Închide meniul

Mihai Stoica a răbufnit: „În Giuleşti, vestiarele sunt buncăre! Stadionul e mic şi nu arată bine!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 august 2022, 23:15

Mihai Stoica a răbufnit: „În Giuleşti, vestiarele sunt buncăre! Stadionul e mic şi nu arată bine!

Mihai Stoica este manager general la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica a răbufnit la adresa stadionului Rapid. Managerul general de la FCSB s-a plâns de condiţiile din Giuleşti, unde vestiarele l-au scos din sărite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

14.050 de locuri are Stadionul Giuleşti, care a costat 39 de milioane de euro şi care este noua „bijuterie” a rapidiştilor.

Mihai Stoica a răbufnit la adresa stadionului Rapid

„Să vă spun ceva important ce am văzut la Dunajska Streda. Un stadion de 12.500 de locuri, care semăna cu cel al Petrolului. Nişte finisaje de cinci stele.

Noi am făcut nişte stadioane şi ţi-e şi silă… Stadioanele recente. În Giuleşti, vestiarele sunt buncăre, nu ai lumină naturală, nu ai aerisire. Nu ai aerisire, vă daţi seama să nu ai aerisire? Te duci în Giuleşti şi nu ai aerisire. Echipa aia care se duce acolo are o oră jumătate de stat înaintea meciului, are pauza de stat fără aerisire, pentru că facem lucruri fără cap.

Cel de la Sepsi nu arată strălucit pe afară, dar arată foarte bine înăuntru. Acolo am vrut să ajung. Giuleştiul nu arată bine. E mic, dar nu arată bine. Are nişte chestii pe la tribuna II, ăla de la Dunajska Streda e excepţional şi e 2019, pentru că oamenii ştiu să facă”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Reclamă

Stadionul Rapid

Cost 33,5 milioane de euro
14.000 de locuri
Nivel de clasificare UEFA 4
Complexul va fi prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline
Spaţii de cazare pentru sportivi
Spaţii de alimentaţie publică
Spaţii administrative

Mihai Stoica, discurs incredibil după Rapid – FCSB 2-0: „E un adversar foarte modest!”

Mihai Stoica a avut un discurs incredibil după Rapid – FCSB 2-0. Roş-albaştrii au fost învinşi în derby de elevii lui Adrian Mutu, dar managerul general al vicecampioanei nu a fost impresionat de giuleşteni.

În prima repriză din derby, FCSB a avut un singur şut pe spaţiul porţii. Marko Dugandzic a deschis scorul, iar căpitanul Cristi Săpunaru a majorat avantajul giuleştenilor şi a stabilit scorul final.

Reclamă 4 / 0/3

„Rapid e un adversar modest, nu modest, foarte modest. Eu sunt convins că Dugandzic a dat gol din poziție de fotbalist, că pare un transfer reușit, dar e greu să cataloghezi un jucător după un meci. E un adversar modest.

Adversari puternici sunt CFR, Universitatea Craiova, FC U Craiova. Și Sepsi a dat o palmă pentru Liga 1, pentru cei care au pretenții”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
  • Mihai Stoica a răbufnit la adresa stadionului Rapid
  • Mesajul transmis de managerul general de la FCSB

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și