Închide meniul

Mihai Stoica dă de pământ cu jucătorii FCSB-ului, după remiza cu U Cluj: „E inexplicabil! Am arătat sub orice critică!”. Fotbalistul făcut praf de MM: „Câștigam fără el!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 iulie 2022, 18:35

Mihai Stoica dă de pământ cu jucătorii FCSB-ului, după remiza cu U Cluj: „E inexplicabil! Am arătat sub orice critică!. Fotbalistul făcut praf de MM: „Câștigam fără el!

Mihai Stoica e manager general la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica a dat de pământ cu jucătorii FCSB-ului, după remiza cu U Cluj, scor 1-1. Managerul general al „roș-albaștrilor” spune că echipa „a arătat sub orice critică”, în special Sorin Șerban, cel care s-a aflat la un pas de eliminare în minutul 3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM nu i-a menajat deloc pe jucătorii FCSB-ului după meciul modest făcut în fața lui U Cluj, în debutul noului sezon din Superliga.

Mihai Stoica dă de pământ cu jucătorii FCSB-ului, după remiza cu U Cluj

Mihai Stoica și-a vărsat furia în special pe Sorin Șerban, spunând că „mai bine lua roșu în prima repriză”:

„E inexplicabil ca o echipă de fotbal care are pretenții să arate așa. Am văzut meciul lui CFR, am văzut Craiova. Noi am arătat sub orice critică, mult mai rău decât adversarele noastre! O să vedeți U Cluj mai departe… Au făcut un meci bun pentru că am fost noi sub orice critică.

Avem jucători care nu sunt de nivelul ăsta. Vă amintiți de Șerban în meciul CS Mioveni – FCSB? Îl avem pe Radunovic, pe Ovidiu Popescu acolo. Aseară Dawa s-a mișcat bine, restul au fost…

Reclamă

Sunt jucători care pot evolua la un anumit nivel, alții care nu pot. Șerban nu e foarte tânăr. Are 22 de ani. Tânăr e Musi, care doar a făcut 18 ani.

Roșu pentru Șerban în prima repriză, indiscutabil. Eu cred că noi câștigam dacă Șerban lua roșu în prima repriză. Și acum, după proba video, ar trebui suspendat. Cum să faci așa ceva?!”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

În plus, Mihai Stoica a vorbit și despre poziția pe care a fost folosit Florinel Coman la meciul de pe Arena Națională:

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că nu a fost o idee inspirată. Dacă joacă, Florinel trebuie să joace atacant lateral stânga. Am zis mereu că nu poate să joace altceva. În opinia mea, Octavian poate să joace inter fără probleme. Dar nu sunt eu cel care decide. Dacă aș decide eu, așa aș juca. E filosofia mea”, a mai spus Mihai Stoica.

Gigi Becali nu renunță la FCSB, dar își vinde toate vedetele

Gigi Becali s-a răzgândit, la nici 12 ore după ce anunțase că se retrage din fotbal. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că nu renunță la FCSB, dar că e gata să ia o decizie radicală. E gata să își vândă toate vedetele de la echipă.

Dezamăgit după ce a văzut FCSB – U Cluj, scor 1-1, omul de afaceri își dorește să scape de fotbaliștii cu cele mai mari salarii. Principalul vizat este chiar căpitanul Florin Tănase.

Patronul roș-albaștrilor și-a luat gândul la titlu după o singură etapă. A precizat că se va distra din nou, dar numai pe banii altora.

E chestiune de ani pe care eu am petrecut-o într-o nebunie. Nu mai vreau să intru în nebunie. Dacă eram în Anglia, luam 50 de milioane de euro și făceam afacere. În România, să faci fotbal e cea mai mare nebunie. Bagi banii tăi.

Dacă U Cluj vine din divizia B și bate niște jucători cu salariu de 20.000 -30.000 de euro… Joacă bă fotbal! Eu îmi văd de treaba mea, să văd cum să închid. Să-mi scot banii și să văd cum o fi.

Vreau să vând jucătorii cu salarii mari, apoi mi-e indiferent. Ne distrăm pe banii de la televiziune și pe banii de la sponsor. Nu sunt nici Steaua, nu joc pe stadion și dau bani pe jucători care mănâncă bătaie de la U Cluj„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Reclamă

Finanțatorul lui FCSB are însă probleme în a-și îndeplini planul B. Transferul lui Darius Olaru, pentru 5 milioane de euro, a picat. Becali a spus că nu are oferte nici pentru Octavian Popescu, „perla” pe care cerea 50 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și