Închide meniul

Mihai Stoica i-a luat la ţintă pe Adi Popa şi Alex Chipciu: „Nu a făcut niciun meci de referinţă / Nu mă interesează”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 iulie 2022, 23:08

Mihai Stoica i-a luat la ţintă pe Adi Popa şi Alex Chipciu: „Nu a făcut niciun meci de referinţă / Nu mă interesează

Mihai Stoica, impresionat de un jucător de la CFR Cluj

Mihai Stoica, într-un meci la FCSB / Profimedia

Mihai Stoica s-a declarat nemulţumit de Adi Popa şi Alex Chipciu. Cei doi  foşti jucători de la FCSB au intrat în vizorul managerului general al echipei patronate de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a declarat că Adi Popa nu reprezintă un jucător de referinţă în istoria FCSB. Mijlocaşul a evoluat pentru echipa lui Gigi Becali timp de 6 sezoane, alături de care a devenit campion trei ani la rând, între 2013 şi 2015.

Mihai Stoica îi face praf pe Adi Popa şi Alex Chipciu

Mihai Stoica nu-l consideră pe Adi Popa un jucător important, în trecutul lui FCSB, în ciuda numeroaselor partide bifate pentru echipă. Managerul general a declarat că preferă alţi jucători din istoria clubului, în schimbul mijlocaşului ajuns la Steaua anul trecut.

„Popa nu a făcut niciun meci de referinţă, nu a marcat niciun gol în cupele europene. El nu a existat la FCSB, nu a jucat, doar a trecut pe acolo. A dat un gol pe sintetic şi atât.

Nu a fost un jucător important. Cristi Tănase, Chipciu, Rusescu, care a dat 21 de goluri au fost importanţi. Stanciu a dat gol cu Legia, ne-a dus în grupele UCL. La un jucător de atac te gândeşti în primul rând ce meciuri ţi-a câştigat. Popa nu a câştigat niciun meci”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Reclamă

Nu este prima dată când Mihai Stoica îl atacă pe Adi Popa. Managerul general de la FCSB a mai declarat că Popa”nu este jucător profesionist”, deoarece îşi ia salariul din banii Ministerului Apărării Naţionale, jucătorul evoluând pentru Steaua.

Mihai Stoica, nemulţumit de Alex Chipciu

Mihai Stoica a declarat că nu a mai ţinut legătura cu Alex Chipciu, după transferul acestuia la CFR Cluj. Managerul general de la FCSB a fost deranjat de o reacţie avută de jucător, la un gol marcat contra roş-albaştrilor. Totul s-a întâmplat în derby-ul FCSB – CFR Cluj, scor 3-3, când Chipciu a marcat împotriva fostei sale echipe.

Eu am spus că este un gest ipocrit (n.r. când s-a bucurat la golul marcat împotriva FCSB-ului). Nu ai cum… Tu te bucuri mai mult când marchezi unei foste echipe. S-a bucurat, poate a uitat. Nu mă interesează Chipciu, nu mai am legătură. Am vorbit mai rar când a fost la CFR pentru că nu am vrut să îl pună în anumite situaţii.

Reclamă 4 / 0/3

Am ţinut mult la el, îi mulţumesc pentru prestaţiile pe care le-a avut. E un jucător pe care eu l-am propus, mi-a plăcut mult. Nu m-am certat cu el dar nu vreau să intru în amânunt. L-aş face de râs. Ţin la el şi nu vreau să îl fac de râs dacă povestesc ce s-a întâmplat. Mi-a prezentat o situaţie care nu era reală, şi acolo s-a întrerupt relaţia noastră!”, a declarat Mihai Stoica, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

FCSB va debuta în noul sezon contra nou-promovaţilor de la U Cluj, echipa lui Alex Chipciu, sâmbătă, de la ora 21:30.

Mihai Stoica, pariu nebun la FCSB

MM îl apreciază pe Joonas Tamm datorită fizicului impresionant, pe care îl consideră similiar cu cel al lui Robert Huth. Mihai Stoica a recunoscut că evoluțiile lui Kait, estonianul de la Rapid, l-au făcut să se gândească serios la transferul lui Tamm.

„Îl compar cu Robert Huth. Are şi talie şi am acordat mai mare atenţie şi datorită faptului că l-am văzut jucând pe Kait, pentru că aveam preconcepţii despre fotbaliştii din Estonia. A contat că l-am văzut şi pe Kait”, a spus Mihai Stoica, confom orangesport.ro.

Chiar dacă MM are încredere maximă în Joonas Tamm, fundașul estonian nu va fi titular în duelul cu U Cluj, primul din noul sezon al Superligii. Mihai Stoica a anunțat că titulari în centrul apărării vor fi Denis Haruț, revenit după împrumutul la FC Botoșani, și Joyskim Dawa.

„Avem trei fundaşi centrali de talie plus Denis Haruţ, care ne-a explicat că e fundaş central plus Ovidiu Popescu. Dawa şi Haruţ joacă în prima etapă”, a mai spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

FCSB l-a pierdut deja pe Iulian Cristea, accidentat în timpul acțiunii de la echipa națională, la începutul lui iunie. Fundașul nu va mai evolua în 2022.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și