Închide meniul

Mihai Stoica continuă războiul cu CSA Steaua! Ce a făcut FCSB pentru a juca din nou în Ghencea : „Cineva îşi permite să refuze zeci de mii de euro”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 decembrie 2022, 23:34

Mihai Stoica continuă războiul cu CSA Steaua! Ce a făcut FCSB pentru a juca din nou în Ghencea : „Cineva îşi permite să refuze zeci de mii de euro

Jucătorii remarcaţi de Mihai Stoica, după FCSB - FC Botoşani 0-2

Mihai Stoica, pe Arena Naţională în timpul unui meci disputat de FCSB / Hepta

Mihai Stoica continuă războiul cu CSA Steaua, pentru ca FCSB să joace din nou în Ghencea. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că s-a înaintat o solicitare către comandantul Bichir, pentru ca echipa patronată de Gigi Becali să evolueze pe arena „militarilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica susţine că FCSB poate evolua în Ghencea, având în vedere că liga secundă se apropie de pauză. MM a mărturisit că roş-albaştrii au vrut să dispute derby-ul cu Rapid pe arena „militarilor”, iar acum ţintesc să joace un alt meci „de foc” acolo, cu CFR Cluj.

Mihai Stoica continuă războiul cu CSA Steaua, pentru ca FCSB să joace din nou în Ghencea

Mihai Stoica a mai afirmat faptul că refuzul primit de FCSB pentru a evolua în Ghencea, echivalează cu refuzul de a intra în bugetul statului zeci de mii de euro, bani pe care clubul lui Gigi Becali i-ar plăti pentru a închiria arena clubului Armatei.

„Am trimis o adresă domnului comandant Bichir şi ne dorim din toată inima să ne răspundă într-un timp util. Solicităm să jucăm, pentru că s-a terminat sezonul liga a doua, nu mai există niciun meci pe arena din Ghencea. Am dori să primim aprobare, să jucăm, plătim bineînţeles.

Dacă nu suntem lăsaţi să jucăm în Ghencea cu CFR Cluj şi cu FC Botoşani, avem motivul întemeiat pentru care solicităm, însemnă că îşi permite cineva să refuze zeci de mii de euro pentru bugetul statului. Şi, probabil, că va trebui să răspundă penal. Am făcut solicitare pentru ambele partide.

Reclamă

A mai fost o solicitare pentru meciul cu CS Mioveni, n-am primit niciun răspuns. Sunt obligaţi să dea un răspuns, dar nu cred că există vreo măsură punitivă pentru cei care ne ignoră. S-a făcut solicitare şi pentru meciul cu Rapid, şi pentru meciul cu Mioveni, nimic!

Înţelegem că ar trebui o hotărâre de Guvern pentru a fi lăsaţi să jucăm. E super ok, niciun fel de problemă. Dar cineva trebuie să facă o întâmpinare şi dacă cineva consideră că nu trebuie să jucăm, că banii noştri nu sunt buni, atunci e ok, dar să se facă asta. Nu să fim ignoraţi din nou!

Reprezentăm o echipă cu milioane de suporteri în România, cu cei mai mulţi suporteri din România, asta e clar”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica îl apără pe Leo Strizu după ce a încurcat jucătorii de la FCSB

Mihai Stoica îl apără pe Leo Strizu după ce acesta a încurcat jucătorii de la FCSB, la primul meci pe banca roș-albaștrilor, 3-2 cu FC Botoșani. MM susține că Leo va învăța să vorbească în fața camerei, fiind copleșit de emoții la microfon.

Suntem obligați să avem licență PRO, da? Avem licență PRO! Vreți momente vesele, stați de vorbă cu Leo, care e problema? E imaginea clubului în joc, dar când eu am 200 și ceva de nume și nu pot să aleg un antrenor… e o problemă a școlii de antrenori.

El e produsul școlii naționale de antrenori. Unii care au făcut performanțe prin campionatul nostru n-au trecut examenul. Faceți un colaj, dacă vă plac așa mult chestiile astea, poticnelile de la flash-interviuri, faceți cu Marin Dună, Mișu Ciobanu, că ei sunt antrenorii.

Omul s-a emoționat, n-a fost în viața lui în fața unui microfon. A vrut să spună Tavi Popescu și a zis Miculescu. Când ai emoții se întâmplă. Nu toți sunt ca noi, care știm ce să spunem în fața camerei. Unii se pierd. Și fotbaliștii adevărați își înghițeau vorbele, Paul Scholes nu putea să vorbească și era la Manchester United. Învață oamenii, o să învețe și Leo să vorbească, nu-i problemă. Nu-mi convine, dar asta e situația”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și