Închide meniul

Mihai Stoica, detalii după ce transferul lui Sidibe la FCSB a picat! Ce s-a întâmplat: „Cluburile erau înțelese!”

Viviana Moraru Publicat: 5 septembrie 2024, 22:00

Reclamă
Mihai Stoica, detalii după ce transferul lui Sidibe la FCSB a picat! Ce s-a întâmplat: „Cluburile erau înțelese!

Mihai Stoica, detalii după ce transferul lui Sidibe la FCSB a picat

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica a oferit detalii, după ce transferul lui Sidibe la FCSB a picat. Preşedintele Consiliului de Administraţie al campioanei a transmis că roş-albaştrii şi FCU Craiova s-au înţeles în privinţa mutării mijlocaşului, însă totul a picat din cauza pretenţiilor prea mari ale acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a realizat două transferuri, în această săptămână. Campioana i-a prezentat oficial pe Daniel Bîrligea şi pe Mihai Popescu, jucători în schimbul cărora Gigi Becali a plătit suma de 2.250.000 de euro.

Mihai Stoica, detalii după ce transferul lui Sidibe la FCSB a picat

Mihai Stoica a confirmat faptul că Sekou Sidibe nu va mai semna cu FCSB, după ce mijlocaşul a fost surprins în Gara de Nord, plecând înapoi spre Craiova. MM a transmis că pretenţiile mijlocaşului erau prea mari, iar persoanele din anturajul său sunt „imprevizibile”.

Mihai Stoica a transmis că în cazul unui alt transfer la FCSB, Gigi Becali trebuie să renunţe la doi jucători de pe listele de Liga 1 şi Europa League.După mutările lui Daniel Bîrligea şi Mihai Popescu, patronul campioanei a renunţat la Vlad Chiricheş, pentru meciurile din campionat, şi la David Kiki, pentru cele din Europa.

„Cluburile erau înțelese, a avut prea multe pretenții. Sunt foarte multe persoane imprevizibile în anturajul lui Sidibe. Nu am ce să detaliez. Deja trebuie să decidă Gigi pe cine scoate din lot. Mai trebuie unul care să nu aibă drept de joc în campionat.

Reclamă
Reclamă

Ce e sub vârstă și cei formați de club nu pot fi înlocuiți. Andrei Vlad e sub vârstă, dar e format de club. Nu știu ce să mai zic. Trebuie să alegi un jucător. Dacă mai vine unul, trebuie scoși doi”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Reacţia lui Adrian Mititelu, după ce transferul lui Sidibe la FCSB a picat

Transferul lui Sekou Sidibe la FCSB a picat! Patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu, a confirmat că Sidibe şi impresarul său nu s-au înţeles cu Gigi Becali.

Adrian Mititelu fusese de acord să îl cedeze gratis pe Sidibe. Jucătorul ar fi luat trenul cu destinaţia Craiova, pentru a se întoarce la echipa lui Mititelu.

Reclamă

„Cei de la FCSB nu s-au înțeles mai departe cu jucătorul și impresarul, așa m-a informat un băiat de la club. Eu ce să fac mai mult? Îi știu valoarea, l-am dat gratis, în coproprietate, pentru că îi știu valoarea lui Sidibe și cred că s-ar fi integrat la ei.

El în sistem 4-3-3 e foarte bun, ca extremă dreapta. Și tehnică, și viteză. Are un contract foarte bun la noi, îl așteptăm, e jucătorul nostru. Din ce știu, mai sunt două echipe din Liga 1 care l-au vrut, dar el voia un alt nivel”, a declarat Adrian Mititelu pentru gsp.ro.

„Nu pot să zic nimic, încă nu știu… Dar nu pot spune nimic”, a spus Sidibe pentru sursa citată.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:19 5 sept.

„A venit cu pretenţii!” Gigi Becali, prima reacţie după ce transferul lui Sekou Sidibe la FCSB a picat

23:05 5 sept.

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

22:50 5 sept.

Cristiano Ronaldo a marcat pentru Portugalia şi a ajuns la o bornă fabuloasă! Niciun jucător nu a mai reuşit aşa ceva

22:48 5 sept.

FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina

22:12 5 sept.

Florin Prunea, o nouă reacţie după ce a fost certat de Gigi Becali: „Rămân la părerea mea”

21:41 5 sept.

VideoJucătorii naţionalei, gata de drumul de senzaţie către Mondial! Nicolae Stanciu: „Greul începe chiar de acum”

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 Gigi Becali a anunţat cum va arăta FCSB după noile transferuri! Jucătorii pe care îi impune în primul 11: „Staff-ul nu vrea aşa” 5 Mesajul lui Edi Iordănescu pentru tricolori, înainte de Kosovo – România: „Sunteţi datori!”. Ce a transmis despre Mircea Lucescu 6 Iga Swiatek a fost eliminată de la US Open 2024! Jessica Pegula, victorie categorică în faţa numărului 1 mondial
Citește și