Închide meniul

Mihai Stoica are un nou favorit în Liga 1: „Este antrenorul lunii, e identic cu Dan Petrescu!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 septembrie 2023, 9:00

Reclamă
Mihai Stoica are un nou favorit în Liga 1: „Este antrenorul lunii, e identic cu Dan Petrescu!

Mihai Stoica are un nou favorit în Liga 1

Mihai Stoica, după un meci / Profimedia Images

Mihai Stoica anunţă că are un nou antrenor favorit în Liga 1. Oficialul FCSB-ului nu l-a lăudat pe Elias Charalambous, ci pe Dorinel Munteanu. MM este surprins de rezultatele obţinute de nou-promovata Oţelul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Dorinel Munteanu a suferit o singură înfrângere după promovare. Totuşi, are 8 remize în 10 etape. După o lungă aşteptare, gălăţenii au „spart gheaţa” şi au înregistrat prima victorie. Au învins-o pe FC U Craiova chiar în Bănie.

Mihai Stoica are un nou favorit în Liga 1

FCSB este singura echipă care a reuşit să câştige împotriva Oţelului în această stagiune. Roş-albaştrii au avut viaţă grea la Galaţi, iar Mihai Stoica anunţă că Dorinel Munteanu merită să fie numit antrenorul lunii septembrie.

Dorinel este antrenorul lunii! Vezi că Dorinel nici nu lasă să vadă că e fericit? E identic Petrescu, îi ține pe toți în priză. E de departe surpriza campionatului, au dus-o bine cam multe etape.

Nu au făcut un meci prost în acest sezon, e incredibil. Nu se relaxează deloc și îi ține în priză pe jucători. Ok, au venit și străini, nu știam cine sunt, dar sub comanda lui Dorinel toți arată bine”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Dorinel Munteanu a anunţat că nu e timp de petrecere după victoria cu oltenii lui Mititelu. Se pregăteşte deja pentru confruntările cu Dinamo, Farul şi CFR Cluj.

Am demonstrat caracter și că potențialul nostru nu a ajuns la potențial maxim. Adversarul a avut 2-3 ocazii în prima repriză, iar în a doua am controlat jocul. Victoria nu se poate pune sub semnul întrebării. Bodișteanu a schimbat în bine jocul după ce a intrat. Nu mă bazez pe 11 jucători. Nu e important cu cine încep. Mă bazez pe tot lotul.

Mă bucur că cei care au intrat și-au făcut treaba. Sunt bucuros, dar nu trebuie să dureze mult. Vin două meciuri grele, o să jucăm cu Dinamo pe teren propriu. Nu a fost nicio apăsare, am avut tot timpul încredere. N-a fost să fie atunci, a fost azi. Bucuria va fi foarte scurtă. Vrem să legăm patru victorii la rând!”, a declarat Dorinel Munteanu, la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB este în faţa duelului cu Sepsi, din deplasare, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

FCU Craiova – Oţelul Galaţi 0-2

La Craiova, gazdele au avut ocazii de gol în prima jumătate de oră a meciului cu Oţelul. Blănuţă a trimis în bară, în minutul 26, iar Dur Bozoancă a avut o intervenţie salvatoare la lovitura de cap a lui Aurelian Chiţu, la faza următoare şi prima repriză s-a încheiat fără gol marcat. După pauză, Dorinel Munteanu a fost extrem de inspirat la capitolul schimbări. L-a aruncat în luptă pe Fatai şi acesta a deschis scorul în minutul 62, cu o lovitură de cap la centrarea lui Zhelev.

Gălăţenii au dominat partea a doua a întâlnirii şi antrenorul oaspeţilor a mai făcut o mişcare care i-a asigurat victoria. Ştefan Bodişteanu a intrat în minutul 78 şi a înscris pentru 2-0 în minutul 80. Acesta a fost scorul cu care s-a încheiat meciul de la Craiova, Oţelul e pe locul 9, cu 11 puncte, şi a bifat prima victorie a sezonului, în timp ce FCU Craiova, cu 12 puncte, e cu un loc mai sus, pe 8.

FCU CRAIOVA: R. Popa – Compagnucci, Lacroix, Danny Henriques, Mascarenhas – Baeten (Sidibe 76), Dr. Albu (S. Asamoah 71), V. Achim, Van Durmen (Bahassa 71) – A. Chiţu, Blănuţă (Bauza 56). ANTRENOR: Paul Răducan

OŢELUL: Dur Bozoancă – Adăscăliţei, Yabre (Zivulic 33), Lovric, Zhelev – Ariel Lopez – Cisotti, Teles (Jardan 46) – R. Tănasă (Bodişteanu 78), Al. Pop (Fatai 46), Maciel (Latouchant 90). ANTRENOR: Dorinel Munteanu

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și