Închide meniul

Mihai Stoica, dezvăluiri despre jucătorul dorit în Liga 1! Ce vedetă a încercat să transfere managerul de la FCSB: „Am umblat după el!”

Viviana Moraru Publicat: 7 ianuarie 2023, 12:26

Reclamă
Mihai Stoica, dezvăluiri despre jucătorul dorit în Liga 1! Ce vedetă a încercat să transfere managerul de la FCSB: Am umblat după el!”

Mihai Stoica, dezvăluiri despre coşmarul prin care trece Ionuţ Panţîru la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica a oferit declarații despre jucătorul-vedetă pe care a încercat să-l transfere în Liga 1. Managerul de la FCSB susține că a insistat enorm pentru fotbalist, însă acesta a spus pas ofertelor venite din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe vremea când se afla la Unirea Urziceni, Mihai Stoica a încercat să dea lovitura și să-l aducă pe Artur Ioniță, mijlocaș moldovean, care ulterior a strâns peste 200 de meciuri în Serie A.

Mihai Stoica, dezvăluiri despre jucătorul vedetă pe care a încercat să-l aducă în Liga 1

Mihai Stoica a declarat că l-a urmărit pe Artur Ioniță, încă de pe vremea când moldoveanul nu ajunsese în Serie A. Managerul general de la FCSB este convins că dacă oferta ar fi venit din partea clubului roș-albastru, mijlocașul ar fi acceptat-o. Însă, la Urziceni fiind, MM nu a putut face nimic pentru a obține semnătura jucătorului.

„Am umblat după el să-l luăm din Moldova. Am umblat după el, când eram la Urziceni, apoi a plecat în Elveţia, înainte de Italia.

Am umblat după el, dar nu venea el la Urziceni. Dacă eram la Steaua îl aduceam 100%”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Artur Ioniță a strâns peste 200 de meciuri în Serie A, de-a lungul sezoanelor. Internaționalul moldovean a evoluat la Verona, și la Cagliari, echipă la care s-a remarcat cel mai mult. Ulterior, Ioniță a mai evoluat și la Benevento, o altă formație italiană.

Cele două transferuri de la FCSB pentru care Mihai Stoica a insistat

Mihai Stoica a dezvăluit care sunt cele două transferuri pentru care a insistat la FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor susține că s-a implicat în aducerea a doi jucători, la startul sezonului, care ulterior au și confirmat.

Mihai Stoica susține că a avut un cuvânt de spus în aducerea lui Andrea Compagno și David Miculescu la FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor avea încredere în abilitățile celor doi jucători de atac, și astfel a insistat pentru transferurile lor.

Reclamă 4 / 0/3

„Spun atât. La Andrea Compagno şi David Miculescu am susţinut că trebuie cumpăraţi indiferent cât costă şi aici am încheiat”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Atât David Miculescu, cât și Andrea Compagno au fost aduși în debutul sezonului, de la UTA, respectiv FC U Craiova 1948. Gigi Becali a „spart banca” pentru cei doi, plătind pentru Miculescu suma de 1,7 milioane de euro, și pentru Compagno 1,5 milioane de euro.

„Plouă” cu plecări de la FCSB! Mihai Stoica, ultimele detalii

„Plouă” cu plecări de la FCSB. Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre situația jucătorilor aflați pe „lista neagră” a lui Gigi Becali. Managerul general al vicecampioanei a anunțat că Bogdan Rusu și-a reziliat vineri contractul, iar Rachid Bouhenna urmează să facă același lucru.

Becali s-a ținut de cuvânt și continuă „curățenia” de iarnă la FCSB. Marco Dulca, Radu Boboc și Florin Achim s-au despărțit de formația roș-albastră în ultimele zile, iar acum Mihai Stoica a confirmat o nouă plecare.

„Achim a reziliat contractul acum câteva zile. N-a jucat deloc, s-a operat acum trei luni la umăr, de asta nu a jucat.

Rusu a reziliat contractul azi, Boboc deja am anunţat, Dulca ieri a renunţat. Bouhenna mai e care nu intră în vederile noastre. Va veni pe 16 ianuarie”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și