Închide meniul
Foto

Mihai Stoica, alături de Gheorghe Mustaţă la casele de bilete la Arena Naţională! Nebunie înainte de FCSB – Dinamo

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2023, 11:17

Reclamă
Mihai Stoica, alături de Gheorghe Mustaţă la casele de bilete la Arena Naţională! Nebunie înainte de FCSB – Dinamo

Mihai Stoica, alături de Gheroghe Mustaţă la casele de bilete la Arena Naţională

Mihai Stoica, la casele de bilete/ Antena Sport

Mihai Stoica a fost surprins alături de Gheorghe Mustaţă, la casele de bilete de la Arena Naţională. Astăzi s-au pus în vânzare tichetele pentru derby-ul de sâmbătă, dintre FCSB şi Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu Dinamo pe arena Arcul de Triumf. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Mihai Stoica, alături de Gheorghe Mustaţă la casele de bilete la Arena Naţională

Casele de bilete de la Arena Naţională s-au deschis la ora 11:00, însă de la primele ore ale dimineţii, sute de fani s-au adunat pentru a prinde un bilet la derby-ul din acest week-end.

Fanii au avut parte de o surpriză, în momentul în care au achiziţionat bilete pentru meciul de pe Arcul de Triumf. Mihai Stoica, alături de Gheroghe Mustaţă, erau prezenţi la Arena Naţională.

Cei doi s-au ocupat de organizarea vânzării biletelor. Fanii au avut nevoie de acte de identitate, pentru a-şi achiziţiona un tichet la derby. De altfel, Gheorghe Mustaţă a ieşit printre fani, iar unul dintre ei l-a întrebat pe liderul galeriei roş-albastre ce trebuie să prezinte pentru a cumpăra şi un bilet pentru un copil.

Reclamă

Mustaţă i-a oferit toate detaliile fanului, prezent la Arena Naţională. Ulterior, şi Mihai Stoica a fost surprins discutând cu unii dintre suporteri, care aşteptau să-şi cumpere bilete.

Peste 600 de fani au fost surprinşi la Arena Naţională, înainte de deschiderea caselor de bilete. Interesul pentru derby este unul imens, având în vedere şi faptul că se dispută pe o arenă de doar 8000 de locuri.

Tot în această dimineaţă, FCSB a efectuat primul antrenament pe arena Arcul de Triumf. Este primul contact pe care roş-albaştrii îl iau cu stadionul pe care vor disputa derby-ul cu Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Dinamo

Biletele pentru Derby, DOAR vineri la casele de bilete de la Arena Națională!
FCSB anunță că biletele pentru partida FCSB – Dinamo, de sâmbătă seară (21:30 – Stadionul Arcul de Triumf) vor fi puse în vânzare vineri, începând cu ora 11:00, la casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia.

Fiecare suporter roș-albastru va putea achiziționa MAXIMUM 2 bilete, pe baza documentelor de identitate ale persoanelor care vor intra în posesia acestora.

De asemenea, accesul la stadion se va face DOAR pe baza biletului și a documentului de identitate (C.I. sau pașaport pentru persoanele cu vârsta peste 14 ani, respectiv Certificatul de naștere în cazul copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani).

Prețurile biletelor sunt următoarele:

TRIBUNA 1 – 75 LEI

TRIBUNA 2 – 50 LEI

De asemenea, persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete de la Arena Națională. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.
Atenție! Persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate și C.I. inclusiv la accesul în incinta stadionului.
Vă așteptăm alături de noi!”, se arată într-un anunţ postat pe pagina oficială de Facebook.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și