Închide meniul

Mihai Stoica, criticat pentru strategia de transferuri de la FCSB: „A reîncălzit multe ciorbe!”

Viviana Moraru Publicat: 12 iunie 2023, 8:45

Reclamă
Mihai Stoica, criticat pentru strategia de transferuri de la FCSB: A reîncălzit multe ciorbe!”

Mihai Stoica, criticat pentru strategia de transferuri de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a fost criticat pentru strategia de transferuri de la FCSB. Helmut Duckadam susține că roș-albaștrii au nevoie de jucători de valoare, dacă își propun câștigarea titlului în sezonul viitor. Fostul portar susține că nici Vlad Chiricheș nu reprezintă o soluție pentru trupa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu a efectuat niciun transfer, în această perioadă de mercato. Arnold Garita era dorit cu insistență de Gigi Becali, însă mutarea atacantului la gruparea roș-albastră a picat în cele din urmă.

Mihai Stoica, criticat pentru strategia de transferuri de la FCSB

Helmut Duckadam susține FCSB trebuie să investească o sumă importantă de bani în transferuri, dacă obiectivul este Champions League, după cum a declarat Gigi Becali în nenumărate rânduri.

Fostul portar este de părere că Arnold Garita și Mamadou Thiam nu reprezintă soluții pentru gruparea lui Elias Charalambous, deoarece fie au retrogradat cu echipele lor, fie s-au salvat pe final de sezon.

De asemenea, în privința lui Mihai Stoica, Duckadam a declarat că managerul general de la FCSB a încercat de mai multe ori să revitalizeze anumiți jucători, însă fără succes.

Reclamă

Campionatul următor va fi mult mai slab decât cel care s-a încheiat. Pentru că în fotbalul românesc e un carusel. Antrenorul X nu mai e bun acolo, vine aici, nu e bun… schimbă trei echipe!

Jucătorii, la fel. N-a mai venit din străinătate de ani de zile un jucător de valoare. Îl luăm pe Garita, care a retrogradat, la FCSB, ca să mergem în Champions League? Sau îl luăm pe Thiam de la Cluj, care s-a salvat de la retrogradare, să intrăm în Champions League.

Braun la Rapid, Oaidă la Rapid. Sunt aceiași jucători care se rotesc! N-au crescut în valoare. Vlad Chiricheș ne bagă în Champions League (n.r. – în cazul unui transfer la FCSB)? Hai să fim serioși! La câte accidentări a avut și la vârstă pe care o are, nu mai poate!

Reclamă 4 / 0/3

Dacă vrem să intrăm în grupele Champions League, ia 6-7 jucători cu banii pe care i-ai luat pe Dennis Man. Intri în Champions League și dublezi banii ăștia. Poți să încerci o dată! Investește o dată 12 milioane de euro!

Eu nu prea sunt de acord cu Mihai Stoica, dar a spus una bună, cu ciorba reîncălzită. După aia, n-a folosit-o nici el, a reîncălzit ciorbe multe la FCSB!”, a declarat Helmut Duckadam, pentru digisport.ro.

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre transferurile la FCSB

Mihai Stoica a făcut un anunţ de ultimă oră despre transferurile la FCSB. Oficialul roş-albaştrilor a anunţat că sunt discuţii avansate, iar în următoarele zile pot veni 4 jucători la FCSB.

Mihai Stoica a mai spus că transferul lui Arnold Garita nu a picat definitiv. Mihai Stoica a dat indicii şi despre ceilalţi jucători care pot veni la FCSB. Aşa cu AS.ro a anunţat în exclusivitate, Romario Benzar este pe lista lui Gigi Becali. Benzar mai este dorit şi de Hagi la Farul.

„Există discuții avansate pentru un atacant, pentru un inter și cred că vom aduce cel puțin 2 fundași centrali. Cu unul suntem foarte aproape. La fundașii centrali avem unul foarte interesant, n-a jucat în Europa până acum. Celălalt a jucat în Europa, nu în România.

Mijlocașul a jucat în România, nu a jucat anul trecut. Atacantul e Garita și vom vedea ce spune, dacă e da sau nu.

Am mare încredere că în situația în care Compagno trebuie înlocuit, Miculescu, despre care spun că mă voi ocupa personal, va fi o soluție pentru noi ca număr 9. Trebuie să schimbe niște chestii și cred că va fi bun.

Reclamă

Luni avem o zi importantă. Până la sfârșitul săptămânii viitoare vom avea lotul definitivat 90%”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și