Închide meniul

Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!”

Alex Ioniță Publicat: 26 aprilie 2024, 8:35

Reclamă
Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!

Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea

Alexandru Pantea, în timpul meciului / Profimediaimages

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a oferit noi dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea. Oficialul de la FCSB le-a dat o veste proastă fanilor și a spus cât va mai absenta tânărul fundaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pantea a suferit o accidentare teribilă în luna februarie a acestui an. Diagnosticul medicilor a fost teribil: ruptură a ligamentului încrucișat anterior și o perioadă de refacere de 6 luni, într-un caz ideal.

Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea

Pantea a fost scos din planurile roș-albaștrilor într-o perioadă în care era titular incontestabil, având în vedere că îndeplinea regula U21.

Acum, Mihai Stoica a dezvăluit că fundașul nu va fi apt nici pentru perioada de pregătire din vară, dar nici pentru primele meciuri de campionat și preliminariile pentru cupele europene. Astfel, este de așteptat ca acesta să revină în toamnă la FCSB.

”Nu va fi apt pentru pregătirea din vară. Merge în pregătire, se va antrena singur, dar nu va fi apt, nici vorbă. Nu este apt pentru debultul campionatului și preliminariile în cupele europene”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Înainte de accidentare, Pantea a jucat 23 de meciuri pentru FCSB, în toate competițiile din actualul sezon. În momentul de față, fundașul de 20 de ani este cotat la suma de 900.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Florinel Coman va merge la vraciul Marijana!

Mihai Stoica a făcut un anunț foarte important pentru fanii FCSB: Florinel Coman va merge la vraciul Marijana. Celebra specialistă va avea misiunea de a-l recupera rapid pe „Mbappe” de la FCSB, după accidentarea din partida cu Sepsi, încheiată cu scorul de 2-2.

În minutul 19 al duelului de la Sf. Gheorghe, Florinel Coman a acuzat o durere în zona inghinală și a fost scos de pe teren, în locul său fiind introdus David Miculescu. Totodată, vedeta lui Gigi Becali a și marcat în duelul cu Sepsi, mai exact în minutul 9. Meciul dintre Sepsi și FCSB, încheiat cu scorul de 2-2, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB nu va risca cu vedeta sa și că îl va trimite, în cel mai scurt timp, la Belgrad, pentru a fi tratat de vraciul Marijana Kovacevic. Oficialul roș-albaștrilor a ținut să îi liniștească și pe fani și a spus că accidentarea lui Coman nu este gravă și că acesta poate juca la EURO 2024.

”L-am pierdut pe Coman. Este în RMN acum, e puţin cam devreme, dar este o leziune fibrilară 100%. Nu există risc pentru Euro, există risc pentru noi.

Sperăm că leziunea, dacă există, să nu fie într-o zonă apropiată de tendon ca să poată interveni Marijana Kovacevic, iar etapa viitoare să poată juca. Dacă poate să intervină Marijana, poate merge la Belgrad.

Nu există niciun risc pentru EURO dacă intervine Marijana. Intervenţia ei nu are nicio contraindicaţie. Dacă ea intervine, nu este predispus la recidiva. Este aceeaşi procedură, însă ea are un gel care conduce curentul mult mai bine, de aceea se reface mai repede.
Chiar şi fără intervenţia Marianei, tot nu este în pericol pentru Euro. Leziunea nu este gravă. El s-a oprit, nu a vrut să rişte. Trebuie să fie ceva mic, o contractură sau o întindere mică”, a spus Mihai Stoica, conform sursei citate anterior.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo Vezi toate știrile
Citește și