Închide meniul

Mihai Stoica, convins că CFR Cluj e avantajată și cu VAR: „Penalty-ul trebuia repetat! Trebuia să-i cheme de la vestiar!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 iulie 2022, 0:11

Mihai Stoica, convins că CFR Cluj e avantajată și cu VAR: „Penalty-ul trebuia repetat! Trebuia să-i cheme de la vestiar!

Mihai Stoica e manager general la FCSB

Mihai Stoica, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a reacționat nervos după CFR Cluj – Rapid 1-0, când giuleștenii au irosit un penalty în minutul 90+8, primit cu intervenția VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a fost salvată de intervenția fabuloasă a lui Cristian Bălgrădean la 11 metri în fața lui Alexandru Albu. MM Stoica e convins că lovitura de pedeapsă trebuia să se repete, pentru că portarul CFR-ului n-ar fi avut cel puțin un picior pe linia porții.

Mihai Stoica, convis că CFR Cluj e avantajată și cu VAR

„Îți citesc ce spune regulamentul. ‘Noua regulă impune goalkeeperilor să poziționeze ambele picioare în contact direct cu linia de poartă’. Trebuia repetat penalty-ul și cartonaș galben Bălgrădean. Ar trebui să-i cheme de la vestiar și să se repete.

Ar trebui Mitruți și cu cei din camera VAR să explice de ce nu au repetat. Să zică: ‘nu au știut’ sau pentru că ‘am știut și n-am vrut’. Nu există altceva! Nu există că n-am văzut”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Cristi Bălgrădean a apărat un penalty
Cristian Bălgrădean a avut o intervenţie salvatoare pentru CFR Cluj în minutul 90+8

Rapid nu și-a creat nicio ocazie importantă la poarta CFR-ului pe parcursul celor 90 de minute, dar giuleștenii au fost la un pas să plece cu un punct din Gruia. În minutul 90+3, Alexandru Ionița a pătruns în careul CFR-ului, iar centrarea sa a fost blocată de Ovidiu Hoban cu mâna.

Reclamă

Sebastian Colțescu s-a dus la monitorul VAR să verifice faza și a acordat penalty pentru Rapid. Era deja minutul 90+8 când Alexandru Albu și-a așezat balonul la 11 metri. Bălgrădean a apărat însă execuția jucătorului rapidist.

Dezastru pentru Rapid încă din prima etapă. Trei jucători s-au accidentat cu CFR Cluj

Cu Cristi Săpunaru suspendat şi Kait accidentat, Mutu a avut dificultăţi în a alege primul 11. A ajuns să îşi pună mâinile în cap după numai jumatate de oră din confruntarea din Gruia.

În minutul 9 a apărut prima lovitură pentru giuleşteni. Jakub Vojtus s-a prăbuşit pe teren şi a acuzat probleme fizice. Medicii au intervenit, dar a fost nevoie de o schimbare. Slovacul a ieşit şchiopătând, iar în locul său a intrat Romario Moise.După nici o jumătate de oră s-a mai „rupt” un alt fotbalist al giuleştenilor. Claudiu Belu-Iordache avea mari dureri şi s-a stăpânit cu greu să nu plângă. S-a dus direct pe bancă şi a fost înlocuit de Mutu cu Florin Ştefan, în minutul 31.

Reclamă 4 / 0/3

Nu a trecut mult şi s-a mai accidentat un jucător al oaspeţilor. Intrat de curând pe teren, Romario Moise s-a ţinut de piciorul stâng şi a cerut ajutorul medicilor. Şi el a ieşit şchiopătând, în minutul 35 şi a cerut schimbare. „Briliantul” a fost nevoit să apeleze la Alexandru Ioniţă.

CFR Cluj – Rapid 1-0

Unicul gol al meciului a fost înscris de Yuri Matias, în minutul 17, cu o lovitură de cap, după un corner. Cu un minut înainte de reușita lui Yuri, Horațiu Moldovan a avut o paradă fabuloasă la un șut violent al lui Petrila.

Cea mai mare ocazie a Rapidului a venit în finalul primei reprize, când Alexandru Ioniță l-a întins serios pe Cristian Bălgrădean cu un șut de la distanță, la colțul lung. În partea secundă, tot CFR a fost echipa cu ocaziile, cele mai mari fiind ratate de Yuri și Deac.

S-a terminat 1-0 pentru CFR Cluj, care a bifat primul succes din noul sezon. Pentru echipa lui Dan Petrescu urmează duelul cu Inter Escaldes din turul doi preliminar Conference League. De cealaltă parte, giuleștenii se pregătesc pentru derby-ul cu FCSB de săptămâna viitoare.

Recomandări
  • Mihai Stoica, convis că CFR Cluj e avantajată și cu VAR
  • Reacție nervoasă a managerului general de la FCSB

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și