Închide meniul

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre revenirea lui Vlad Chiricheş! Despre Pantea: „Florin Tănase a avut aceeaşi accidentare”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 februarie 2024, 21:46

Reclamă
Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre revenirea lui Vlad Chiricheş! Despre Pantea: „Florin Tănase a avut aceeaşi accidentare

Mihai Stoica a făcut un anunţ de ultimă oră despre revenirea lui Vlad Chiricheş

Vlad Chiricheş, în FCSB - FC Nordsjaelland / Profimedia

Mihai Stoica a făcut un anunţ de ultimă oră despre revenirea lui Vlad Chiricheş. Oficialul celor de la FCSB a spus că este posibil ca Vlad Chiricheş să fie în lot pentru meciul cu FC Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În schimb, Mihai Stoica a spus că Ngezana a ieşit din antrenament, dar speră să nu fie nimic grav.

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre revenirea lui Vlad Chiricheş

Vlad Chiricheş a revenit la FCSB la începutul sezonului, după ce şi-a încheiat contractul cu Cremonese. Fundaşul s-a accidentat la finalul lunii august, în duelul cu UTA, iar de atunci a fost înlocuit în primul 11 de către Siyabonga Ngezana.

„Băluţă se antrenează de două zile cu echipa. Haruţ nu a început să facă antrenamentul integrat cu echipa, Chiricheş se antrenează cu echipa, poate fi şi duminică pe bancă, nu ştiu ce va fi.

A ieşit din antrenament Ngezana, sper să nu fie nimic serios, iar Dawa abia mâine se prezintă în antremnament, va avea două până meci. A lipsit o săptămîână,. Dacă băiatul asta a solicitat, că trebuia să stea cineva cu soţia până vine cineva din Camerun… Ce era să spunem când e primul loc copil? E ok, el s-a antrenat acolo, dar de antrenat s-a antrenat”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Mihai Stoica a vorbit şi despre situaţia lui Alexandru Pantea, care va merge în Italia pentru a se opera.

Pantea se va opera miercuri la Roma la profesorul Mariani pentru că profesorul Mariani are un protocol care duce la o perioadă mai scurtă până la revenirea pe gazon. Florin Tănase a avut aceeaşi accidentare ligamentul anterior încurcişat rupt, dar Florin Tănase a jucat în mai puţin de patru luni. Mizăm ca în toamnă să fie în lot”, a mai spus Mihai Stoica.

Vlad Chiricheş a vrut să se retragă din fotbal

Vlad Chiricheş a dezvăluit că a vrut să se retragă din fotbal, după ultima accidentare suferită la FCSB. Familia, dar şi prietenul Alex Chipciu l-au convins să nu se retragă.

Reclamă

Chiricheş a mai spus că şi-a dat seama că poate reveni mai puternic după accidentare, după o discuţie mai complexă pe care a avut-o cu Chipciu.

“În primele zile (n.r. după accidentare) eram cu gândul ăsta destul de puternic că nu mai am de ce să trec printr-o perioadă de genul ăsta. Dar, cum am mai spus-o. Cred că familia mi-a pus două-trei întrebări şi altcineva, Alex Chipciu, m-a întrebat dacă sunt sigur.

Mi-a enumerat câteva situaţii şi câteva opinii de-ale lui. În zilele următoare, le-am spus că au dreptate şi pot să revin şi după această accidentare”, a spus Vlad Chiricheş pentru fanatik.ro.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

18:08

„Dezamăgitor!” Sorin Cârţu a făcut-o praf pe Universitatea Craiova, după eşecul cu Maribor din Conference League

17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei e ACUM, în AntenaPLAY! Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și