Închide meniul

Interes uriaş pentru FCSB – Dinamo! Fanii roş-albaştrilor s-au strâns cu sutele la Arena Naţională

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2023, 10:37

Reclamă
Interes uriaş pentru FCSB – Dinamo! Fanii roş-albaştrilor s-au strâns cu sutele la Arena Naţională

Interes uriaş pentru FCSB - Dinamo

Fanii FCSB-ului, la casele de bilete la Arena Naţională/ Antena Sport

Derby-ul dintre FCSB şi Dinamo trezeşte un interes uriaş în rândul fanilor. Încă de la primele ore ale dimineţii, sute de fani s-au strâns la Arena Naţională, în încercarea de a prinde un bilet la meciul care se va disputa pe stadionul Arcul de Triumf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Dinamo se va disputa sâmbătă, de la ora 21:30, în etapa a doua a sezonului. Partida va fi în format live text, pe AS.ro.

Interes uriaş pentru FCSB – Dinamo

FCSB va pune în această dimineaţă în vânzare biletele pentru derby-ul cu Dinamo. Roş-albaştrii au anunţat că doar astăzi vor fi disponibile tichetele, la casele de la Arena Naţională, case care se deschide la ora 11:00.

Astfel, încă de la primele ore ale dimineţii, fanii au luat cu asalt Arena Naţională. Sute de suporteri ai trupei roş-albastre au format cozi pe Bulevardul Basarabia.

Aproximativ 600 de fani ai FCSB-ului se aflau la casele de bilete de la Arena Naţională, la ora 10:00.

Reclamă

FCSB a anunţat joi că biletele pentru derby-ul cu Dinamo vor fi disponibile doar vineri, la Arena Naţională. Preţurile pentru un tichet pornesc de la 50 de lei, la tribuna a doua.

FCSB va pune în vânzare biletele la derby

Biletele pentru Derby, DOAR vineri la casele de bilete de la Arena Națională!
FCSB anunță că biletele pentru partida FCSB – Dinamo, de sâmbătă seară (21:30 – Stadionul Arcul de Triumf) vor fi puse în vânzare vineri, începând cu ora 11:00, la casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia.

Fiecare suporter roș-albastru va putea achiziționa MAXIMUM 2 bilete, pe baza documentelor de identitate ale persoanelor care vor intra în posesia acestora.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, accesul la stadion se va face DOAR pe baza biletului și a documentului de identitate (C.I. sau pașaport pentru persoanele cu vârsta peste 14 ani, respectiv Certificatul de naștere în cazul copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani).

Prețurile biletelor sunt următoarele:

TRIBUNA 1 – 75 LEI

TRIBUNA 2 – 50 LEI

De asemenea, persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete de la Arena Națională. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.
Atenție! Persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate și C.I. inclusiv la accesul în incinta stadionului.
Vă așteptăm alături de noi!”, se arată într-un anunţ postat pe pagina oficială de Facebook.

Gigi Becali, mesaj clar înainte de FCSB – Dinamo: „Va fi vuiet mare!”

Gigi Becali a transmis un mesaj clar, înainte de FCSB – Dinamo. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că derby-ul va fi ca un „vuiet”, mărturisind că atât Darius Olaru, cât şi Florinel Coman, vor fi apţi pentru confruntarea contrei trupei lui Ovidiu Burcă.

Gigi Becali susţine că cei de la Dinamo nu au vrut ca derby-ul să se amâne, deoarece se gândeau că rivalii roş-albaştrii sunt nepregătiţi.

Reclamă

Patronul de la FCSB a dezvăluit că niciun jucător al său nu va fi menajat pentru confruntarea de pe Arcul de Triumf. În acest context, Becali a dat de înţeles că echipa sa va înregistra o victorie categorică.

„Dinamo a zis că nu vrea să amâne meciul, cică ne-au văzut pe noi nepregătiţi. Aşa a zis Burcă (n.r. râde). A zis că suntem noi nepregătiţi şi că ne bate. Bine, mă, să vedem. Ce să menajăm noi?

Ghinionul lor e că sunt bine şi Olaru, şi Coman. Că ei credeau că nu sunt apţi. Dar şi-a revenit şi Olaru, deci vă daţi seama, vuiet. Vuiet mare va fi, jale mare şi tânguire multă va fi”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă susţinută la Palat.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și