Închide meniul

Mihai Stoica e categoric după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: ”Îl vedeam fără discuţie titular la noi!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 august 2022, 10:02

Mihai Stoica e categoric după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: ”Îl vedeam fără discuţie titular la noi!”

Mihai Stoica nu a fost impresionat de Universitatea Craiova

Mihai Stoica, în timpul unui antrenament / Hepta

Mihai Stoica e categoric după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: Vlad Achim (33 ani), mijlocașul lui Adrian Mititelu, ar fi fost titular indiscutabil la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 150.000 de euro, Vlad Achim a îmbrăcat tricoul FCSB în perioada 2016-2017, însă nu s-a impus la echipa lui Gigi Becali. Acesta a bifat 43 de prezențe în tricoul roș-albastru, reușind să înscrie 4 goluri și să ofere 2 pase decisive.

Mihai Stoica e categoric după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2

„FC U Craiova 1948 mai are un punct forte: cuplul de mijlocaşi centrali Vlad Achim – Asamoah, jucători care au mare grijă de minge, foarte rar greşesc. Vlad Achim a pierdut mult timp, e aceeaşi situaţie ca la Bogdan Rusu, a pierdut mult timp.

Eu l-am văzut închizător la Ceahlăul şi nu mi-a făcut nicio impresie, apoi l-am văzut la Hagi optar şi mi s-a părut extraoardinar.

L-am luat de la Voluntari, îmi plăcea foarte mult, nu i-a plăcut lui Gigi, dar îmi plăcea foarte mult. Îl vedeam fără discuţie titular la noi”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica, uluit de al doilea penalty acordat de Istvan Kovacs în ”Bătălia Olteniei”

Mihai Stoica a fost uluit de al doilea penalty acordat de Istvan Kovacs în derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Managerul general de la FCSB îi cere lui Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, să ofere explicaţii.

VAR-ul a fost decisiv a fost decisiv în prima repriză a derby-ului FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. Istvan Kovacs a dicat două penalty-uri pentru echipa lui Mihai Rotaru.

„Trebuie să iasă Vassaras. E o nebuloasă totală, noi nu ştim ce a fost acolo. De la VAR-ul nostru se vede că nu e penalty”, a răbufnit Mihai Stoica, citat de orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Achim, titular în FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Mihai Rotaru l-a învins din nou pe Adrian Mititelu. Istvan Kovacs și VAR au fost în centrul atenției. E prima victorie obținută în acest sezon de echipa lui Laszlo Balint.

FC U Craiova 1948 și-a creat mai multe ocazii la poarta rivalei, dar cea care a găsit drumul spre gol a fost Universitatea Craiova. Istvan Kovacs nu a fluierat inițial la un duel dintre Markovic și Van Durmen. S-a dus însă la monitorul VAR, după care a dictat penalty. Era minutul 41. Andrei Ivan a fost cel care a transformat lovitura de la 11 metri.

Arbitrajul video s-a dovedit decisiv și în prelungirile primei reprize. Yassine Bahassa a comis un presupus henț în propriul careu la o lovitură liberă executată de Sergiu Hanca. Istvan Kovacs a dictat din nou penalty, dar nu s-a mai dus să verifice faza la monitorul VAR. A mers „pe mâna” verdictului oferit prin cască de colegii săi.

N-a mai executat Andrei Ivan, ci Sergiu Hanca, dar rezultatul a fost același: gol pentru Universitatea Craiova.

În minutul 56, derby-ul a fost întrerupt din cauza incidentelor. Istvan Kovacs i-a trimis pe jucători la vestiare, după ce mai multe torţe au fost aruncate pe teren. Una dintre ele a străpuns plasa porţii lui Lazar. Imediat după, aceştia au aruncat cu mai multe obiecte, printre care se numără un scaun și o sticlă de apă de plastic.

După ce meciul a fost reluat, Andrea Compagno a redus din diferență pentru echipa lui Adrian Mititelu, din penalty. Paul Papp și-a lovit adversarul cu cotul în careu la un duel aerian.

Universitatea Craiova și-a menținut avantajul până la final și s-a impus cu 2-1. Echipa lui Laszlo Balint a urcat pe locul 9 în Liga 1, în timp ce cea antrenată de Marius Croitoru a căzut pe poziția a 10-a.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și