Închide meniul

Mihai Stoica, anunţ la miezul nopţii despre un nou transfer la FCSB: „Gigi Becali a făcut deja ofertă!” Ce a spus despre meciurile cu West Ham şi Anderlecht

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 august 2022, 0:28

Reclamă
Mihai Stoica, anunţ la miezul nopţii despre un nou transfer la FCSB: „Gigi Becali a făcut deja ofertă! Ce a spus despre meciurile cu West Ham şi Anderlecht

Gigi Becali, contre cu Mihai Stoica

Gigi Becali şi Mihai Stoica / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica, anunţ la miezul nopţii despre un nou transfer la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că Gigi Becali a făcut deja o ofertă pentru un atacant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a cerut încă două transferuri la FCSB, după ce a dus echipa în grupele Conference League. Becali a spus că va mai aduce un atacant şi un fundaş. Patronul FCSB le-a cerut lui Dică şi lui Mihai Stoica să găsească jucătorii buni pentru FCSB.

Mihai Stoica, anunţ la miezul nopţii despre un nou transfer la FCSB

„E o responsabilitate în plus.  Sunt variante pe care le-am studiat, dar nu ne încântă. O să încercăm. Gigi a făcut deja o ofertă pentru un atacant din campionatul nostru. Nu e corect să spun cine. Mai departe nu știu, mai e timp. Nu e corect să dau nume, pentru că jucătorul poate nu ştie. În momentul ăsta nu avem variantă de fundaş. Aş vrea să fie şi comunitar, să fie şi jucător cu cifre în ultimul sezon. Aş vrea să fie ca Tamm, un jucător care a jucat în ultimul sezon„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Managerul general al FCSB a explicat de ce i-a vrut pe cei de la West Ham şi Anderlecht adversari în Conference League.

Eu am vrut West Ham și Anderlecht, mi-e dor de meciurile de genul ăsta. Vreau să-i văd și eu pe băieții ăștia dacă rezistă unei presiuni, de exemplu la West Ham va fi stadionul plin. Vreau să-i văd pe copiii ăștia cum joacă împotriva unor titani, nu îmi doream să jucăm cu Vaduz. Cu Anderlecht nu am jucat niciodată, în Belgia jucasem doar cu Standard Liege. Eu sunt convins că umpleam stadionul cu orice adversar. Eu așa am vrut de când am văzut prima urnă, am spus că vreau West Ham.

Reclamă

N-aș vrea să bage nici rezervele, îi vreau pe ăia buni. Primul meci aș vrea să fie cu West Ham acasă. Vreau să văd un stadion arhiplin. Eu cred că ne luptăm cu Anderlecht pentru locul doi, chiar dacă și Silkeborg e pe primul loc în Danemarca”, a mai spus Mihai Stoica.

Care este profilul atacantului dorit de Gigi Becali pentru grupele Conference League

Gigi Becali pregăteşte noi transferuri pentru grupele Conference League. În exclusivitate pentru Antena Sport, patronul de la FCSB a anunţat că îşi doreşte un nou fundaş, dar şi un atacant cu experienţă.

Latifundiarul din Pipera vrea să îi îndeplinească dorinţele lui Nicolae Dică, care a cerut transferuri după calificarea în grupele Conference League. Alexandru Ișfan, „perla” de la FC Argeş, nu se află în acest moment pe lista lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt bine, sunt bine acum. N-am ce să fac. Echipa e puterică. Îmi mai trebuie un atacant şi un fundaş. Nu mă gândesc la Alexandru Ișfan. Vreau un atacant cu experienţă, puternic!”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Până acum, FCSB a realizat 9 transferuri în această vară: David Miculescu (21 de ani), Bogdan Rusu (32 de ani), Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani), Marco Dulca (23 de ani), Rachid Bouhenna (31 de ani), Joyskim Dawa (26 de ani), Joonas Tamm (30 de ani) și Vadim Rață (29 de ani).

Cine sunt West Ham, Anderlecht și Silkeborg, adversarele FCSB-ului din „grupa morții” din Conference League

Sorții nu au ținut cu FCSB la tragerea la sorți a grupelor Conference League, unde au trimis-o într-o grupă cu West Ham, Anderlecht și Silkeborg.

West Ham este de departe favorită la primul loc în grupă. Echipa londoneză are un lot cotat la aproape 400 de milioane de euro. Gruparea pregătită de David Moyes a ajuns în semifinalele Europa League în stagiunea precedentă și a terminat pe poziția a șaptea în Premier League.

Cine sunt West Ham, Anderlecht și Silkeborg, adversarele FCSB-ului din „grupa morții” din Conference League

Cel mai valoros jucător de la West Ham este englezul Declan Rice, căpitanul echipei, cotat la 80 de milioane de euro. Cehul Tomas Soucek e evaluat la 45 de milioane de euro, englezul Jarrod Bowen e cotat la 42 de milioane de euro.

Antrenorul David Moyes, în vârstă de 59 de ani, o pregătește pe West Ham din decembrie 2019. De-a lungul carierei le-a mai pregătit pe Sunderland, Real Sociedad, Manchester United, Everton și Preston.

West Ham a început slab actuala stagiune din Premier League, având trei înfrângeri din tot atâtea meciuri. Londonezii s-au mai întâlnit de două ori cu o echipă românească, pe Astra, în preliminariile Europa League, și au pierdut de fiecare dată.

Reclamă

FCSB luptă cu Anderlecht pentru locul secund

Dacă West Ham vine din galaxia bogaților, Anderlecht este, pe hârtie, adversarul cu care FCSB își va disputa poziția secundă în grupă.

Anderlecht e cea mai de tradiție formație din Belgia, însă nu a mai câștigat campionatul intern de cinci ani. În sezonul trecut a terminat pe poziția a treia, în spatele rivalelor Club Brugge și Royale Union.

Lotul lui Anderlecht are o valoare de 88 de milioane de euro. Cel mai valoros jucător este puștiul portughez Fabio Silva, în vârstă de 20 de ani, cotat la 15 milioane de euro. Acesta e împrumutat de la Wolves, după ce englezii au plătit pentru el peste 40 de milioane de euro ca să-l ia de la Porto.

Decarul Yari Verschaeren, 21 de ani, este cotat la 13 milioane de euro. Sebastiano Esposito, 20 de ani, e împrumutat de la Inter Milano.

Antrenorul Felice Mazzu, în vârstă de 56 de ani, le-a mai antrenat pe Royale Union, Genk și Charleroi.

Silkeborg, lot mai slab decât al FCSB-ului

Silkeborg este cel mai accesibil adversar al FCSB-ului, pe hârtie. Danezii au lot cotat la 11 milioane de euro, în comparație cu cele 33 de milioane de euro, atât cât valorează echipa vicecampioanei României.

Cel mai valoros jucător al danezilor e mijlocașul Sebastian Jorgensen, cotat la două milioane de euro.

Antrenorul Kent Nielsen, în vârstă de 60 de ani, o pregătește pe Silkeborg din iulie 2019.

Silkeborg a terminat pe locul șase în sezonul precedent în Danemarca. În prezent, Silkeborg e lider în campionatul intern, după șase etape disputate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și