Închide meniul

Mihai Stoica anunţă că FCSB – Dinamo e în pericol să nu se joace pe Ghencea: „Nu mai înţeleg nimic”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 14 iulie 2023, 22:18

Mihai Stoica anunţă că FCSB – Dinamo e în pericol să nu se joace pe Ghencea: „Nu mai înţeleg nimic

Verdictul lui Mihai Stoica după meciurile echipelor româneşti din Conference League

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica anunţă că FCSB – Dinamo e în pericol să nu se joace pe Ghencea. Managerul general al vicecampioanei a dezvăluit principala problemă care pune în pericol disputarea partidei pe stadionul „Steaua”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Gigi Becali a jucat ultima partidă pe stadionul „Steaua” în luna martie a anului 2015, împotriva celor de la Viitorul Constanța. Atunci, echipa pregătită de Costel Gâlcă se impunea în fața clubului lui Gică Hagi cu scorul de 4-1.

Mihai Stoica anunţă că FCSB – Dinamo e în pericol să nu se joace pe Ghencea. Oficialul crede că s-a ajuns într-un impas

Oficialul de la FCSB crede că negocierile au ajuns într-un impas. „MM” Stoica a vorbit despre situația de la negocierile pentru închirierea stadionului „Steaua”, dar și despre declarațiile lui Răzvan Bichir, care a menționat că totul depinde de semnătura celor de la FCSB.

„Eu m-am dus pe fentă și chiar am crezut că jucăm acolo. Există o solicitate care nu poate fi sub nicio formă satisfăcută. Niciun broker de asigurări nu semnează o poliță de un milion dacă se deteriorează o suprafață de joc. Nimeni nu poate să facă așa ceva.

Chestia asta nu a existat în discuțiile preliminare. Există un proces verbal unde nu a existat așa ceva. Solicitarea este absurdă. Există și alte două solicitări de asigurări, pentru vandalism, ca la orice meci. Dar asta, cu gazonul… nu știi dacă îți dă cineva măcar 200.000 de euro.

Reclamă

Gazonul e făcut pentru jocurile de fotbal. Ah, dacă se instalează o scenă sau ceva, cum a fost astăzi, cu Universitatea Tehnică de Construcții, era altceva. Nu știu ce sumă au dat azi.

Cu noi s-a ajuns într-un impas. Am înțeles din declarațiile date de domnul Bichir, se așteaptă ca noi să semnăm draftul. Noi nu am primit niciun draft, nu avem ce să semnăm.

Nu mai știu nimic, nu mai înțeleg nimic. Am crezut că bucureștenii pot vedea derby-ul fotbalului pe un stadion cu locuri multe, jumătate din Arena Națională și încă 5.000. La momentul ăsta nu este nimic clar”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a tunat la adresa lui Florin Talpan

„Eu nu am vrut să jignesc sub nicio formă când am zis de expertiza medicală. Când ai nişte probleme, un pas înainte către însănătoşire este conştientizarea. Dacă el nu conştientizează că are nişte probleme, e grav. Are probleme mari de tot. Se comportă ca un om cu probleme.

Am făcut armata în 1983-1984. Aveam comandant de pluton un locotenent. Aveam comandat de companie, un locotenent major. Aveam comandant de regiment un căpitan. Comandantul unităţii era maior. Ofiţer superior.

După şase luni de armată am fost selectat la garda de onoare pentru că venea generalul, comandantul Armatei a 2-a, generalul Dândăreanu. Abia respiram când vedeam un general.

Iar Talpan e colonel şi vrea să devină general. Şi face întâmpinări şi scrie pe Facebook. Aşa a ajuns Armata Română, să tolereze un asemenea specimen? Sunt speriat. A spus numai bazaconii. Nu ştie regulamente. Vorbeşte despre un prejudiciu şi spune că aşa este. ‘Este un prejudiciu istoric’. O instanţă supremă trebuie să stabilească un prejudiciu.

Cum poate fi lăsat să spună acest specimen atâtea lucruri care n-au legătură cu realitatea. Unde a ajuns ţara asta?

Eu nu jignesc. Chiar cred că are nişte probleme. Eu nu îl jignesc”, a declarat Mihai Stoica pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și