Închide meniul

Mihai Stoica are încredere în Octavian Popescu! Mesaj superb despre „perla” lui Gigi Becali: „Va străluci din nou!”

Alex Ioniță Publicat: 20 septembrie 2024, 21:54

Reclamă
Mihai Stoica are încredere în Octavian Popescu! Mesaj superb despre „perla lui Gigi Becali: „Va străluci din nou!

Mihai Stoica are încredere în Octavian Popescu!

Mihai Stoica / Profimedia Images

Mihai Stoica are încredere în Octavian Popescu! Președintele consiliului de administrație de la FCSB a avut doar cuvinte de laudă la adresa „perlei” lui Gigi Becali, care nu a mai înscris din luna septembrie a anului trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„MM” a lăudat prestația lui Octavian Popescu din partida cu CFR Cluj, încheiată la egalitate, scor 2-2.

Mihai Stoica are încredere în Octavian Popescu!

Oficialul campioanei este de părere că Octavian Popescu a fost omul care a schimbat soarta partidei din Gruia.

Mihai Stoica a mai transmis faptul că, în opinia sa, Octavian Popescu are evoluții similare cu cele pe care le avea înainte de a se accidenta și a dat asigurări că vedeta campioanei va „străluci din nou”.

„Octavian Popescu a fost jucătorul care a schimbat soarta meciului cu CFR. Dacă pierdeam, nu era bine deloc. La 2-2 alergeam cu mingea din poartă s-o punem la centru şi să jucăm.

Reclamă
Reclamă

Octavian a fost cel mai bun jucător al celei de-a doua jumătăţi din meciul cu CFR. Pe Octavian Popescu îl văd cel dinainte de accidentare.

Repet, a jucat accidentat şi a făcut sacrificii enorme pentru a juca, întrucât Pantea era accidentat. Acum, Octavian Popescu va străluci din nou. Sunt convins sută la sută!”, a spus Mihai Stoica, la primasport.ro.

Mihai Stoica, semnal de alarmă înainte de debutul lui Daniel Bîrligea la FCSB

Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă, înainte de debutul lui Daniel Bîrligea la FCSB. Preşedintele Consiliului de Administraţie al roş-albaştrilor este de părere că atacantul nu va putea face diferenţa, încă de la prima partidă bifată în tricoul campioanei.

Reclamă

Daniel Bîrligea va fi titular la FCSB în confruntarea cu Petrolul, după cum a anunţat Gigi Becali. Totuşi, Mihai Stoica nu are aşteptări prea mari de la atacantul transferat de campioni de la CFR Cluj, fiind de părere că acesta nu se va impune imediat la roş-albaştri.

„Ăsta e un meci foarte important pentru noi. Dacă nu câștigăm, situația devine mai mult decât delicată. Cu Petrolul am avut probleme în ultima perioadă, mai ales în deplasare. Și acasă i-am bătut greu, cu acel autogol provocat de Luis Phelipe. Am temeri și pentru că e debutul lui Daniel Bîrligea. Toată lumea își pune mari speranțe în el, dar nu se știe dacă un jucător poate face din prima secundă ceva extraordinar.

Bîrligea duce prețul, n-are nicio problemă, nicio apăsare. Așa pare. Nu se gândește deloc la treaba asta, nu pare genul care să se preocupe de ce se scrie. Are o calitate extraordinară – este exact ce ne dorim noi să avem, un jucător care să participe la toate fazele.

Noi ne gândim să facem ceva în Europa și am făcut până acum, am scos două echipe clar mai bune decât noi. Numai dacă luăm bugetele, chiar dacă bugetele nu joacă. Am scos Maccabi Tel Aviv și LASK Linz. Înainte nu prea îi scoateam pe ăștia.

Cu astfel de jucători poți face ceva în Europa și cred că el se va integra rapid în echipa asta. Când vine un jucător cu salariu mare, prețul pe spate, poate să fie privit în vestiar puțin mai pieziș, dar în momentul în care vine un jucător și toată lumea îl vede că este salahor, care nu e un cuvânt jignitor, e mare lucru ca atacant să alergi nonstop, să nu spui că tu ai costat atât”, a declarat Mihai Stoica, conform sursei citate anterior.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și