Închide meniul

Mihai Stoica, anunţ devastator pentru FCSB: „Lipseşte 6 luni!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 februarie 2024, 20:55

Reclamă
Mihai Stoica, anunţ devastator pentru FCSB: „Lipseşte 6 luni!

Mihai Stoica, anunţ devastator pentru FCSB

Mihai Stoica / Profimedia Images

Mihai Stoica a făcut un anunţ devastator pentru FCSB. Oficialul roş-albaştrilor a spus că Alexandru Pantea va lipsi 6 luni de pe teren. Practiv, sezonul pentru Pantea este încheiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mibai Stoica a făcut anunţul despre situaţia lui Pantea chiar înaintea derbyului cu Universitatea Cluj. Pantea a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat la unul dintre antrenamente.

Mihai Stoica, anunţ devastator pentru FCSB

„Îmi doresc doar ca toți jucătorii să fie sănătoși. Pantea are o ruptură a ligamentului încrucișat anterior și lipsește 6 luni„, a spus Mihai Stoica la primasport.ro.

Şi Elias Charalambous a vorbit despre situaţia lui Alexandru Pantea. Charalambous a spus că nimeni nu se aștepta ca accidentarea lui Alexandru Pantea să fie atât de gravă. Antrenorul de la FCSB a spus că se așteaptă ca fundașul să revină pe teren mult mai puternic și mai motivat.

„Pantea are o problemă gravă. O să fie out pentru o mult timp, dar știm că este un jucător puternic și mai veni și mai motivat. Nu părea să fie așa de serioasă, dar câteodată în fotbal primești și vești neașteptate”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

Reclamă

Titularul din apărarea roș-albaștrilor s-a accidentat la un antrenament și ratează tot finalul sezonului. Înainte să se accidenteze, Pantea se pregătea pentru partida cu U Cluj, din etapa cu numărul 26 a sezonului de Liga 1.

Mihai Stoica a spus că Pantea a resimțit o durere înfiorătoare în momentul în care s-a accidentat și că va fi operat în cel mai scurt timp.

”Pantea suferă în primul rând, nu noi, pentru că avem soluţii, dar asta nu înseamnă că nu îl respect pe Pantea. Va fi operat unde vrea el. Încă nu e confirmat (n.r. că are ruptură de ligamente).

Reclamă 4 / 0/3

A păţit-o la antrenament. În momentul în care eşti cu piciorul în pământ, nu te atinge nimeni, ghetele astea cu lame… Acum, când terenul este mai greu, se poate întâmpla şi asta. E clar că i-a pocnit un ligament. I-a trosnit şi durerea a fost înfiorătoare. Este copilul nostru şi va fi operat.

Vom avea grijă de el şi va reveni mult mai puternic. Florin Tănase era un băţ, a terminat recuperarea şi zici că era Gareth Bale”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și