Închide meniul

Mihai Stoica, impresionat de atitudinea unui jucător de la FCSB: „Mamă, cât tupeu are ăsta!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 decembrie 2022, 9:19

Mihai Stoica, impresionat de atitudinea unui jucător de la FCSB: „Mamă, cât tupeu are ăsta!

Mihai Stoica, o nouă ironie la adresa lui Lucian Burchel

Mihai Stoica, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Mihai Stoica s-a arătat impresionat de atitudinea unui tânăr jucător de la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că Alexandru Pantea l-a încâtntat prin entuziasmul arătat pe teren, în momentul în care a decis să-l transfere la trupa roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Pantea a fost împrumutat timp de un sezon de FCSB la Hermannstadt, iar la începutul actualei stagiuni a revenit în trupa roş-albastră. În monetul revenirii, fundaşul a dezvăluit că a fost primit cu braţele deschise de către Mihai Stoica, managerul general de la trupa bucureşteană având o relaţie foarte apropiată cu tinerii jucători.

Mihai Stoica, impresionat de atitudinea unui jucător de la FCSB

Mihai Stoica a povestit momentul în care l-a cunoscut pe Alexandru Pantea. Managerul de la FCSB susţine că l-a urmărit într-un meci de juniori, în care deşi echipa tânărului fundaş era condusă, atitudinea lui era una de învingător.

Mai mult decât atât, MM susţine că povestea lui Pantea este una fabuloasă, deoarece pentru a juca la FCSB, a fost mai întâi copil de mingi.

Povestea lui e foarte tare. Era copil de mingi. L-am văzut isteț, avea 12 ani, și l-am învățat când să dea drumul la minge. A fost și la meciul cu Ajax. La un moment dat, am fost să-l văd pe Adrian Niță, 2003, generația lui. Și l-am văzut pe ăsta mic, Pantea.

Reclamă

Jucam cu Rapid, Niță a zis că dă 3 goluri și a dat. După un gol, Pantea era la mijlocul terenului cu un rapidist și îi zice: «Bă, ce slabi sunteți». Mamă, când l-am auzit… «Ce tupeu are ăsta!».

Am mare încredere că va ajunge bun. Acum vrea să facă prea mult, are entuziasmul ăsta datorat vârstei. Dar are calități extraordinare”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Eugen Neagoe putea ajunge la FCSB! Mihai Stoica a dat tot din casă

Eugen Neagoe putea ajunge la FCSB. Mihai Stoica a făcut dezvăluirea acum, înainte ca „Geană” să fie prezentat oficial la Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a căutat intens un nou antrenor principal după ce Nicolae Dică și-a dat demisia de la FCSB. În cele din urmă, finanțatorul vicecampioanei l-a ales pe Leo Strizu.

Mihai Stoica a precizat că un impresar l-a propus pe Eugen Neagoe la FCSB, însă oficialul roș-albaștrilor l-a sfătuit pe Gigi Becali să mai aștepte numirea unui nou tehnician, deoarece urma o perioadă de pauză în campionat.

„Neagoe a fost propus la FCSB de un agent, știu că putea pleca oricând de la U Cluj. Nu s-a ajuns la el, Gigi a purtat o discuție preliminară cu agentul.

Apoi, am avut și eu o discuție cu Gigi și i-am zis că n-avea rost să punem antrenor atunci, pentru că urmau două meciuri grele, cu West Ham și Rapid, apoi venea o pauză de două săptămâni. Nu venea nimeni. Victoria cu Rapid l-a convins pe Gigi să nu mai aducă antrenor”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și