Închide meniul

Mihai Stoica, dezvăluiri despre clauza lui Andrea Compagno: „Nu înțeleg cum de a acceptat”

Alex Ioniță Publicat: 9 iulie 2023, 14:07

Reclamă
Mihai Stoica, dezvăluiri despre clauza lui Andrea Compagno: Nu înțeleg cum de a acceptat”

Mihai Stoica, dezvăluiri despre clauza lui Andrea Compagno

Mihai Stoica, într-un meci pe banca celor de la FCSB/ Profimedia

Mihai Stoica, dezvăluiri despre clauza lui Andrea Compagno. Managerul general de la FCSB a vorbit despre înțelegerea dintre Adrian Mititelu și Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul transferului lui Andrea Compagno de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu i-a impus o clauză lui Gigi Becali. Potrivit acesteia, latifundiarul din Pipera trebuie să îi plătească patronului din Bănie suma de 100.000 de euro, în cazul în care vârful italian va fi folosit împotriva oltenilor.

Mihai Stoica, dezvăluiri despre clauza lui Andrea Compagno. Oficialul este nemulțumit de aceasta

Oficialul celor de la FCSB s-a declarat nemulțumit de înțelegerea dintre Gigi Becali și Adrian Mititelu. Acesta a mai adăugat faptul că nu înțelege cum de atacantul italian a fost de acord cu această clauză.

„Eu mărturisesc că am aflat după ce s-au semnat actele. Nu puteam fi de acord niciodată. Și nu înțeleg cum de a acceptat Andrea la acel moment.

El a fost surprins că mai e și acum valabilă clauza. Credea că e valabilă doar pentru anul trecut. Asta e situația…”, a spus „MM” Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Atacantul italian a ajuns în lotul celor de la FCSB în vara anului trecut. Gigi Becali a plătit atunci suma de 1,5 milioane de euro, pentru serviciile lui Andrea Compagno.

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi din cauza situaţiei lui David Miculescu

În cele trei meciuri din grupă, jucătorul FCSB-ului a bifat numai 2 minute în meciul cu Croaţia U21, care nu mai avea nicio miză. România U21 a fost eliminată fără a înscrie vreun gol la turneul final.

„Umilitor! Sunt contariat! Alt cuvânt nu găsesc să caracterizez ce s-a întâmplat… Să-l trimiți acasă, apoi să-l chemi înapoi?! Săndoi mi-a spus că l-a trimis acasă pentru că avea de ales între el și Mihăilă. Nu mi s-a părut plauzibil, dar am tăcut din gură.

Reclamă 4 / 0/3

Apoi, să-l bagi în minutul 89… o sfidare a bunului simț! Băiatul a venit bine în cantonament (n.r. – cel al FCSB-ului), a venit senin, nici n-am discutat despre ce a fost acolo”, a declarat Mihai Stoica pentru sursa citată anterior.

David Miculescu nu a mai avut timp de vacanţă şi, după dezamăgirea suferită la naţionala de tineret, a intrat în cantonament cu FCSB. A ajuns pe finalul stagiului de pregătire din Olanda.

Vicecampioana României este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru noul sezon. În prima etapă, FCSB se va duela în deplasare cu FC U Craiova 1948. Partida este programată duminică, 16 iulie, de la ora 21:30, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Stoica a anunțat revelația cantonamentului din Olanda: „A arătat bine din toate punctele de vedere”

„Revelația e Haruț, care a arătat bine din toate punctele de vedere. Eu i-am spus de anul trecut lui Gigi că îl văd pe Haruț titular la echipa asta. Cred că dacă el va începe bine, va fi titular indiscutabil. El are cel mai bun picior decât toți, mai bun și decât era Cristea pe construcție”.

E al doilea cantonament în care nu se accidentează niciun fotbalist. M-am accidentat eu, am făcut o ruptură musculară. Prima glumă a făcut-o Florinel, a spus să mă duc la Marijana”, a spus managerul general, pentru aceași sursă

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! Vezi toate știrile
Citește și