Închide meniul

Mihai Stoica, atac virulent la adresa arbitrului Andrei Chivulete după UTA Arad – FCSB 3-1: „E bătaie de joc! Mă duce cu gândul la altele!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 6 martie 2023, 20:54 / Actualizat: 7 martie 2023, 8:47

Mihai Stoica, atac virulent la adresa arbitrului Andrei Chivulete după UTA Arad – FCSB 3-1: E bătaie de joc! Mă duce cu gândul la altele!”

Mihai Stoica, mesaj clar pentru FRF

Mihai Stoica / Antena Sport

Mihai Stoica a avut un atac virulent la adresa arbitrului Andrei Chivulete după partida UTA Arad – FCSB 3-1, care a contat pentru etapa a 29-a a Ligii 1. „Centralul” Chivulete le-a permis celor de la UTA să practice un joc dur, lucru care l-a înfuriat pe Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu doar o etapă înainte de finalul sezonului regular, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 54 de puncte obținute după 29 de meciuri jucate.

Mihai Stoica, atac virulent la adresa arbitrului Andrei Chivulete după UTA Arad – FCSB 3-1

Mihai Stoica a avut un discurs dur la adresa arbitrului Andrei Chivulete, deoarece nu a dictat mai multe avertismente împotiva jucătorilor de la UTA Arad. În plus, managerul general de la FCSB a solicitat ca „centralul” bucureștean să nu mai fie delegat la meciurile echipei roș-albastre.

„A fost un arbitraj… Ştiu că nu se pot refuza arbitri, dar adresez o rugăminte fierbinte domnului Vassaras şi CCA. Să nu-l mai delege pe Chivulete la meciurile noastre. Pe un asemenea teren, când tolerezi un joc foarte dur, cu o nonşalanţă care mă duce cu gândul la altele, grave, atunci nu mai vreau să oficieze la meciurile noastre din play-off.

Mi se pare foarte ciudat. Există o intrare a lui Batha la începutul meciului, dar nu i se dă cartonaş, apoi mai face încă un fault şi încă unul. Roşu poate se putea da la copil, la Rareş Pop. Îi place foarte mult să gesticuleze (n.r. lui Chivulete). Cum să nu dai galben în minutul 8, apoi să urmeze altele? Nu se poate scuza, e bătaie de joc la adresa unei echipe, care vine şi joacă.

Reclamă

Când faci aşa ceva tu, Chivulete, ce mesaj transmiţi? Că puteţi să-i rupeţi pe ăştia. O să vin cu trei faze, din cariera lui Chivulete.

Eu nu vreau să fim arbitraţi de Chivulete. Sunt arbitri care au mai greşit împotriva noastră, dar eu nu-l suspectez de nimic pe Chivulete. Nu vreau să apar la comisii, că nu am dovezi, dar Chivulete mi-a făcut un raport în trecut că i-am lezat personalitatea. Comisia a hotărât că nu am lezat.

Rog comisia din suflet să nu-l delege la meciurile noastre. Când lasă asemenea intrări, poate influenţa rezultatul. Mi-e greu să scot din context arbitrajul, modul în care a arbitrat Chivulete, dar e de apreciat atitudinea cu care a jucat UTA”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Porumboiu, atac subtil la adresa lui Gigi Becali

Adrian Porumboiu, fostul arbitru FIFA, consideră că, în condițiile în care „antrenorul” FCSB-ului este Gigi Becali, formația roș-albastră nu poate câștiga titlul de campioană. În plus, acesta a avut un atac subtil la adresa latifundiarului din Pipera.

„Asta nu se va întâmpla niciodată! Sunt niște legi firești. N-au cum… mai ales dacă vorbim despre oameni care manipulează credința. Deci, nu… Monopoly, n-ai cum! Nu se poate! Ar fi ilogic să ia campionatul. Ei nu iau campionatul de șase-șapte ani”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

În ultima etapă din sezonul regular, FCSB o va întâlni, acasă, pe Sepsi Sfântu Gheorghe. Meciul este programat duminică, de la ora 21:00.

Recomandări
  • Mihai Stoica, atac virulent la adresa arbitrului Andrei Chivulete după UTA Arad – FCSB 3-1
  •  57 de ani are Mihai Stoica

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și