Închide meniul

Mihai Stoica, dezvăluiri explozive: „Pe mine şi pe Petrescu ne-a dat afară de 5 ori!” Gigi Becali, uimit: „Băi, avea şi nu a dat?!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 noiembrie 2022, 10:03

Mihai Stoica, dezvăluiri explozive: „Pe mine şi pe Petrescu ne-a dat afară de 5 ori! Gigi Becali, uimit: „Băi, avea şi nu a dat?!

Mihai Stoica, dezvăluiri explozive despre Dan Petrescu

Mihai Stoica şi Dan Petrescu, în timpul unui meci dintre FCSB şi CFR Cluj/ Hepta

Mihai Stoica, dezvăluiri explozive despre Dumitru Bucşaru, un fost patron din Liga 1. Mihai Stoica a făcut dezvăluiri unice despre Dumitru Bucşaru, cel care era patron la Unirea Urziceni, echipă ce a luat titlul şi a jucat în grupele Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica spune că Dumitru Bucşaru, deşi nu apărea în presă, era un tip extrem de impulsiv. Mihai Stoica mai spune că jucătorii de atunci au pierdut extrem de mulţi bani.

Mihai Stoica, dezvăluiri explozive despre Dumitru Bucşaru

S-a întâmplat totul aşa rapid, nu ne aşteptam. Bucşaru a ieşit bine, foarte bine (n.r. – râde). (n.r. – pe plus?) Da… Înainte de a începe ultimul campionat pe prima scenă, mi-a spus că se închide taraba, înainte de dubla cu Zenit. Am făcut 0-0 acasă, iar acolo am pierdut cu 1-0 cu gol marcat de Danny, cu Spalletti pe bancă.

Bucşaru era one of a kind (n.r. – unic). Pe mine şi pe Petrescu cred că ne-a dat de cinci ori afară într-un an. Ne dădea, se ducea Victor Becali, vorbea cu el şi ne aducea înapoi. Era foarte impulsiv. Nu-i plăcea să apară, fugea de presă, unii nici nu ştiau cum arată, oamenii din fotbal nu ştiau. Era un alt fel de om.

Jucătorii ăia au făcut banii şi jucătorii ăia au pierdut banii pe care i-au făcut acolo, casele. Aveau casele şi le-a luat banca. Şi eu am rămas fără casă, dar mai mult la ei era problema. Mi-a zis Gigi o dată <<Băi, avea şi nu a dat?>>. I-am zis că a luat din Champions League. <<Mă, a luat şi nu a dat? Lasă-l în pace. Nu a mai avut, asta e, a făcut calcule greşite>>.

Reclamă

A rămas o echipă în istorie. Au fost bani mulţi, bani mulţi s-au luat din Champions League„, a dezvăluit Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica, reverenţă în faţa lui Dan Petrescu, după calificarea lui CFR Cluj în primăvara europeană

Mihai Stoica a făcut o reverenţă în faţa lui Dan Petrescu, după ce antrenorul a calificat-o pe CFR Cluj în primăvara europeană. Managerul general de la FCSB a avut doar cuvinte de laudă la adresa „Bursucului”.

Mihai Stoica a declarat că performanţa reuşită de Dan Petrescu la CFR Cluj este una incredibilă. MM a punctat faptul că „Bursucul” a obţinut a treia calificare din carieră în primăvara europeană. Precedentele două au fost reuşite alături de Unirea Urziceni, în 2010, şi alături de CFR Cluj, în 2020.

Reclamă 4 / 0/3

„Faptul că merge în primăvara europeană este o performanţă extraordinară, cea mai mare performanţă a unui club din România. Ce s-a întâmplat în 2006 nu o să se mai întâmple! Petrescu realizează a treia primăvară europeană din carieră. Nu contează cum le obţine, ca marcheză din corner”, a declarat Mihai Stoica pentru sursa mai sus citată.

Recomandări
  • Mihai Stoica, dezvăluiri explozive despre Dumitru Bucşaru, un fost patron din Liga 1
  • De ce a rămas uimit Gigi Becali

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și