Închide meniul

Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre negocierile FCSB și CSA Steaua. Ce s-a întâmplat cu clauza de 1 milion de euro

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iulie 2023, 22:07

Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre negocierile FCSB și CSA Steaua. Ce s-a întâmplat cu clauza de 1 milion de euro

Mihai Stoica este fascinat de Dorin Rotariu

Mihai Stoica, după un meci / Hepta

Mihai Stoica a făcut un anunț despre negocierile care se poartă între oficialii lui FCSB și cei ai lui CSA Steaua, pentru închirierea arenei din Ghencea. Președintele Consiliului de Administrație a vicecampioanei Ligii 1 a avut o veste bună pentru fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM anunță că Vali Argăseală este pe punctul de a semna contractul. Sunt șanse tot mai mari ca derby-ul FCSB – Dinamo, din etapa a doua, să se dispute pe Stadionul Steaua.

Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre negocierile FCSB și CSA Steaua

Conducătorii clubului Armatei ar fi renunțat la clauza de un milion de euro, cerută inițial pentru situația în care va fi deteriorată suprafața de joc.

S-a terminat cea mai importantă rundă de negocieri și sunt speranțe ca mâine să se semneze. Pentru asta, trebuie ca la forma finală să se mai facă mici modificări.

Mie nu mi se pare nimic relevant, din moment ce nu s-a semnat nimic. Nici nu aș vrea să intru în detalii. N-aș vrea să risc să spun ceva care după să fie folosit, să se spună despre confidențialitate… Sper ca mâine să fie totul în regulă și să se semneze.

Reclamă

Păream pesimist pentru că se cerea ceva care nu se putea asigura. La chestia aia s-a renunțat, dar nu vreau să discut prea mult. Nu vreau să risc și să se creadă că din cauza mea…

A fost contract până acum cu FRF. Trebuia luat contractul, pus pe masă, schimbat FRF cu SC FC FCSB SA. Dar mă rog, așa le văd eu”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

FCSB a debutat cu dreptul în noua ediție de campionat. A reușit să o învingă fără emoții pe FC U Craiova 1948, scor 3-1. Adrian Mititelu l-a numit pe Nicolae Dică la echipă, după eșecul din prima etapă.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali s-a revoltat și a lansat acuzații dure

Becali cere ca echipa lui să fie lăsată în Ghencea, pe arena de 100 de milioane de euro.

O să-l sun azi sau mâine pe prim-ministrul Ciolacu. O să-i zic: ‘Domnule, prim-ministru, eu știu că te-ai ținut de cuvânt în toate. Dar dacă nu te ascultă miniștii, n-o să fii un bun conducător’! Ce un milion, mă? Un gazon costă 200.000 de euro, nu un milion!

Eu nu ştiu care e treaba, care e nebunia asta. Mie mi-a spus primul ministru atunci, la Patriarhie, pe scenă: ‘Avem obligaţia şi datoria ca FCSB să joace în Ghencea’. Aşa mi-a spus. Omul a dat ordin şi s-a ţinut de cuvânt, s-a văzut. Ministrul Apărării a dat ordin mai departe, numai că nu se execută ordinele în România.

Da, executăm ordinul, dar punem o clauză pe care nu poate să o îndeplinească. Adică un milion de euro clauză pe un bun care costă 200.000. Dacă se strică gazonul poţi să îmi pui clauză să îl refac, să fie nou. Dar nu să dau un milion poliţă de asigurare. Dacă nu mă înşel numai în Olanda se poate pune poliţă de asigurare pentru gazon.

Asta dacă o fac, trebuie să o facă pentru toată lumea. Dar ei deja au închiriat pentru FRF, trebuie să fie acelaşi contract. Eu pot să răspund pentru suporteri sau orice om care vine la meci? Eu răspunde mine. Sau să nu folosesc numele de Steaua. Păi cum să nu folosesc numele de Steaua? Eu sunt Steaua, eu! Dacă nu aveam un proces… dar din moment ce miniştrii, generalii…

Ce nebunie în ţara asta, generali care apar la televizor şi nu au pic de demnitate. Subalternii nu respectă ordinul ministrului. Eu ce văd, din faptul că pus aceste clauze aberante, înseamnă că ceva nu e în regulă. Vali e acum acolo şi zice că se va descurca, că sunt de bună credinţă oamenii. Eu nu cred! Până la urmă se va sparge buboiul ăsta. Au trecut zece ani, au echipă de zece ani. Câţi bani au produs?„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și