Închide meniul

Mihai Stoica a vorbit despre varianta Marius Şumudică la FCSB: „M-a sunat Gigi. Şi acum mă sună”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 iulie 2023, 22:52

Reclamă
Mihai Stoica a vorbit despre varianta Marius Şumudică la FCSB: „M-a sunat Gigi. Şi acum mă sună

FCSB vrea să-l dea în judecată pe Kyros Vassaras

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mihai Stoica a vorbit despre varianta Marius Şumudică la FCSB. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a negat că Marius Şumudică ar putea ajunge la echipa patronată de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a mărturisit că a fost sunat de mai multe ori de Gigi Becali după ce Marius Şumudică s-a autopropus la FCSB.

Mihai Stoica a vorbit despre varianta Marius Şumudică la FCSB

Nu este o variantă. Am fost foarte mulțumiți cu noua formulă de bancă tehnică. Dacă nu era blackout-ul de la Ovidiu (n.r. – 2-3 cu Farul în penultima etapă) am fi avut șanse foarte mari să câștigăm campionatul deși veneam de departe.

În acest moment avem antrenor, nu se pune problema. O spun foarte clar. Eu mai vorbesc cu Gigi Becali din când în când. Este imprevizibil, dar tocmai am vorbit cu el. M-a sunat și acum, dar nu pot să răspund. Am vorbit fugitiv despre asta, doar ce dăduse Șumudică declarațiile la TV. El se uita, eu nu văzusem.

Nu am vorbit laudativ despre Șumudică, eu vorbesc la concret. Am spus că Șumudică a fost campion cu Astra. Nu cu CFR, Steaua, Dinamo vechi sau Rapid. A fost cu Astra, care nu a mai câștigat titlul cu nimeni. Nici nu mai există! Șumudică a scos West Ham de două ori din Europa, ceea ce nu este puțin lucru. Iar la CFR a fost dat afară deși avea procentaj 100% în campionat.

Reclamă

La Gaziantep a pornit foarte bine, nu e puțin lucru să fii singurul antrenor străin într-un campionat ca al Turciei. Iar în Arabia Saudită nu s-a făcut de râs”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica s-a enervat în direct: „Nu ne batem joc de oamenii noștri!”

Mihai Stoica s-a enervat în momentul în care discuţiile despre o posibilă venire a lui Marius Şumudică la FCSB s-au prelungit.

Dar nu are ofertă de la FCSB. Nu există niciun fel de risc ca la ora actuală să ne dăm antrenorii afară pentru că se propune Șumudică. Deja este o lipsă de bun-simț a mea că tot particip la tâmpenia asta. Poate să se propună de 7.000 de ori.

Reclamă 4 / 0/3

Poate peste câteva etape… poate ieșim din Europa, nu se știe niciodată. Dar acum nu se pune problema, nu ne batem joc de oamenii noștri. (…) Mă sună iar (n.r. Gigi Becali). Nu cred că s-a răzgândit”, a mai spus Mihai Stoica pentru sursa citată.

Gigi Becali, prima reacţie după ce Marius Şumudică s-a arătat dispus să antreneze FCSB!

Gigi Becali a oferit prima reacţie după ce Marius Şumudică s-a arătat dispus să antreneze FCSB în această seară.

Marius Şumudică a avut, duminică seară, un discurs vehement, în care a transmis că „rapidistul Şumudică a murit”. El a precizat că nu va mai refuza oferte tentante din România de la echipe rivale.

Charalambous e antrenor şi el va fi antrenorul FCSB-ului până la finalul anului ăsta. Ca să nu se mai speculeze. Şumudică a spus că promite că va fi campion la anul pe vremea asta. Poate peste doi ani va fi!

El ce a spus este adevărat, eu l-am vrut. Dacă o fi el, să fie. Dar nu are cum să fie, cât timp sunt eu. Şi el nu are cum să fie, pentru că e Haralambus. L-am vrut de 2 sau de 3 ori, am şi negociat o dată. Am şi stabilit să se facă contractul, doar trebuia să îl semneze. După s-a dat la fund. A recunoscut şi el acum.

Ultima dată când am stabilit tot, tot, şi trebuia doar să semneze contractul, a invocat suporterii. Dar eu deja vorbisem cu suporterii de la FCSB şi ei erau de acord. Eu nu pot să forţez. Fac toate, dar nu supăr suporterii. Pentru că s-au întâmplat atât de multe şi au fost loiali.

El a demonstrat când a luat campionatul cu Astra Giurgiu. A făcut super performanţă şi în Europa, a făcut şi coeficient. Eu ştiu ce a făcut atunci, nu ştiu ce a făcut prin Turcia. Gata, a demonstrat, nu?”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și