Închide meniul

Mihai Stoica a reacționat după ce Gigi Becali l-a numit „slujitor” și a spus că îi execută ordinele: „Trăiește jumătate de zi în biserică!”

Cosmin Cioboată Publicat: 4 martie 2023, 9:53

Reclamă
Mihai Stoica a reacționat după ce Gigi Becali l-a numit „slujitor și a spus că îi execută ordinele: „Trăiește jumătate de zi în biserică!

Jucătorul de care se teme Mihai Stoica, înaintea de Universitatea Craiova - FCSB

Mihai Stoica/ Profimedia

Mihai Stoica a reacționat după ce Gigi Becali l-a numit „slujitor” și a spus că îi execută ordinele. Patronul FCSB-ului a reamintit că el este cel care ia toate deciziile la club, în timp ce ceilalți angajați sunt „slujitorii” lui. Latifundiarul din Pipera nu l-a exclus din această categorie nici pe managerul general. Becali a precizat că, la fel ca ceilalți oameni din cadrul clubului, MM îi execută ordinele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali continuă să facă legea la FCSB. Ordinele sale sunt respectate cu strictețe de toți membrii din staff-ul tehnic și administrativ.

Mihai Stoica a reacționat după ce Gigi Becali l-a numit „slujitor” și a spus că îi execută ordinele

Finanțatorul roș-albaștrilor știe motivul pentru care Mihai Stoica atrage constant un val de critici în jurul său. Gigi Becali consideră că oamenilor le e frică de el și preferă o „pradă” mai ușoară.

„Dau toți în MM ca să nu dea în mine, ei preferă să lovească un câine decât un leu. MM nu face altceva decât să execute ordinele mele. Ați intrat în luptă cu Becali, nu cu slujitorii mei.

Acum, MM ascultă, nu mai e ca în trecut, și-a dat seama că ascultarea e totul”, a spus Gigi Becali.

Reclamă

Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali despre el și nu s-a supărat. Managerul general de la FCSB este convins că patronul nu a folosit termenul de „slujitor” pentru a-l umili, ci pentru a-și exprima aprecierea față de munca depusă la club.

În plus, MM a precizat că Becali petrece ore în șir la biserică, iar din acest motiv nu consideră declarațiile sale ca fiind ofensatoare.

„Nu mă deranjează. Gigi trăiește jumătate de zi în biserică. Acolo se slujește. Termenul nu este folosit în sens peiorativ. Unii nu au cum să înțeleagă pentru că nu au cunoștințe în domeniul ăsta. Efectiv așa se exprimă el”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Gigi Becali despre pe Leo Strizu, după ce antrenorul și-a dat demisia de la FCSB

Gigi Becali a spus tot după demisia lui Leo Strizu de la FCSB.Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că fostul antrenor din acte avea un salariu de 2000 de euro pe lună, precum și că nu Mihai Stoica l-ar fi „lucrat” pe tehnician.

„Uite care-i treaba. El, Strizu, m-a rugat Teia să-l angajez, că e finul lui, să-i dau un salariu și lui. Am zis bine, îl angajez și îi dau 2.000 de euro. Nu Meme e șulfă. Vă zic cum e, ca să nu se mai spună că e nu știu cum.

El, pentru că era la Academie, pentru că avea licența, să se ducă la echipa mare. Va antrena Pintilii și el să fie antrenorul, cum făceau ceilalți de opt ani. Când făceau ei, era în regulă, dacă a făcut Becali, nu a mai fost. S-a întâmplat ce s-a întâmplat.

M-a întrebat Meme ‘Băi, ce fac?’ I-am zis că el e acolo să ajute. El era acolo să țină locul de licență. El s-a supărat că, vezi Doamne, îl lucrează Meme. Eu am vrut să fac un bine și uite ce iese dacă faci un bine.”, a declarat Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și