Închide meniul

Mihai Stoica, răspuns ferm pentru Dan Petrescu: „Să spui că golul a venit din nimic, când tu ai bătut din autogol la Voluntari…”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 februarie 2023, 20:31

Reclamă
Mihai Stoica, răspuns ferm pentru Dan Petrescu: „Să spui că golul a venit din nimic, când tu ai bătut din autogol la Voluntari…

Mihai Stoica, răspuns pentru Dan Petrescu

Colaj Hepta

Mihai Stoica a avut un răspuns ferm pentru Dan Petrescu, după ce antrenorul campioanei României a spus că golul marcat de Malcom Edjouma a „venit din nimic”. Mihai Stoica i-a adus aminte lui Dan Petrescu cum a câştigat CFR Cluj la Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câştigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0, şi a reintrat în lupta la titlu. Echipa lui Mihai Pintilii a dat lovitura în finalul derby-ului din Gruia, prin Malcom Edjouma.

Mihai Stoica, răspuns ferm pentru Dan Petrescu

„L-am auzit pe Dan Petrescu, nu cred că a vrut să spună că am dat gol din nimic. Cred că a vrut să spună că nu se mai aştepta nimeni să se marcheze pe final. A fost o fază extraoardinară. Octavian îl simte pe Edjouma, nu are cum să-l vadă, îl simte.

Doar un jucător de geniu poate face aşa ceva, iar incursiunea lui Edjouma e formidabilă. Prima repriză a fost cea mai bună din ultimii ani. În prima repriză a trimis CFR două şuturi pe poartă, dar am fost net superiori unei echipe care a făcut instrucţie în România. Să spui că golul a venit din nimic, când tu ai bătut din autogol la Voluntari.

Mereu m-am ferit să fac pronosticuri, dar de data asta am spus-o clar că la modul la care au arătat în antrenament se vor prezenta foarte bine la Cluj. Eram foarte bine. Dezinvoltură, bună dispoziţie”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Şi Gigi Becali i-a dat replica lui Dan Petrescu

Nu doar Mihai Stoica i-a dat replica lui Dan Petrescu. Şi patronul de la FCSB i-a răspuns antrenorului campioanei.

Reclamă

„Golul nu a venit din nimic, a venit din jocul nostru din primul minut. Dumnezeu face dreptate, nu mereu, dar o mai face. Nu ai văzut că nu s-a schimbat nimic. Nu aveai ce să schimbi. Dacă juca perfect echipa… când se joacă, nu se mai schimbă.

Bine, mă, cu Farul a fost jocul nostru. S-a întâmplat aia acolo… în primul rând a fost gol valabil, al treilea. Se întâmplă o dată la 20 de ani să dai două goluri în prelungiri”, a declarat Gigi Becali.

Declaraţia lui Dan Petrescu la adresa celor de la FCSB

Dan Petrescu a spus că FCSB a „dat gol din nimic” chiar la finalul derby-ului din Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

„E clar că sunt supărat. O primă repriză în care FCSB a fost mai bună, a avut mai multe ocaziii. Noi am fost de nerecunoscut. La pauză am vorbit puțin și am arătat bine în repriza a doua.

Nu țin minte vreo ocazie a lui FCSB, dar, dacă n-am băgat-o noi în poartă, au dat ei un gol din nimic, pur și simplu! Ăsta e fotbalul. Noi am avut cu Yeboah singur cu portarul, dacă îi dădea pasă lui Deac câștigam noi. Tot timpul cu FCSB sunt meciuri strânse.

Eu zic că FCSB a fost mai bună în prima repriză, iar noi în a doua. Un egal era corect. În primele meciuri din 2023 nu am luat gol, iar acum am luat în minutul 90. Acum suntem vulnerabili? Mergem înainte. Mai sunt 16 meciuri de jucat, suntem încă pe primul loc, dar sunt conștient că un 0-0 era mai bun inclusiv pentru moral”a declarat Dan Petrescu, la finalul partidei cu FCSB.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat 21:45 LIVE VIDEOSouthampton – West Brom e ACUM în AntenaPLAY. Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur 21:22 Elisabeta Lipă cere răbdare cu Simona Halep: „Numai în situaţia ei să nu fii! A dat dovadă de o ambiţie de fier!” 21:03 Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet! 20:50 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul Vezi toate știrile
Citește și