Închide meniul

Mihai Stoica a spus totul despre transferul de 2.000.000 de euro pe care Gigi Becali vrea să-l facă la FCSB

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 martie 2024, 8:24

Mihai Stoica a spus totul despre transferul de 2.000.000 de euro pe care Gigi Becali vrea să-l facă la FCSB

Mihai Stoica a spus totul despre transferul de 2.000.000 de euro pe care Gigi Becali vrea să-l facă la FCSB

Mihai Stoica, înaintea unui meci - Hepta

Mihai Stoica a spus totul despre transferul de 2.000.000 de euro pe care Gigi Becali vrea să-l facă la FCSB. Este vorba de Louis Munteanu, jucător pe care Fiorentina l-a împrumutat la Farul, până la finalul acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 21 de ani cotat la 1.5 milioane de euro a marcat 7 goluri în acest sezon, două dintre ele venind în Rapid – Farul 1-2, meci din prima etapă a play-off-ului.

Mihai Stoica a spus totul despre transferul de 2.000.000 de euro pe care Gigi Becali vrea să-l facă la FCSB

„E un transfer foarte greu de făcut. Suma pe care o solicită Fiorentina s-ar putea să fie foarte mare. Acum au şi o tragedie acum, a murit Joe Barrone (n.r. – directorul executiv al clubului).

Nu ştiu, dar 2.000.000 de euro este o sumă mare. Mai e o componentă foarte importantă, salariul lui Louis Munteanu. Poate are prioritate să joace în străinătate, din moment ce a plecat la o vârstă atât de fragedă. Nu cred că e uşor de făcut. Dar Gigi Becali şi-a manifestat interesul.

E foarte mult. Şi una şi alta. 350.000 de euro pe an nu e salariu de România. Coman are banii ăştia pentru că Gigi a fost forţat să-i prelungească contractul pentru a-i pune o clauză să-l vândă, să ia bani mulţi pe el. 30.000 de euro net nu e salariu de România. Salariul de România ar trebui să fie 10-15.000 de euro”, a spus Mihai Stoica, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali pregăteşte transferul lui Louis Munteanu la FCSB

Cu o lună în urmă, Gigi Becali dezvăluia că FCSB vrea să-l transfere pe Munteanu, jucător pentru care a intrat apoi pe fir şi Rapid. Totuşi, din punct de vedere financiar, este o lovitură greu de realizat.

„Louis Munteanu, nu îmi spuneţi voi mie de el… L-am sunat pe Gică Hagi în urmă cu două săptămâni, nu mi-a răspuns. Atunci când a ratat ocaziile alea multe, cu cine era? Cu Craiova.

Am vrut să îl iau pe Munteanu şi voiam să îi propun lui Gică Hagi. Acum, să vedem, dacă Gică e în play-off, poate mi-l lasă. Eu nu pot să fac ceva cu Louis Munteanu fără aprobarea lui Gică.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să îmi dea voie să vorbesc cu Fiorentina pentru el. Eu voiam să fac aşa: «Băi, Gică, îl iei tu, dau eu banii şi mi-l dai mie împrumut». Dacă vreau să-l iau eu, cere mulţi bani, dacă vrei să îl iei, nu cere mult.

Cred că vreun milion. Dacă vin eu, costă 2 milioane imediat. O să mai vedem. Cu campionatul nu mai am probleme. O să-l iau dacă vrea Gică”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și