Închide meniul

Mihai Stoica, atac brutal la un jucător de la CFR Cluj: „Simulează ordinar! Aşa face mereu!” Faza care l-a scos din minţi pe managerul general de la FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 februarie 2023, 8:45

Reclamă
Mihai Stoica, atac brutal la un jucător de la CFR Cluj: „Simulează ordinar! Aşa face mereu! Faza care l-a scos din minţi pe managerul general de la FCSB

Mihai Stoica,, atac brutal la un jucător de la CFR Cluj

Mihai Stoica, în timpul unui meci pe banca FCSB-ului / Hepta

Mihai Stoica a lansat un atac brutal la adresa unui jucător de la CFR Cluj. Managerul general de la FCSB a fost scos din minţi de fundaşul celor de la CFR Cluj, Yuri Matias.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Faza care l-a enervat pe Mihai Stoica s-a petrecut chiar înaintea golului. În viziunea oficialului de la FCSB, echipa sa merita să primească un penalty la un duel între Yuri Matias şi David Miculescu. În schimb, Sebastian Colţescu i-a arătat cartonaşul galben lui David Miculescu pentru simulare.

Mihai Stoica, atac brutal la un jucător de la CFR Cluj

Nu știu dacă s-a comentat, dar era penalty clar înaintea golului. Yuri, care i-a scos un cartonaș galben lui Miculescu simulând ordinar, cum face el mereu, l-a provocat și pe Octavian Popescu. 

Apoi i-a venit și lui rândul să facă penalty, doar că Sebastian Colțescu a lăsat un avantaj de excepție și a venit golul”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica, răspuns ferm pentru Dan Petrescu

Mihai Stoica a avut un răspuns ferm pentru Dan Petrescu, după ce antrenorul campioanei României a spus că golul marcat de Malcom Edjouma a „venit din nimic”. Mihai Stoica i-a adus aminte lui Dan Petrescu cum a câştigat CFR Cluj la Voluntari.

Reclamă

FCSB a câştigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0, şi a reintrat în lupta la titlu. Echipa lui Mihai Pintilii a dat lovitura în finalul derby-ului din Gruia, prin Malcom Edjouma.

„L-am auzit pe Dan Petrescu, nu cred că a vrut să spună că am dat gol din nimic. Cred că a vrut să spună că nu se mai aştepta nimeni să se marcheze pe final. A fost o fază extraoardinară. Octavian îl simte pe Edjouma, nu are cum să-l vadă, îl simte.

Doar un jucător de geniu poate face aşa ceva, iar incursiunea lui Edjouma e formidabilă. Prima repriză a fost cea mai bună din ultimii ani. În prima repriză a trimis CFR două şuturi pe poartă, dar am fost net superiori unei echipe care a făcut instrucţie în România. Să spui că golul a venit din nimic, când tu ai bătut din autogol la Voluntari. Mereu m-am ferit să fac pronosticuri, dar de data asta am spus-o clar că la modul la care au arătat în antrenament se vor prezenta foarte bine la Cluj. Eram foarte bine. Dezinvoltură, bună dispoziţie”, a spus Mihai Stoica pentru sursa mai sus citată.

Reclamă 4 / 0/3

Declaraţia lui Dan Petrescu la adresa celor de la FCSB

Dan Petrescu a spus că FCSB a „dat gol din nimic” chiar la finalul derby-ului din Gruia.

„E clar că sunt supărat. O primă repriză în care FCSB a fost mai bună, a avut mai multe ocaziii. Noi am fost de nerecunoscut. La pauză am vorbit puțin și am arătat bine în repriza a doua.

Nu țin minte vreo ocazie a lui FCSB, dar, dacă n-am băgat-o noi în poartă, au dat ei un gol din nimic, pur și simplu! Ăsta e fotbalul. Noi am avut cu Yeboah singur cu portarul, dacă îi dădea pasă lui Deac câștigam noi. Tot timpul cu FCSB sunt meciuri strânse.

Eu zic că FCSB a fost mai bună în prima repriză, iar noi în a doua. Un egal era corect. În primele meciuri din 2023 nu am luat gol, iar acum am luat în minutul 90. Acum suntem vulnerabili? Mergem înainte. Mai sunt 16 meciuri de jucat, suntem încă pe primul loc, dar sunt conștient că un 0-0 era mai bun inclusiv pentru moral”a declarat Dan Petrescu, la finalul partidei cu FCSB.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” 14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, în primul tur la Trophee Clarins. La Paris plouă, iar meciul s-ar putea juca seara 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes Vezi toate știrile
Citește și