Închide meniul

Mihai Stoica îl vrea pe Alex Chipciu înapoi la FCSB! Roş-albaştrii pregătesc mutarea verii în Liga 1

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 aprilie 2023, 8:25

Mihai Stoica îl vrea pe Alex Chipciu înapoi la FCSB! Roş-albaştrii pregătesc mutarea verii în Liga 1

Mihai Stoica îl vrea pe Alex Chipciu înapoi la FCSB

Alex Chipciu, în tricoul lui FCSB / Hepta

Mihai Stoica îl vrea pe Alex Chipciu înapoi la FCSB, la şapte ani după ce Gigi Becali îl vindea la Anderlecht, pentru trei milioane de euro. Forma jucătorului de 33 de ani l-a convins pe oficialul vicecampionilor, care îi pregăteşte şi un rol important.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform gsp.ro, nu numai jocul prestat de Chipciu ar fi motivul pentru care Stoica l-ar dori înapoi la FCSB. Acesta e sigur că mijlocaşul ar avea un rol important şi în vestiarul grupării din Berceni, unde ar putea deveni în scurt timp un lider adevărat.

Mihai Stoica îl vrea pe Alex Chipciu înapoi la FCSB

Mihai Stoica a fost întotdeauna un admirator al lui Chipciu, pentru care a insista pe lângă Becali şi în 2012, atunci când fotbalistul care poate acoperi ambele benzi venea de la FC Braşov, pentru aproape două milioane de euro.

Chipciu are un sezon bun la U Cluj, acolo unde a ajuns de la rivala CFR, în vara lui 2022. El a adunat 30 de jocuri pentru „Şepcile Roşii”, asta după ce a trebuit să plece din Gruia, din cauza relaţiei reci pe care o avea cu Dan Petrescu.

Gigi Becali s-a simţit trădat de Chipciu

Chipiciu a revenit în România în iarna lui 2020, la CFR Cluj. Atunci, Gigi Becali s-a simţit trădat de jucătorul care evoluase în echipa roş-albastră între 2012 şi 2016, unde a câştigat trei titluri de campion, o Cupă a României, o Supercupă a României şi o Cupă a Ligii.

Reclamă

„Cineva la care eu am ținut foarte mult, la care nu m-am așteptat niciodată să facă ce a făcut, puneam capul că nu se duce acolo, e Chipciu. El a fost unul dintre favoriții mei, țineam foarte mult la el. Când mi-a zis MM că merge la CFR, i-am spus că nu se duce, că nu se poate: «Du-te, ba, de-aici!»”, a spus Gigi Becali la acea vreme.

„Te-ai duce secund la FCSB?”. Alex Chipciu i-a dat răspunsul prietenului Mihai Pintilii

Chipciu şi Pintilii sunt colegi la Şcoala de Antrenori, dar mai au de aşteptat până să primească licenţa PRO. Nu vor face prea curând echipă.

„Eu cu Pintii, pe lângă faptul ca am fost colegi… şi cu Chiricheş, cu toată lumea cu care am jucat atunci… suntem în relaţii de naşi-fini, botezam copiii unul altuia. Pintilii probabil e unul dintre cei mai apropiati, cu care mă văd cel mai des. Stăm unul la altul mereu, şi soţia mea e prietena foarte bună cu soţia lui, copiii noştri la fel.

Reclamă 4 / 0/3

Acum am fost şi la Şcoala de Antrenori în iarna asta. Vorbesc cu el foarte des, m-am văzut cu el non-stop. Clar vrea să-şi ia şi el carnetul de antrenor, sau antrenor-asistent, ce licenţă facem noi. Ca apoi să facem celelalte lucruri. Mă bucur pentru el, sincer! Aşa cum a fost în ultimul timp şi a ajutat acolo mereu Steaua sau FCSB când a fost nevoie de ajutor… chiar de când a fost el principal şi a făcut antrenamentele şi tot ce ţine de organizare acolo, au fost rezultate foarte bune. Îmi doresc să continue pe această linie.

(Reporter: Te-ai duce ca secund al lui la FCSB?) Mai făceam glume cu el. Când am jucat cu FCSB la Cluj mi-au zis ‘Puiu’ şi cu ‘Vije’: ‘Gata, lasă-te de fotbal şi vino secund’. Eu aş vrea să mai joc fotbal în primul rând şi nici nu aş putea fi antrenor secund pentru că nu am carnet de antrenor. Doar să fii pe acolo, să mai ajuţi. În momentul ăsta vreau să mai joc fotbal, vom vedea ce va mai fi„, a declarat Alex Chipciu la AntenaSport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și