Închide meniul

Mihai Stoica a reacţionat după ce s-a spus că Elias Charalambous şi Mihai Pintilii s-au bătut: „Cam așa sunt scandalurile pe la noi”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 mai 2023, 11:49

Reclamă
Mihai Stoica a reacţionat după ce s-a spus că Elias Charalambous şi Mihai Pintilii s-au bătut: Cam așa sunt scandalurile pe la noi”

Mihai Stoica atacă CSA Steaua

Mihai Stoica, în timpul unui meci din Liga 1 / Profimedia Images

Mihai Stoica a reacţionat după ce s-a spus că Elias Charalambous şi Mihai Pintilii s-au bătut. Noul preşedinte al Consiliului de Administraţie de la FCSB a lămurit presupusul conflict dintre Charalambous şi Pintilii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent în presă s-a scris despre un presupus conflict pe care cei doi l-ar fi avut în vestiar.

Mihai Stoica a reacţionat după ce s-a spus că Elias Charalambous şi Mihai Pintilii s-au bătut

Cam așa sunt scandalurile pe la noi. Că doar n-o minți presa”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Stoica a alăturat textului o poză în care Elias Charalambous şi Mihai Pintilii apar împreună.

Totodată, MM Stoica a postat două poze în care apare zâmbitor atât alături de Charalambous, cât şi alături de Pintilii.

Reclamă

Mihai Stoica se implică direct în transferuri. Ce spune despre aducerea unor români care au „explodat” în Italia

Mihai Stoica se implică direct în transferuri. Noul preşedinte al Consiliului de Administraţie de la FCSB are acum şi mai multă putere la clubul patronat de Gigi Becali.

Mihai Stoica a dat de înţeles că se va ocupa de campania de transferuri de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

El a răspuns unei întrebări pe care i-a citit-o chiar fata lui, Teodora. „Auzi, te interesează câțiva jucători care au făcut ‘explozie’ în Italia?”, a rostit Teodora Stoica întrebarea unui urmăritor de pe TikTok. „Depinde ce a mai rămas din ei”, a fost răspunsul lui MM Stoica.

Gigi Becali, convins că FCSB va deveni campioana României

Gigi Becali este convins că FCSB va deveni campioana României, după o pauză de opt ani. Patronul roş-albaştrilor şi-a făcut toate calculele şi nu crede că echipa lui va mai putea fi oprită de Farul sau de CFR Cluj. Latifundiarul din Pipera a anunţat şi de ce a devenit atât de încrezător.

Deci eu așa îl văd. Și sunt și subiectiv. Văd cum îmi convine mie. Fiecare om vede cum îi convine lui. Și am și argumente. Jucăm trei meciuri acasă pe care trebuie să le câștigăm.

Jucăm un meci în deplasare cu Farul. Dacă nu îi bați pe ei, ce să cauți să mai vrei să fii campion? Eu văd că echipele mari le bat pe-alea mai mici când este vorba de miză mare. Și va fi miză mare. Și noi suntem mai valoroși zic eu.

Păi CFR Cluj nu mai are cum. Eu de exemplu îi văd pe ei pe locul patru! Eu așa o văd. Nu vreau să deranjez. Așa cred eu, dacă cineva se supără, e problema lui. Să își spună și ei părerea lor despre FCSB. Părerea mea e că îi văd pe locul 4!

Craiova e o echipă puternică. Noi am scăpat de cea mai puternică echipă din play-off. Adică echipă valoroasă. Eu cred că pe trei va fi Craiova. Așa văd eu din punct de vedere valoric și ce joacă ei. Văd ce teamă am avut cu ei și cum n-am putut să ne desfășurăm jocul”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și