Închide meniul

Mihai Stoica, despre posibila retragere a lui Mihai Rotaru din fotbal: „Îmi lasă impresia că este un om foarte orgolios”

Alex Masgras Publicat: 10 iulie 2023, 23:52

Reclamă
Mihai Stoica, despre posibila retragere a lui Mihai Rotaru din fotbal: „Îmi lasă impresia că este un om foarte orgolios

Mihai Stoica, despre posibila retragere a lui Mihai Rotaru

Mihai Stoica / Hepta

Mihai Stoica a vorbit despre posibila retragere a lui Mihai Rotaru din fotbal. Patronul celor de la Universitatea Craiova a anunţat că ia în calcul retragerea din fotbal şi că aşteaptă mai mulţi investitori la Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimii ani, Universitatea Craiova s-a numărat printre echipele care şi-au depus de fiecare dată candidatura la titlu, dar oltenii nu au reuşit să câştige campionatul. În vara anului 2020, Craiova a fost la un pas de a îşi îndeplini obiectivul, dar a pierdut „finala campionatului” cu CFR Cluj, după ce a condus cu 1-0.

Mihai Stoica, despre posibila retragere a lui Mihai Rotaru din fotbal: „Îmi lasă impresia că este un om foarte orgolios”

Mihai Stoica este de părere că meciul din urmă cu trei ani a cântărit enorm în parcursul echipei din ultimii ani, dar nu crede că Rotaru se va retrage prea curând şi îl vede investind în continuare la Universitatea Craiova.

„Are jucători vandabili. Se poate echilibra cumva, dar ca să vinzi, trebuie să joci în Europa… iar ei nici nu joacă în Europa. Nu îl cunosc foarte bine, dar atât cât îl cunosc, îmi lasă impresia că este un om foarte orgolios şi ambiţios şi nu îl văd plecând acum sau imediat după, cumva înfrânt. Mai degrabă îl văd investind mai mult.

(n.r. Acum ar pleca înfrânt?) Nu a câştigat campionatul şi e clar că şi-a propus asta. Înfrânţi au plecat cei care au investit sume mari şi nu au luat campionatul. Performanţa europeană se face cam greu în ultima vreme, pentru că a crescut distanţă dintre noi şi echipele care fac performanţă în Europa.

Reclamă

Este suficient să fii realizat ca investitor doar dacă iei un campionat. A condus 1-0 în finală campionatului cu CFR (n.r. ultimul meci din sezonul 2019-2020). Ghinionul a fost că s-a disputat în pandemie meciul ăla”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Mihai Rotaru anunţă că vrea să vândă Universitatea Craiova după ce a câştigat palmaresul

Mihai Rotaru a făcut un anunţ surprinzător după ce a câştigat astăzi palmaresul echipei istorice a Craiovei. Decizia nu este definitivă, iar Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, o poate contesta.

Patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a declarat că este gata să facă un pas în spate şi să cedeze clubul altor investitori.

Reclamă 4 / 0/3

”Eu nu iau deciziile importante în funcție de ce se întâmplă azi sau mâine. Eu mi-am depus mandatul. Mi-am propus să stau în fotbal 10 ani. Orașul Craiova merită să aibă o echipă mare. Eu am încercat să cresc o echipă mare la Craiova.

Am anunțat partenerii. Am anunțat că trebuie să găsească alte soluții. Trebuie să avem și soluții. Eu tot timpul voi aduce un aport financiar la club. Un milion pot da oricând. Nu voi lăsa Universitatea Craiova să moară.

Craiova e pe un deficit financiar de 5 milioane de euro anual. Sunt oameni care vor să vină și sigur vor veni. Ca să plec pur și simplu, ar fi însemnat insolvența și, ulterior, falimentul. Nu putem să ne batem joc de suporteri.

Dacă noi am fi luat acel campionat, cred că ar fi schimbat perspectiva. La ce am investit, nu am făcut rezultate. Nu vreau ca Universitatea Craiova să scadă ștacheta. Craiova nu trebuie să aparțină unei singure persoane. Am discuții avansate, să vină fiecare după posibilități, 10 investitori”, a declarat Mihai Rotaru la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și