Închide meniul

Mihai Stoica, anunț despre situația lui Vlad Chiricheș! Ce se întâmplă cu fundașul care a fost făcut praf de Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 26 august 2024, 23:11

Reclamă
Mihai Stoica, anunț despre situația lui Vlad Chiricheș! Ce se întâmplă cu fundașul care a fost făcut praf de Gigi Becali

Mihai Stoica, anunț despre situația lui Vlad Chiricheș!

Mihai Stoica / Profimedia Images

Mihai Stoica a făcut un anunț despre situația lui Vlad Chiricheș! Oficialul campioanei a vorbit deschis despre fundașul care a fost făcut praf de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul de la FCSB l-a atacat pe fundaș, după evoluția acestuia din înfrângerea cu Hermannstadt.

Mihai Stoica, anunț despre situația lui Vlad Chiricheș!

Acum, Mihai Stoica a dezvăluit că Vlad Chiricheș ar putea redeveni titular la FCSB, în cazul în care va avea evoluții bune.

Președintele consiliului de administrație de la FCSB i-a transmis și un mesaj fundașului și a spus că acesta trebuie să aibă evoluții demne de play-off, pentru a-și recăpăta locul în prima echipă.

”Cuplul de fundași centrali care s-a impus în sezonul ăsta este Dawa-Ngezana. Dacă Vlad Chiricheș are evoluții bune, se poate regândi cuplul de fundași centrali.

Reclamă
Reclamă

În play-off-ul sezonului trecut a avut evoluții remarcabile și n-am luat gol. Acum, ăsta e cuplul deocamdată. Ce se va întâmpla joi vom vedea pentru că Dawa este suspendat. Chiricheș trebuie să joace bine, la nivelul din play-off”, a spus Mihai Stoica, la primasport.ro.

Gigi Becali l-a distru pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt

Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt. Campioana a pierdut al treilea meci din acest sezon şi a ajuns pe penultimul loc în clasament.

Gigi Becali nu a avut milă de jucători după înfrângerea de la Hermannstadt, pe care i-a distrus în direct la TV. Gigi Becali a spus că echipa nu are valoare şi i-a criticat pe Popa şi pe Chiricheş.

Reclamă

„Cauza a fost arbitrul, gol valabil care a fost anulat. A doua e că nu mai ştie omul cum să dea cu voi. Am alergat după doi iepuri şi nu am prins. Nu numai asta e cauza. A doua e că nu avem valoare. Toată echipa nu are. Ai văzut un jucător valoros?

Poate Lixandru a mai mişcat. Puteam să câştigăm meciul cu Popa în minutul 11. Dă, bă, gol, dacă eşti atacant. Eu le-am spus că atunci când îl văd pe Chiricheş, am emoţii cu el. I-am zis lui MM să jucăm cu Kiki sau cu Lixandru fundaş, că mi-e frică cu Chiricheş. Primul gol e al lui. Al doilea gol e al lui, laşi mingea la adversar? Te doare capul!”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:56

UTA – Farul Constanţa 1-1. Dican l-a salvat pe Gică Hagi! Echipa „Regelui” a dat lovitura în prelungiri

23:41

Dominic Thiem, învins în primul tur la US Open! Mesaj emoţionant la ultimul meci de Grand Slam din carieră

23:21

Scoţienii anunţă că Ianis Hagi a refuzat transferul la Rapid! Veste de ultim moment

22:43

„Să-l ia în calcul Mircea Lucescu!” Alexandru Chipciu, cerut la naţională! Mesajul ferm al lui Ioan Ovidiu Sabău

22:08

Sabrina Voinea a făcut apel la Tribunalul Federativ! Răsturnare de situaţie, după scandalul uriaş de la Jocurile Olimpice

22:00

Mihai Stoica, reacție vehementă după ce FCSB a avut un gol anulat în 0-2 cu Hermannstadt: „E viciere de rezultat!”

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 3 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 Florin Tănase, mesaj pentru Gigi Becali după Hermannstadt – FCSB 2-0: „Multe schimbări! Influențează!”
Citește și