Închide meniul

Mihai Stoica, convins că Mirel Rădoi a fost „lucrat” de jucători: „I-ai ostracizat și tu apelezi la ei!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 decembrie 2022, 18:02

Mihai Stoica, convins că Mirel Rădoi a fost „lucrat de jucători: „I-ai ostracizat și tu apelezi la ei!

Mihai Stoica și-a făcut planurile de viitor! Ce va face după plecarea de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB/ Profimedia

Mihai Stoica e convins că Mirel Rădoi a fost „lucrat” de jucători, forțând plecarea tehnicianului de la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rădoi a intrat în conflict cu patru fotbaliști de la clubul din Bănie, Andrei Ivan, Ivan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă, pe care i-a scos din circuitul primei echipe. MM Stoica e sigur că această mutare l-a costat postul pe Mirel.

Mihai Stoica, convins că Mirel Rădoi a fost „lucrat” de jucători la Universitatea Craiova

„De la flash la zona mixtă s-a răzgândit. Clar că atunci s-a întâmplat ceva. A scos din lot jucătorii respectivi, că practic erau doi jucători importanţi din cei patru, foarte importanţi, şi nu a reuşit să câştige fără ei, deşi a condus 2-0 în Giuleşti şi părea că se îndreaptă spre o victorie, iar Rapid a cam ratat vreo două-trei, dacă nu patru situaţii bune.

După a venit meciul cu Târgovişte, la fel, a condus până în prelungiri, şi în prelungiri… a fost înainte faza cu Screciu, dar golul a venit în prelungiri şi astea au contat destul de mult.

Faptul că tu ai luat o măsură drastică cu jucătorii, care se presupune că ar trebui să îşi rezolve meciurile… iar acum s-a văzut cumva că există o problemă mare la meciul cu concitadina.

Reclamă

În momentul în care tu apelezi la jucătorii respectivi, pe care i-ai ostracizat… mda, cred că are o problemă, pentru că nu a părut că au intrat şi au… (n.r. realizat ceva)”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Rotaru regretă plecarea lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a plecat joi de la conducerea Universității Craiova, după doar trei luni petrecute la clubul din Bănie. Deși s-a scris că Rotaru ar fi forțat plecarea lui Rădoi, patronul oltenilor a negat vehement.

Este exclus, nu l-am împins spre demisie. A venit după meciul cu Petrolul și a zis că vrea să închidem colaborarea. Dacă voiam să o închidem, închideam de acum două luni de zile, dar i-am spus ‘Nu, Mirel, dacă sunt probleme le rezolvăm’. E o nebunie să schimbi antrenorul.

Reclamă 4 / 0/3

Toată lumea spune că patronii sunt nebuni, schimbă antrenorul, își fac plăcerea asta. Nu este adevărat, e o stare de disconfort fantastică atunci când tu schimbi filosofia unei echipe. Până astăzi te-ai întâlnit în fiecare dimineață în sufrageria ta cu o persoană și acum te întâlnești cu alta. Trebuie să discuți, trebuie să îl înțelegi, să te înțeleagă.

Este extrem de frustrant să schimbi antrenorul. Am încercat să îi creez toate condițiile, am spus și acum câteva zile, pentru a fi confortabil”, a spus Mihai Rotaru, conform sport.ro.

Mirel Rădoi şi-a anunțat demisia de la Universitatea Craiova!

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova. Mirel Rădoi a fost extrem de nervos după ce Universitatea Craiova a fost eliminată din Cupa României.

Echipa lui Mirel Rădoi a fost învinsă de FC Argeş, iar situaţia antrenorului devine din ce în ce mai dificilă.

„Nu mai pot aduce un plus la nivel de echipă, de grup ca şi băieţi. Acum o să urmeze să îi anunţ pe jucători. Între mine și jucători nu s-a întâmplat nimic. Cred că nea Sorin a înțeles greșit mesajul. I-am zis că îi sunt mereu recunoscător că m-a debutat ca fotbalist.

Dar să ne spună nouă ce să facem la meciuri, la antrenamente… nu am acceptat și nu voi accepta asta niciodată! Nu am ceva cu el, zic doar ce m-a deranjat. Eu le spun în față. Cred că indiferent cine face propunerile, tot patronul Mihai Rotaru a fost cel care m-a adus. 

Drumul a fost lung de la flash interviu până aici. Pe drum am luat decizia! În momentul în care stai și le pui cap la cap… am tot colectat informații cât am fost aici. Decât să fie o situație implozivă, mai bine plec eu! Apoi lucrurile se vor lămuri. Nu făceam decât să ne păcălim singuri dacă mai rămâneam. 

Reclamă

Îmi pare rău doar că nu am reușit să ne calificăm în Cupă. Nu mi-a fost ușor nici mie să îi văd așa. Dar concluzia e că nu am putut face mai mult. Au apărut aceste lucruri interne care au dinamitat situația”, a spus Mirel Rădoi, după eliminarea Universității Craiova din Cupa României.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și