, se mai împiedică unul, altul se uită după avioane şi vine unul şi o bagă în poartă – assist, nu e assist.

(n.r. a dat mai multe goluri cu stângul decât cu dreptul) Da, cum a dat şi Chipciu când a venit la Steaua (n.r. FCSB). Cu stângul, da, că foloseşte ambele picioare. Dar unii văd un fotbal altfel decât văd eu”, a mai spus Mihai Stoica.

Darius Olaru a fost transferat de FCSB, în ianuarie 2020, de la Gaz Metan, pentru 600.000 de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și