Închide meniul

Mihai Stoica i-a dat replica lui Adrian Mititelu: „Juan Bauza? Efort financiar considerabil ca să fie rezervă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 august 2022, 18:53

Mihai Stoica i-a dat replica lui Adrian Mititelu: „Juan Bauza? Efort financiar considerabil ca să fie rezervă!

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica i-a dat replica lui Adrian Mititelu. Patronul lui FC U Craiova 1948 a dezvăluit că a avut o ofertă de două milioane de euro pentru Juan Bauza, iar „Gigi Becali nu o să vadă vreodată așa ceva”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu are de gând să îl transfere pe Juan Bauza, a anunţat Mihai Stoica. Ba mai mult, acesta a transmis că mijlocaşul din Argentina ar fi rezervă la FCSB.

Mihai Stoica i-a dat replica lui Adrian Mititelu

Juan Bauza a fost titular în toate cele trei partide ale lui FC U Craiova 1948 din acest debut de sezon. Mijlocaşul a oferit două pase decisive, la golurile din primele două etape, cu Farul, 1-2 şi CFR Cluj, 3-1.

„Bauza e accidentat, 45 de zile stă şi oricum nu putea fi luat de la Craiova. Nu poţi să aduci un jucător precum Bauza, pe un efort financiar considerabil, ca să fie rezervă. E număr 10.

E jucător foarte bun, dar ne-am cam acoperit. N-aveam cum să mai facem un efort pentru Bauza. E număr 10, de acolo a dat randament”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Adrian Mititelu: „Am avut o ofertă de 2 milioane de euro! Nu o să vadă Gigi Becali așa ceva!

Adrian Mititelu exclude varianta unui transfer al lui Juan Bauza la FCSB. Patronul FC U Craiova a mărturisit că mijlocaşul va mai rămâne în Bănie pentru cel puţin încă un sezon.

Juan Bauza a fost remarcatul începutului de sezon din Liga 1. Chiar şi Gigi Becali a pus ochii pe mijlocaşul ofensiv al lui FC U Craiova. Bauza s-a accidentat însă în ultima partidă de campionat, şi va lipsi de pe teren câteva săptămâni.

„Este exclus să plece. E netransferabil. El va pleca peste un an doi și doar în străinătate. Am avut o ofertă acum câteva zile de 2 milioane de euro și am refuzat. Nu o să vadă Gigi Becali vreodată așa ceva. Și nu că am ceva cu Gigi Becali, că nu am. Pe mine nu mă interesează rivaliatae cu FCSB, eu am rivalitate cu CSU”, a declarat Adrian Mititelu, la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică, anunţ despre interesul lui FCSB pentru Juan Bauza

Nicolae Dică a declarat că îl urmăreşte pe Juan Bauza încă de pe vremea când evolua în liga secundă. Totodată, antrenorul roş-albaştrilor a remarcat şi faptul că Adrian Mititelu şi-a construit o echipă puternică în Bănie, motiv pentru care va fi foarte greu ca mijlocaşul să ajungă sub comanda sa la FCSB.

„Da, îmi plăcea de când era la Liga 2. Mi-a plăcut şi la Craiova, a avut acele accidentări anul trecut. Dacă va fi sănătos, va fi un jucător important în campionatul României. (Reporter: Ar putea fi un jucător important la FCSB) Ar putea, dar nu ştiu.

E foarte greu să aducem un jucător de la Craiova pentru că ştiţi foarte bine că acolo este un patron, domnul Mititelu, care investeşte foarte mulţi bani, îşi doreşte să facă performanţă şi cred că este greu să aducem jucători de acolo.

Şi-au făcut o echipă foarte bună şi îşi doresc să prindă echipele europene, din ce ştiu eu”, a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Dunajska Streda

Recomandări
  • Mihai Stoica i-a dat replica lui Adrian Mititelu
  • Ce a spus managerul general de la FCSB despre transferul lui Juan Bauza

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și