Închide meniul

Mihai Stoica, explicaţii despre situaţia lui Vali Creţu: „Comentează cât se antrenează!”. Ce s-ar fi întâmplat la ultimul antrenament al lui FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 iulie 2022, 23:07

Mihai Stoica, explicaţii despre situaţia lui Vali Creţu: „Comentează cât se antrenează!. Ce s-ar fi întâmplat la ultimul antrenament al lui FCSB

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica a avut o primă reacţie după ce au apărut zvonuri că Vali Creţu şi-ar fi înjurat antrenorii de la FCSB. MM neagă că fundaşul dreapta, criticat în termeni duri de Gigi Becali la finalul meciului FCSB – U Cluj, scor 1-1, ar fi avut un astfel de gest.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general al vicecampionei României a recunoscut că Creţu a fost scos pentru moment din lot, dar de vină ar fi fost o accidentare. Jucătorul de 33 de ani ar urma să facă un RMN şi cel mai probabil ratează confruntarea cu Saburtalo, din Conference League.

Mihai Stoica neagă că Vali Creţu şi-ar fi înjurat antrenorii de la FCSB

De data asta nu e o informaţie corectă, cineva a fost minţit. Creţu a ieşit din antrenament cu o durere în loja posterioară a coapsei, o să îl consult şi îţi spun.

L-am consultat, îl doare pe toate manevrele pentru leziuni musculare şi la mers, o să îi fac un RMN mâine seară sau joi, în prima parte a zilei.

Aceasta e situaţia, nu a existat niciun conflict, nicio înjurătură. Probabil au fost nişte informaţii care s-au distorsionat. Săptămâna trecută a fost o discuţie cu el, că el comentează, dar comentează cât se antrenează. Nu s-a întâmplat să înjure antrenorii„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Au apărut informaţii că au fost incidente la ultimul antrenament al lui FCSB. Potrivit Fanatik, Creţu şi-ar fi înjurat antrenorii, iar aceştia i-au cerut deja patronului să îl dea afară.

Vali Creţu ar fi fost nemulţumit că îşi pierde postul de titular şi l-ar fi ironizat pe Ovidiu Popescu: „Ce faci, mă, te bagă ăștia fundaș dreapta?”. Totul ar fi culminat acum, când s-ar fi certat cu staff-ul lui Toni Petrea. Mai mult decât atât, i-ar fi şi înjurat pe antrenori, a anunţat sursa citată anterior. Conducerea tehnică i-ar fi cerut lui Gigi Becali să-l dea afară pe fundaşul dreapta.

Creţu este din 2019 la FCSB. A fost transferat de la Gaz Metan Mediaş cu 125.000 de euro şi mai are contract cu roş-albaştrii până pe 30 iunie 2023. Ovidiu Popescu, Florin Achim, Denis Haruţ şi Alexandru Pantea sunt variantele de fundaş dreapta pe care le mai are Toni Petrea.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, atac la Vali Creţu şi Sorin Şerban

Gigi Becali a anunţat, după remiza cu nou-promovata U Cluj, că Vali Creţu are şanse minime să mai prindă primul 11. L-a „distrus” şi pe fundaşul stânga care a fost titular, Sorin Şerban.

Şi eu am greşit, cea mai mare e vina mea că am crezut în Şerban. Ăsta, săracul, nu are treabă cu fotbalul. El nu o să mai aibă ocazia să aibă treabă cu fotbalul. O să aibă Tavi, Olaru, dar el nu o să mai fie pe teren. Sau Creţu… e greu să mai fie şi Creţu pe teren. E Ovidiu Popescu, Radunovic, Haruţ. M-am certat că iau milioane pe Haruţ… el numai stânga-dreapta. Toată echipa„, a răbufnit Gigi Becali, după FCSB – U Cluj 1-1, la digisport.ro.

Becali a făcut şi o declaraţie uluitoare. A recunoscut că ar fi preferat ca Şerban să fi fost eliminat în minutul 3, când a avut o intervenţie cu picioarele înainte la un adversar. A primit cartonaş galben, chiar dacă Erik Lincar a protestat.

„Mai bine îl dădea afară pe Şerban şi poate câştigam meciul. Golul tot de la el a venit. Nu se joacă aşa fotbal”, a mai spus finanţatorul roş-albaştrilor.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham Vezi toate știrile
Citește și